2009 Haziran Anneleri!!

saadet senin sezeryanmı olcak canım.kendimmi istedin yoksa mecburiyettenmi?bide sezeryan olunca 40 haftayı beklemiyolar.senin dr beklicekmi?

kızlar benim yarım saatte bi dk süren kasılmalarım oluyo.ama sancı yok.sadece karnım kasılıyo yani sertleşiyo.acaba yaklaştımı dogum.bugün ntsde şansıma hiç kasılma olmadı.akşam sıklaştı.

saadet senin sezeryanmı olcak canım.kendimmi istedin yoksa mecburiyettenmi?bide sezeryan olunca 40 haftayı beklemiyolar.senin dr beklicekmi?

sezeryan evet
ameliyatlıyımm
mecburiyettenn
gerçi işimede gelmiyor değil yani
bnm doktor bebek içerde ii beslensin dieee
erken alma taraftarı değill
sorun yokmuş ne suda ne bebedee
onuniçin haftaya pztsi
39+3 de alcaktı sanırım
bu cuma kesin belli olcak tarihi

hııı anladım canım.Allah yardımcın olsun.benşm drda normal dogumdan yana 40 hafta bitene kadar bekleyelim.sonra suni sancı yada sezeryanla alırız diyo.offf çok sıkıldım ben artık yaa.herşey hazır gelsin artık kızımmmm

güsel hamişleer hepinize kolay doğumlar artık yavaş yavaş bebişleri kucağınıza alıcaksınız beklediğiniz gün çok yakın...sağlıkla gelsinler dualarım hepinizle sevgilerropuyorumnanaktan

taze annişlere ve karnısı burnusuna yaklaşan anne adaylarına kocamaann günaydın.
biz de hava güneşli diye sevinçle uyandık ama sularımız kesikmiş canımız sıkıldı.arkadaşlar gelcekti bugün.inş bi an önce gelir sular yaa

günaydın canım ay ne sıkıcı bi gün hiçbişey yapamazsın bu gün ailenden birivarsa yakınlarda suyuda akıyorsa git oraya bence ben sular kesildiginde direk kaçarım evden.gerçi bu hamilelikten önceydi:)
delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…