2009 Haziran Anneleri!!

kızlar ya erken doğurmanın bi yolu yokmu normal olarak ben çok sıkıldım daaa

ağır flan kaldırsam olurmuki,

günaydın cnm. malesef ailemin hepsi antalyada, burda kimsecik yok arkadaşlardan başka, onlarda çalışıyo zaten. senağlama

canım senin haberin yok herhalde aylin hastanede ödemden ve tansiyondan..
5 haziranda sezeryan tarihi Allahın izniyle...

oyyyy vallah haberim yoktu ben arim bugün aylini çok üzüldümm ya hay allah gidip geliyodu ama haberim yoktu gerçektennmafoldumben

cok sükür iyim canlarim suan , bikac gün dinleneyim diye annemgile gitdik iyi geldi
kuzura bakmayin merakda biraktiysam

canım valla dün narenle konuştuk kesin doğurdu bu kıs dedimmm demek anncindeydin ne güzelll ii olmana çok sevindimmm canımmvereliniortak

hoşbulduk canım 40+4 bugün

bisiklet hoşgelidin canım bana öle geliyoki bende 40 haftayı doldurucam ve de benimkide geç doğucak sankiiii çok sıkılmışsındır eminimmmmm allah kolaylık versinnnnnvereliniortak

güsel hamişleer hepinize kolay doğumlar artık yavaş yavaş bebişleri kucağınıza alıcaksınız beklediğiniz gün çok yakın...sağlıkla gelsinler dualarım hepinizle sevgilerropuyorumnanaktan

amin canım allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsinnnnopuyorumnanaktan

günaydinnnn, ya dogumlar gerceklesdikce topik bosaliyo, hem üzülüyorum hemde seviniyorum aslinda

of sorma sayfa ilerlemiyo resmennnnn bazen hep tek kalıyom üzülüyommmmmmm
Günaydin tatli annisler...
Hava cok sicak bugün burada...

havvacım nidacım ve diğer tatlı annişler günaydınnnnn

bizde ananeyle dedeyi yolladık tapu işleri için sabah7 de kalktık şimdi sizi özledik bakalım dedikk nasılsınızzz iisiniz inşallahhşakkıdı

günaydın cnm.
memişlerle oynarsan olur belki, erken doğuma neden oluyo diyolar ya :))) :jeyyar:

:roflol::roflol: ay düşünemiyorum memişler elde kocişlere yakalandığımızı adımız kuduruğaa ayrıca sapığa çıkarrrrr:lepi:lülülülülülü

ben geldim diyemi sustunuzzz yaaa ağlıcam ama heee ne zaman gelsem bi sessizlik çöküyo kim doğuruyo söleyin bakimm

:roflol::roflol: ay düşünemiyorum memişler elde kocişlere yakalandığımızı adımız kuduruğaa ayrıca sapığa çıkarrrrr:lepi:lülülülülülü

günaydın semoşşş
ben uçlarıyla oynuyorum valla sürekli napıyım ya doğsun artık 2 hafta önce 3 kiloydu zaten herşey yolunda işte gelsin daha ne bekliyoki içerde

ilahi zeynep kızın keyfi yerinde demekki bi rahat bırakta gelsin istediği zaman şimdiden çocuklara hükmetmeye çalışıyozzz yazık onlara yawwww

üzüldün de kaçtın mı semacık.
valla ben de uğrayıp uğrayıp bakıyom, kimsevikler olmuyo.
yaz rehaveti çöktü galibaa.
ya da kocişler tatile çıkınca bırakmıyolar kızları

selam kızlarr.. nasılsınız.. özledim sizleri.. umarım herkes iyidir..biziyiyz şükür .. emişiyoruz uyuyoruz bolbol.. Rabbim sizlereide en kısa zamanda kurtarsın inşş.. aminnn..

benim eşim 1 temmuzda çıkıcak tatile malum okullar o zaman kapanıyooo
valla bebişler gelince zaten olmicazzz gece uyuyamayanlar tembellik edip uyuyolar sanırımm

armycim nasılsın kuzummmm

kızımız nasıllar bakalım mutlumusunuzz????

ağrılar sızılar geçtimiii

günaydın semoşşş
ben uçlarıyla oynuyorum valla sürekli napıyım ya doğsun artık 2 hafta önce 3 kiloydu zaten herşey yolunda işte gelsin daha ne bekliyoki içerde

aynen canım bende senın gıbı dusunuyorum valla turkbayragi
bı an once kucagıma alıyım ıstıyorum temızlıkde yapıorum laf aramızda anca sancı cekıp kendime yapıyorum mafoldumben uclarına krem suruyorum oda fayda etmedı -tatlicadiarzu-

armycim nasılsın kuzummmm

kızımız nasıllar bakalım mutlumusunuzz????

ağrılar sızılar geçtimiii

sağol semoşum.ben yiym çok şükür..dün kontorlüm vardı.. iyileşmiş yaram.. dr iyi gördü.. ama çok hasassmış dkularım.. 40 gün ağır iş yapmak yasak..cildimde çok hassas.. ağrılşarım geçti ama şükrüler olsun. beişimizde iyi.. biraz emme sorunumuz oldu.. sol göğsümü alamıyor ..ucu az(biraz savaş veriyoruz kuuzmla..korkum orada sütüm olmıcak diye(zaten çokda ahım şahım sütüm yo.. ne yapsam bilmiyıorum.

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn bu arada bız daha kahvaltı yapmadık sımdı yapıcaz..
hava burda cok guzel turkbayragi ruyamda sezeryan olucakmısım dıye goruyorum hayırdır ınsallah hemde yarın -tatlicadiarzu- bakalım yarın doktora gıdıcem ne dıcek zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…