2009 Haziran Anneleri!!

HAZİRAN GELDİİİİİİ :sm_cool::sm_cool::sm_cool:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Nasılsınız güsel tombişler? Ben iyice sabırsızım artık!!! Elif'im sağlıkla gelsin istiyorummmm :dance::dance::dance:

kuafördemi doğurucan kız allah korusun seninde günün geldi bekle artık bugün yarın olur bakarsın yani bellimi olur dikkat canım

yok kız işte ksaılmalarım olursaa
doktora gder doğururum diommm hehehe
heycanlandırdın beniii
bugün yarın olurr haa
ayyy o zmnn ben kuaför işimi halledimm bugünnn
1 haftaya çıkmaz herhldeee

d gabbana hiç kasma kendini
bir de mesanen dolu olmasın rahat bırak kendini ben oldum inan hiç acımıyorrr

yok kız işte ksaılmalarım olursaa
doktora gder doğururum diommm hehehe
heycanlandırdın beniii
bugün yarın olurr haa
ayyy o zmnn ben kuaför işimi halledimm bugünnn
1 haftaya çıkmaz herhldeee

saadetcim bencede git kuaförüne.zaten bi hafta kaldı.okadar çıkmaz.heran olabilir diye insan gitmeyincede aklı orda kalıyo.her için tam olmuş olur rahatca beklersin iremi

geldim dışarısı çok sıcak kesmedi bu hava beni kimseler yok ya bi kaç gündür burda hayırdır haziran girdi herkes hazırlığamı başladı önceden çok dolu olurdu bugünlerde in cin top oynuyo yahu

bi ben varım sanırım :)
bende cumaya temızlıkcı alıcam hala evı toplyorum yavas yavas dolaplar cekmece ıclerı....
yap yap bıtmıyor anacım ev temızlıgı nankor iş valla
bebeklerımız gelse hayatımızda yenı bı sayfa acılcak bugunlerımıze bakıcaz neler konusmusuz neler demısız dıye :)
hepımızın dogumu az kaldı cok heyecanlıyım ya

bence git saadetcim 1 haftan kalmış nasılsa cıkmaz o zamana kadar:))

saadetcim bencede git kuaförüne.zaten bi hafta kaldı.okadar çıkmaz.heran olabilir diye insan gitmeyincede aklı orda kalıyo.her için tam olmuş olur rahatca beklersin iremi
dimi çıkmışken uğruycam kuaföree
doğrusunuz nolur nolmazzz

ben en son km doğurcak çok merak ediyorummm

PAPATYA evet ya ben sema özlem nıda vs... bakalım ama ben gunumden once dogurcak gıbıyım ıcıme ole doguyo esım 18 ınde dogurucan dıo bende 7-8 hazıran dıyorum kaydirigubbakcemile3
bakalım hangımızın tahmını dogru tutucak turkbayragi

Valla Ececim benim günüm 22.06 ama 25.06 annemin icine dogan, benim ki de 26.06 hadi bakalim, hayirlisiyla gelsin minikler

sllmm
sanirim ben dogurcam en son..
aslinda erken hissediyorum ama annem ay sonuna kalirsin hic belirtin bile yok diyor..

Merhaba beni de aranıza kabul eder misiniz?mayıs annesiyim dedim ama kızım haziranda doğmaya karar vermiş günüm doldu ama hala bekliyorum doğal olarak artık haziran annesi sayılırım.

h.geldin bisiklet..
mayisi beklerken haziran annesi oldun demek..
bakalim ben ne olacagim..

Servet nasılsın canım? Minik Aren nasıl? Gazımız, mamamız, uykumuz herşey yolunda mı?

Ufff kimsecikler yok bugün? Herkes gesmeye mi gitti bakiiim koca göbüşlüler???
Ben de evde tek başıma pinekliyorum, koçiş gelsin akşama bende gesicemmmmm :)

kızlar giremiyorum diye kızmıyosunuz umarımgeçen de yazıp hemen çıkmak zorunda kaldım ne var ne yok topikte merak ediyorum. ama ev kalabalık bilg. başına oturamıyorum ve izin de vermiyolar zaten.doğum yaptığımdan beri derdim bitmedi önce bebeişte problem çıktı sonra sütüm gelmedi derken şimdi sütüm geldi ama akmıyo.göğüslerim şişti iltihap olacak ama süt gelmiyo sabahtan beri sıcak kompresler pompalar deniyoz yok kafayı yemek üzereyim ağlamaktan ne anneliği tattım ne... benden işte böyle hepinize hayırlı doğumlar

olimpos canım ya valla biliyorum nasıl oldugunu benm arkadasımında öle oldu nasıl ağlamıştı kızzz

allahım en kısa zamanda gecmesini nasip etsin bitanem ya cok ama cokkkkk geçmiş olsun

merhaba kızlar nasılsınız....
haziran geldiiiiiii.......
bizde bu gün dr daydık muhtemelen sezeryan tarihin 15 haziran nst ye girdim ilk kez sancı falan çıkmadı bide cuma giricem bakalım artık.....

hayırlı olsun yeşimnur. benden önce doğurcan demek. benim doktora kalsa beni patlatcak heralde, biz de 22 sinden zorla 19 una aldık tarihimizi.bari yengeç olmasın kızım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…