2009 Haziran Anneleri!!

bu arada cımaya kontrol var anestezi uzmanıyla felan görüşecekmişiz o karar verecekmiş genel veya epidurale adamcağız bendeki paniği görünce kesin geelden bayıltın bunu başımıza dert olmasın diyecek şaka maka 4 kişilik bi aile görüntüsü beni acayip heyecanlandırıyor kendimi çok özel hissediyorum beeeeeeeee

kızlar ya erken doğurmanın bi yolu yokmu normal olarak ben çok sıkıldım daaa

ağır flan kaldırsam olurmuki,

iyide canım çok az kaldı zaten dogurmana ne bu acelecilik canımmmmmmyavaş yahu sakın kaldırma agır felan.çok istiyosan söyle doktoruna dogurtsun seni hemen heheheheheh

canım ben tekstil fabrikasında çalıştım uzun bi süre bence yıkamalısın ve ütülemelisin bebegin çamaşırlarını tekstil fabrikalarında ayakkabıyla çalışılıyor malum ve o ayakkabılar tuvaletede giriliyor sonra makinanın başına geliniyor dikilen çamaşırlar yerlerden toplanıyor . çok yogun mikrop yani ben bütün kyafetlerini yıkadım. ayakkabılarına kadar düşün yani şimdi içim rahat. merak etme alışır o mikroba neler görecek mikroplu en azından biz biraz engelleyelim en azından ilk zamanlar vücudu daha savunmasızken. nacizane görüşüm canım

günaydın herkeseee
hoşgeldin pınoşummmm
öptük batuşuuu
napıoo yaramaz kuzu

çok haklısın canım ya bende biliyom ama hep erteliyorum bakalım

ooooo taze annecik gelmiş hoş geldin pınarım batuşumuz nasıl sen nasıl oldun toparladınmı?

slm kızlar nasılsınız baakalım bugun doguran varmııı?
pınarcım mınık tosbamız nasıl annesı?
canım dun dr nst ye gıtmıstım orda bır bayan vardı sezeryan olmus.dedıkı sütün az gelır muhtemelen humana dıye eczanelrde bır bıtkı cayı var dedı ben amelıyattan sonra yarım fıncan içtim hemen sütüm geldı dedı.hatta dogumdan ıkı gun önce günde 1 bardak ıc süt azlıgı cekmezsın dedı.ıkıncı bebegıymnıs bu.ılkındede aynını yaptım yıne sütüm bol geldı dedı.tum annelerımızın dıkkatıne belkı bılen vardır ama bılmeyenlere yararı olur ınsallah..

Canımcım batuşçuk iii uyuyo şimdiii ..ne humalar ne kompostolar ne soğanlar her bişi denedik kar etmediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…