2009 Haziran Anneleri!!

Canımcım batuşçuk iii uyuyo şimdiii ..ne humalar ne kompostolar ne soğanlar her bişi denedik kar etmediiii

masallah kuzumuza melekler korusun onu.ne bıleyım belkı ıse yarar dedım ondan şey ettiydiiim :) sen yınede vargecme emzır canım.pekı dogumdan önce gögsunden süt gelıyormuydu canım?
ben krem sırerken bıle hemen sut cıkıyor bakalım nasıl olacak bızım memısler.

ben yemeğimi yaptım oturuyom kös kös anam oğlanda bi kasıo ki karnımı sormayın nefesimi kesiyooo

herkeşlere merhaba ,
nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım mümkünde görünmüyor
3-4gündür epey sayfa birikmiş

kimler doğurdu bakalım ,

dün gece 5te uyuyabildim 1130da kalktım kahvaltı yapmadım
midem bulanıooo gidip bişiler yiyim baree

ahahaha kızzz ciddimisin valla ne yalan diim bende saadeti gördüm pek güzel bi rüyaydı :)) doguracak mı ne ?

nasıl gördün anlat bakam

beni de arkadaşım doğurmuş görmüş sabahın köründe aradı iyimisin diyeeeeee
offf valla mal gibiyim he uykusuzluktan bugün nasıl geçcek bilmem
annemler tapu işlerini halletmişler elektrik su üstlerine alıp bana gelcekler bakalımmm

gece geç yattım sabah da annemler erken çıkcaklar evden diye erkenden kalkıp kahvaltı hazırladımmmmm uyusam şimdi ya eşim gelir ya annemler zaten beceremiyom uyumayı gündüzlerii

bize gelmişsiniz oturuyorsunuz ,
içeri çay koymaya bir girdim oooo mutfak almış başını gidiyor,
allahım nasıl olurya ben bir bardağı bile tezgaha koymuyorum hemen kaldırıyorum burayı kim böyle yapmış diyorum siz görmeyin die acele acele toplamaya çalışıyorum :)))

sizde ilk kez gelmişsiniz ,
çok güzel muhabbet ediyorduk allahım hayırlara çıkarsın

ne güzel bir rüya sedacım benm ya
bilioz kız seni hamarat seyyyy :))

napıosun fıstık var mı ağrın sancınnn:?

var tatlımya adet sancısı gibi,
onuda bırak belim kaburgalarım felaket
hala magnezyum kullanıyorum sancılar için gerçi magnezyum son ay tavsiye edilmiyormuş ama ne biliyim ya

selam kızalar şu dogurma işi felan bitsin hemen işe başlicam ütücü başı olarak hayatım boyunca bu kadar ütü yapmamıştım yap yap bitmiyo ya kesin bundan sonraki işim ütücülük neyse dinlendim bayagı döneyim işimin başına

merhaba kızlar nasılsınız. Uzun zamandır giremiyordum işimden dolayı. Ne güzel doğumlar başlamış bebeklerini kucaklarına almışlar. İnş. bizde hayırlısıyla doğrup bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

valla bu ara herkes bi koşuşturmaca içinde sanırım ayşecim ondan bi girip yazıp kçaıyolar tıpkı benim gibi sen nasılsın bak bebiş bekledi 5ine ne kaldı 3 gün daha sabretsinnn yeterrr dimi kuzummm

kıs havva aynen valla heee yaz geldi ketenler çıktı yıka ütüle kirlensin bi aha yıka fenalık geldi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…