2009 Haziran Anneleri!!

günaydın annişlerrrrrr hepimizin gözü aydın hazirana girdik artıkkk benim bebiş tam kasıklarımda oynamaya başladı artıkk ağrılarım genital bölge üzerinde yaoğunlaştı ve yalancı sancılar da başladı sanırımmmmm.... dün tüm gün temizlik yaptım banyo wc dahil her yer bitti tabiii bendeeeee ellerim çamaşır suyundan dolayı mahvoldu ve her yeri kesik kesik olmuşşş çokkk acıyooo ufff neyseki bitti yanlızca şu mekanizmalı perdelerin kornişi değişecek kırılmış onunlada kayınvalidem ilgileniyo allah razı olsunnnn ve bu arada yukarda valide sultan 2 odayıda bizim için hazırladı yeni halılar çarşaf takımları biri hastaneden gelince yatacağımız oda diğeri bebişin odasıııııı

semoşum senin için de bir not düşim aklında olsun o aldığımız minik beşik var ya sen sarısını almıştın canımm bende de pembesi vardıı babannemiz yıkadı onu ütüledi ama çok zor taktık suya girince kumaş çekmişşşş elinde yıkamasına rağmen aklında olsun canım

benden haberlerrrr böyleeee ayyyy gevezeliğim tuttu yineeeeee.......

ayy binnurcum bugünü sayma 1 gün kaldı hee
ne heycanlısındırr yaaa
bebişi alcan kucağınaaa
bi yandanda hamişlik bitiooo
ben braz aslında üzülüorumm
bebeğim karnımdan çıkcak dieee
ne gzl benden başka ve babasından başka kmse sevemioo karnımdaykennn
içimdekii hop hoplarınııı özlüycem valla kızımınnnn
bazenn sorun yaşasakdaa
hamişlikk herşeye rağmen çooook çokkkk gzlllllllllllllllllll
bir şeymişşş
allah steyen herkese yaşatsın

yasemıncım benımkını arkadaŞım vercek yanı kullanılmıŞ yenıden yıkadı kurdu sorrun yok
evıŞlerım bıtınce alcaz ondan saol kuzummmm

sadoŞ bende ÜzÜlÜyom ıÇımde olmıcak dıye neysekı bıraz daha zamanım var allah ızın verırse keyfını sÜrÜyozzz oĞlumlaa

Amin Saadetcim
bunlari sanirim hepimiz yasiyoruz ,yada bir ara yasadik..Ben en azindan bir ara cok yogun yasadim bu duygulari...Ama artik gelse de vücudumu hareket ettirebilsem diye düsünmeye basladim...
dogum yapan bir arkadasimla konustum, bu tür duygularin hamilelikte cok normal oldugunu söylemis doktoru ona...Dogum hüznü gibi birseymis...
Zaten bebekle yapisik yasiyorsun dogduktan sonra, o yine sana ait ,senin iznin olmadan kimse bebeginle birsey yapamaz, onu senden alamaz yani ...

haklısın nidacımmm
bnm braz bencillik egom güçlendi sanırımmm

valla kartal kesılırım kımse benden ızınsız Öpmesın bıleeeeee
kucaĞına almasın
koklamasın paylaŞamam herŞeyıyle benım ve babasının o
allahım hepımızın bebıŞlerını esırgesın

valla fatoŞcum sıralar gelıyo bence normal doĞumlar artsa fena olmıcek ya
ÇoĞunluk sezercık oldu neden ya Çok ÜzÜlÜyorumm

Semacim saadetin listeye bakarsan sonlara dogru hep normal dogum,hem de tahminimden de fazla normal dogum var liste de...

gunaydin kizlar..
hic gelmiyecek gibi gelen haziran geldi nihayet...
dogum falan varmi?

Semacim saadetin listeye bakarsan sonlara dogru hep normal dogum,hem de tahminimden de fazla normal dogum var liste de...
evet semoşum normal çokkk
gunaydin kizlar..
hic gelmiyecek gibi gelen haziran geldi nihayet...
dogum falan varmi?

günaydın fıstık
nur 82 doğurcak cnmm
belki almıştır poyrazını kucağaınaaaa

ben çıktım kocişi uyandırımda kahvaltı yapalımm bzz hoşçakalınnn
iyiyim özlemcimm düne göre cnm sadece ayaklarımın altı acıoo
sen ve arminde iisniz inşalalh öptük sizleriii
iremimleee

ben çıktım kocişi uyandırımda kahvaltı yapalımm bzz hoşçakalınnn
iyiyim özlemcimm düne göre cnm sadece ayaklarımın altı acıoo
sen ve arminde iisniz inşalalh öptük sizleriii
iremimleee

bizde sizi optuk arminimleeeeeee
afiyet olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…