semoş kız kocanda seni düşünüyo ama ev boyanacak diyodun boya alıyo işte işini halletsin gidersiniz kız takma kafana bugün gidemezsen yarın gidersin ne olacak sanki tabi korkuyodur yolda bişey felan olur diye şu konuda sana katılıyorum yürüyüş yapalım gel gezelim dersin her dediğinde bi bahane bulurlar yaa sinirr oluyorum sanki doğurmak kolay ya fedakarlık edipte yürütmüyolar bizi senin eşin nereliydi canımvalla ben doğurmadan boşamazsam bu adamı ii
annemler ev beğenmiş dersi bitti benim uyuzunda götür bende bakim dedim telefon açıp
boya almaya gittik işim var sonra hep beraber bakarız dedi
ağladım 2 saat
tek de yollamıyo nasıl döncekmişimde ordan o götürüp getirmek zorunda kalırmış da allahın uyuzuu yaaa
evde öle pinekliyom çok merak ediyom ben böle evde otura otura nasıl normal doğurcam ah bi sezercik olim göstercem gününü onaa gıcıkkkkmafoldumben
Kızlar Batuhanın dr undan geldik herşey yolunda tek sorun meme onuda çözdükmü sorunumuz yok allaha şükür birazdan ben dr uma gidicem gelince görüşürüz
valla ben doğurmadan boşamazsam bu adamı ii
annemler ev beğenmiş dersi bitti benim uyuzunda götür bende bakim dedim telefon açıp
boya almaya gittik işim var sonra hep beraber bakarız dedi
ağladım 2 saat
tek de yollamıyo nasıl döncekmişimde ordan o götürüp getirmek zorunda kalırmış da allahın uyuzuu yaaa
evde öle pinekliyom çok merak ediyom ben böle evde otura otura nasıl normal doğurcam ah bi sezercik olim göstercem gününü onaa gıcıkkkkmafoldumben
yani allahım hayırlı doğum nasip etsin bi avazada kurtulalım yaa allah büyüktür yardımcı olur bizehaklısın hülya dr un bana dediği de oydu illa normal dogurcam diye inat etme sancın olmazsa sezaryana razaı ol riske atma bebeğini
ya allahım hakkımızda hayırlısını versin sen bol bol hareket et bak cok oturup kalma yerinde yürü ev işi yap madem normal sitiyorsun
hoşgeldin pınarcım maşallah kız batuşa yerim ben onu aman nazar değmesinKızlar Batuhanın dr undan geldik herşey yolunda tek sorun meme onuda çözdükmü sorunumuz yok allaha şükür birazdan ben dr uma gidicem gelince görüşürüz
fatoşcum aban sordu dr müsaitsen catı muayenesi yapcam diyee bende müsaitim dedim ki tek tük cıkıodu işteeee :
kız zaten dr bi bakıo yerini görmek için sonra elini sokuyorrr bir o tarafa bir bu tarafa kurcalıyorrr :)))
aman diim mesanen dolu olmasın sonra yapacak gibi olouyorsun benm doluydu tek sorunum o oldu valla hiç acımadı ne kadar rahat olursan o kadar rahat gecio haftaya birde askeri hastanede yapar dr artık kurcalanmaya alışmak lazım :))
bzde kocişle akşam üstü dışarı çıkcazz
braz işimiz var çarşıdaa
bende ağdacıya gidim artık diommm
1 hafta kalmış zatenn
ağdada çok kasılıyorumm
bakarsınız iremim gelebilirrr :))))))))
allahtan kadin benim dr, yine de utaniyor iste insan, ben de agdacidan utanmiyorum,yillardir gidiyorum, drdan utaniyorum...tip o kadar ilerledi, su cati muayenesine bi cozum bulamadilar:)
suni sancıyla doğurtturacakmış beni vazmı geçsem normal doğumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?