2009 Haziran Anneleri!!

semoş kız kocanda seni düşünüyo ama ev boyanacak diyodun boya alıyo işte işini halletsin gidersiniz kız takma kafana bugün gidemezsen yarın gidersin ne olacak sanki tabi korkuyodur yolda bişey felan olur diye şu konuda sana katılıyorum yürüyüş yapalım gel gezelim dersin her dediğinde bi bahane bulurlar yaa sinirr oluyorum sanki doğurmak kolay ya fedakarlık edipte yürütmüyolar bizi senin eşin nereliydi canım

Kızlar Batuhanın dr undan geldik herşey yolunda tek sorun meme onuda çözdükmü sorunumuz yok allaha şükür birazdan ben dr uma gidicem gelince görüşürüz

narencim kilo konusuna gerçekten yapcak bişey yok.
alcaksa ne yesen alır zaten.
senin durum son kontrollerde belli olcak o zaman, ama hayırlısı olsun bebeğin ve senin için

fatoşcum aban sordu dr müsaitsen catı muayenesi yapcam diyee bende müsaitim dedim ki tek tük cıkıodu işteeee :

kız zaten dr bi bakıo yerini görmek için sonra elini sokuyorrr bir o tarafa bir bu tarafa kurcalıyorrr :)))

aman diim mesanen dolu olmasın sonra yapacak gibi olouyorsun benm doluydu tek sorunum o oldu valla hiç acımadı ne kadar rahat olursan o kadar rahat gecio haftaya birde askeri hastanede yapar dr artık kurcalanmaya alışmak lazım :))

Kızlar Batuhanın dr undan geldik herşey yolunda tek sorun meme onuda çözdükmü sorunumuz yok allaha şükür birazdan ben dr uma gidicem gelince görüşürüz

maşallah batuşa annesi. sütünüz de gelir inşallah.unutma azmin elinden hiçbişey kurtulmazzz gamyoncuiremsu

canim semosum ya hep beni gulduruyorsun,allah da seni guldursun, adam boya almaya gitmis iste, sen boya bitsin istemiyo muydun? ev kacmiyo ya canim, sonra gideriz demis, goturmem ,gitmeyelim dememis ki......adam ne yapsa batiyo.....hormanlardan canim hormanlardan...ben de gecen cuma perdeciye egeye aldigimiz perdeyi kisaltmasi icin gittim, adam bu nasil perde, nevresimlik kumastan dikmisler dedi diye agladim, ama ben bu perdeyi cok begenmistim diye.............

yani allahım hayırlı doğum nasip etsin bi avazada kurtulalım yaa allah büyüktür yardımcı olur bize

hoşgeldin pınarcım maşallah kız batuşa yerim ben onu aman nazar değmesin

cok sevindimm pınarcım maşallah diyelimde nazarımız değmesin ana oğula

evet müminecim bu kene beni sömürüyor zaten :))

bakalım ne kadar dogarsa dogsun sağlıklı olsunda
benmde nst de sancı falan cıkmadı haftaya ptesi gitcem dr a belli olur mu acaba o zaman ne zaman olcagı offfff normalin böle bi sorunu var işte ne zaman olcagını bilmiosunnn

Batuş 1 haftalık oldu bile alkisalkisalkis Hemencikde büyümüştür 1 haftada değişmiştir dimi kuzuu kıyamam ona :sm_cool:

allahtan kadin benim dr, yine de utaniyor iste insan, ben de agdacidan utanmiyorum,yillardir gidiyorum, drdan utaniyorum...tip o kadar ilerledi, su cati muayenesine bi cozum bulamadilar:)

kızlar tek kullanımlık iç çamaşırını nerden alıcaz ecz den falan mı bilgi verirmisinizzzz

bzde kocişle akşam üstü dışarı çıkcazz
braz işimiz var çarşıdaa
bende ağdacıya gidim artık diommm
1 hafta kalmış zatenn
ağdada çok kasılıyorumm
bakarsınız iremim gelebilirrr :))))))))

kuafördemi doğurucan kız allah korusun seninde günün geldi bekle artık bugün yarın olur bakarsın yani bellimi olur dikkat canım

suni sancıyla doğurtturacakmış beni vazmı geçsem normal doğumdan

allahtan kadin benim dr, yine de utaniyor iste insan, ben de agdacidan utanmiyorum,yillardir gidiyorum, drdan utaniyorum...tip o kadar ilerledi, su cati muayenesine bi cozum bulamadilar:)

öf yaaa ben de gidicem 1 saat sonra dr a buyuk ıhtımalle bana da yapacak çatı muayenesi,ne güzel 9 aydır giren çıkan bişi yoktu:)) acımaz inşallah...

suni sancıyla doğurtturacakmış beni vazmı geçsem normal doğumdan

bence denemlısın canım...
en azından keske demezsın. eger dayanılmıycak gıbı olursan doktorunla konus sezeryan olurum ozaman dersın. ama bence denemelısın ıns normal olur gonlunce olur cnm turkbayragi

selam hanımlar...
biz geldikkk.sabah dra gittik.Allaha şükür yine çatı muayenesi olmadımkaydirigubbakcemile3
gerçi bu sefer hazırlıkdıydım ama yapmadı.bizim kızın keyfi yerinde dogum kanalına girmiş kafası ama sancım falan çıkmadı.hala beklemedeyim.en son gün olarak 14 haziranı belirledik.ozman kadar olmazsa suni sancı yada sezeryanla dogurucam.hayırlısı bakalım artık

öyle tatlımda o kadar acıyı çektikten sonrada sezeryan girmenin bi anlamı kalmazki perşembeye kadar ne olur belli olmaz bakalım belkide perşembe sabahı sancım tutar normal gelir dua edin inşallah öyle olur kızım gelirde benide zorlamaz inşallah neyse ben bi dışarı çıkıcam evde sıkıldım hava alım azcık öptük sizi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…