- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
Merhaba beni de aranıza kabul eder misiniz?mayıs annesiyim dedim ama kızım haziranda doğmaya karar vermiş günüm doldu ama hala bekliyorum doğal olarak artık haziran annesi sayılırım.
h.geldin bisiklet..
mayisi beklerken haziran annesi oldun demek..
bakalim ben ne olacagim..
merhaba canım a.s. saol allah razı olsun
aylinim ii canım daha doğurmadı annesinde falan kalıyo ya da annesi oluyo henüz doğurmadı haber verirdi öle olsa bana canımm buranın mıhtarı benim sölemesi ayıp doğuran bana haber veriyooturkbayragi
hoşgeldin canım tabiki kabul ederiz yani bi haziran annişi daha geldi ve bi haziran meleği :teytey::teytey:
Merhaba kızlar bu çatı muayenesine girdiniz mi acaba zor bişey mi bu?
ceemre beni de perşembe çağırdı doktorum.ve benimde hiç sancı çıkmıyor nst lerde.doktorumun dediğine göre bebek başını oturtur kanala girerse sancı olmasa da serumla sancı yani doğum başlatılabilirmiş.ama kanala girmiş olması lazım benimki de hala girmedi.40+4 teyim.kanala girmemesinin de 2 sebebi olabilirmiş:başın en dar olan kısmıyla girmesi gerekirmiş o açıyı bulamıyordur dedi yada koluna bacağına kordon dolandıysa aşağıya inemiyordur dedi doplere bakan doktorum da bazı insanların kordon boylarının kısa olduğunu ve bebeğin aşağı inemediğini söyledi.ayy benide perşembe çağırdı doktor benim sancım hiç yok nts cihazındada çıktı normal doğum bende anlamadım normal doğuma gün verilmiyo ama benim dr verdi bide suyun patlar bebek gelmeye başlar o zaman sancın olmaz verilir o neysede hiçbi belirti yokken suni sancıyla doğummu olur ben dr umu arayıp sorcam yoksa hiç rahat değilim
bi tane daha haziran meleği katılmış aramızaa
bisiklet gözün aydın allah analı babalı büyütsün canımmm
npyosunuz bakalım yine kimse yokk merak ediyom şimdiden böle bebekler doğunca ne olcas bizzz
hoşbulduk.teşekkür edrim
iyi aksamlar herkese....
aramıza yenı anne ve bebişi katılmış bisiklet hosgeldın cnm umarım hakkında hayırlısı olur cnm :)
benımde bugun bırazcık suyum geldı sanki.banyoyu temızledım sıcak bısey aktı ıc camasırıma baktım bıraz bısey gelmıs bı ıkı damla kadar.....
normalde akıntımda var benım akıntı olan yerın bıraz asagısında oldugu ıcın suyum gelmıs dedım kendı kendıme....
doktorumuda aramadım carsamba gıdıcem zaten bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?