2009 Haziran Anneleri!!

evet ya bende yengeçleri severim ama çok duygusal oluyolar ikizler olması beni mutlu etti valla....Senin doğum normalmiydi yoksa sezeryanmı?

Merhaba beni de aranıza kabul eder misiniz?mayıs annesiyim dedim ama kızım haziranda doğmaya karar vermiş günüm doldu ama hala bekliyorum doğal olarak artık haziran annesi sayılırım.

hoşgeldin canım tabiki kabul ederiz yani bi haziran annişi daha geldi ve bi haziran meleği :teytey::teytey:

Merhaba kızlar bu çatı muayenesine girdiniz mi acaba zor bişey mi bu?

hiç zor değil canım kendini kasma yeter birde idrara cıkıp gir muayeneye yoksa kötü seyler olabilir :)) anladın sen onu

ee o kadar elini sokuyor o yana bu yana bakıo dr :))

Kızlar biz geldikk dr um gayet iyi buldu beni şükürler olsun sizler naaptınız?doğuran varmı?

YA ARKADAŞLAR BUGÜN DOKTORDAN GELDıĞıMDEN BERı AĞLIYORUM YA....ıLDEKı DOKTORUM ORADA BıR BAKTIR AÇILMAN VAR MI DEMıŞTı,BENDE BAKTIRAYIM DEDıM,AMA senağlama öyle bir korktumki resmen kadın parçaladı beni ya,zaten bağırıp ağlayıp kalktım masadan....bakamadı tabi...sonra diğer ebe geldi yine aynı...sanırım bende vajinismusun izleri halen devam ediyor...ilk defa normal doğum yapacağıma dair güvencim gitti....eşim hastaneye almaya geldi baktı nasıl ağlıyorum ne oldu bebekte mi sorun var diye o da korktu,sonrada güldü gıcıkkaydirigubbakcemile ya kadın olmak ne zor şey......yinede inatla perşembeyi bekleyip deneyeceğim normal doğumu vereliniortak inşallah rahatca geçer doğumlarımız;-((

h.geldin bisiklet..
mayisi beklerken haziran annesi oldun demek..
bakalim ben ne olacagim..

evet hatta ben nisanda bekledim hep erken doğum riski vardı en başından beri yüksek tansiyondan dolayı ama haziranda doğurmak aklımın ucundan bile geçmedi.hiçbirşey planladığın gibi olmuyor hayırlısı olsun sizinde

canım senin haberin yok herhalde aylin hastanede ödemden ve tansiyondan..
5 haziranda sezeryan tarihi Allahın izniyle...

ceemre beni de perşembe çağırdı doktorum.ve benimde hiç sancı çıkmıyor nst lerde.doktorumun dediğine göre bebek başını oturtur kanala girerse sancı olmasa da serumla sancı yani doğum başlatılabilirmiş.ama kanala girmiş olması lazım benimki de hala girmedi.40+4 teyim.kanala girmemesinin de 2 sebebi olabilirmiş:başın en dar olan kısmıyla girmesi gerekirmiş o açıyı bulamıyordur dedi yada koluna bacağına kordon dolandıysa aşağıya inemiyordur dedi doplere bakan doktorum da bazı insanların kordon boylarının kısa olduğunu ve bebeğin aşağı inemediğini söyledi.
Doktorum suyun yeterli olduğu sürece bekleriz diyor doplerle suyumu ölçtürüyorum sık sık bekliyoruz bakalım hayırlısı.

bi tane daha haziran meleği katılmış aramızaa
bisiklet gözün aydın allah analı babalı büyütsün canımmm
npyosunuz bakalım yine kimse yokk merak ediyom şimdiden böle bebekler doğunca ne olcas bizzz
bende prensesimin son halini ekledim çarşamba günü inş kendinle sizide tanıştırıcamyerimseniben
KADINLAR KULÜBÜ KADIN, KADINLAR, KADINCA | Sayfa Bulunamadı : (

ii akşamlar herkesee
biz gezdik geldik kocişlee
kuaör işinide halltmm
ama bu seferrr öldüm yaaa
acıdı sankiii
karnnımdaa büyüyünce iice hassaslaşmışım sanırım
nesekii çok şükür kurtuldum artıkk
kızım isterse gelsnnn
ev temz ben temizz :)

iyi aksamlar herkese....
aramıza yenı anne ve bebişi katılmış bisiklet hosgeldın cnm umarım hakkında hayırlısı olur cnm :)
benımde bugun bırazcık suyum geldı sanki.banyoyu temızledım sıcak bısey aktı ıc camasırıma baktım bıraz bısey gelmıs bı ıkı damla kadar.....
normalde akıntımda var benım akıntı olan yerın bıraz asagısında oldugu ıcın suyum gelmıs dedım kendı kendıme....
doktorumuda aramadım carsamba gıdıcem zaten bakalım :)

iyi akşamlar hoşbulduk.Amin inşallah herşeyin hayırlısı.suyun gelmesi istem dışı oluyormuş özellikle ayağa kalkarken öyle duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…