2009 Haziran Anneleri!!

ah canım ya geçmiş olsun iileşir göğsün bi an önce inşallah bebiş ii olsun da sende o morelle ii olursun

ah canım ya geçmiş olsun iileşir göğsün bi an önce inşallah bebiş ii olsun da sende o morelle ii olursun
evet canım ..yok şimdi daha iyi.. ilk başlarda baya ahlayarak emziriyordum.. şimdi alıştı..birde hormonlardanmı ne durmadan ağlıyorum bebeişme bakıp.
hiç kıyamıyorum yaa.. nasıl bakcam diyorum.. ikinci bebek olsa bile insan unutuyorbakmayı galiba.. herşeye ağlar oldum ben..

ay armycim ben doğurmadan öle oldum bu ara doğurunca nasıl olcam kimbilirrrr
hatırlatır bebiş sana kendini baktırır o annesi sen merak etmeee

yok anam yok bende böle bi kabiliyet yok uyandıktan sonra uyuyamıyom bi daha

caliptra slm canım epeydir yoktunnn
ne kadar kaldı bakalımm

dünürüm naberrr
nasılsın bakalımmmm
ben bugün iyiyim saol senle konuşmak kendime getirdi beni şekerr

günaydın fıstıklar hepinize
sabah bi kalktrım ne göreyim annem yaprak sarıyor ilahi anne ya birde 3 ceşit yaprağı dökmüş önüne su güzel değil bu güzel değil hepsini sarmış :))

siz napıosunuz ya aylin baya erken girecek sezaryana de mi? onla benm aramda 2 gün vardı 37. haftada mı alın acak emirr anammmm ne kadar az kalmışşş

semoşum napıon kız sen krem falan sürüonmu memeişlere ben 3 hafta önceden başladım bak şimdiden faydasını gördüm bi kere rengi acıldı uçları yumuşadıııı

ya bana hep geç dogurcam gibi gelio kızlar nedennnn(

naren şimdik sürdüm krem bende şu benim ayvalıdan temizledim uçlarını ne kadar deri çıktı ulen leş gibiymişşkaydirigubbakcemile3

semacım neredeyse tüm eşyaları yazlığa gönderdik yenilerini aldık ama ne macera badana yaptırdık bu arada 2 şer defa çamaşır makinası ve buzdolabı bozuldu bütün buzluktakiler bozuldu . Çamaşırlar dağ gibi birikmişti.istediğimiz eşyalardan yanlış gelenler oldu boyasız gelenler oldu eşyalar geldi montaja ayrı gelmelerini bekliyormuşuz sorma telefonlar tartışmalar hayal kırıklığı yorgunluk falan falan caanım

evet valla öle bende kremi ilk başlarda kullandıgımda gögüs pedi takıyordum kapkara soyuluyordu :))şimdi güzelleşti :) dedim ya daha önce kararan yerlere sürsem mi die belki ağartır oralarıda :))))

bebişin kıyafetlerini yıkamadım çok güzel hem temiz hem ütülüler üşeniyorum yaaa biraz mikrobamı alışsa neeee

oyyy caliptra maşalla ne çok iş yapmışsın artık dinlenmek lazım benimde bitcek işler umarım bu haftaaa

naren denemek lazımmm hehe belki işe yararrrr

çalptra canım tozlu tozlu nasıl giydircen kuzuu

semoşum yemek masası ve orta sehpayı aynı yerden aldık .masayı teşhirden getirmiler ambalajsız toz içinde falan adam ne dese beyenirsin benim haberim yok ben üzülmedimmi sanıyorsunuz dedi.Orta sehanın derisinde yırtıklar var ve bizim ısmarladığız değil deyincede mağazamızda birtek bu kalmıştı onon için gönderdim diyor yani bu küçücük bölümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…