2009 Haziran Anneleri!!

benm eşim bayılıyor ütü yapmaya ben de dağdan gelince ona yaptırıyorum cogu zaman :))
bana dioki kadınlar neden sevmiyor ütü yapmasını cok zevkli

ay naren bende çok severim ütüyü dünür ama bu ara gerçekten hamişlikten olan ateş basmalarının doruklarındayımmm ay bi de hava da sıcak bi de ütü anammmmmmm baygınlık geçircek gibi oluyommm

ayşecim bence senin kız 5 ini bekler hatta giçirir daha da bekler kuzu korkma emiii

bende yapmam ütü bilmiyorum dedim :jeyyar: eşim yapıyo narencim aslında basından beri içeme 5 ile 12 arasında bi günde docak gibi geliodu hayırlısı karnım iyice indi mide yanmam gecti artık ara ara agrılarımda var ama düzenli degil simdilik bakalım burdakiler haftasonuna kalmaz diyolar

kız sen catı muayenesi oldunmu ? dr acıklıga baktımı ?
millete bakma banada karnın asagı inmiş diolar dr bebek catıya yerleşmemiş daha dedi

kız sen catı muayenesi oldunmu ? dr acıklıga baktımı ?
millete bakma banada karnın asagı inmiş diolar dr bebek catıya yerleşmemiş daha dedi
yok daha olmadım 5 inde muhtemelen yok benim 2 gündür tamamen indi mide yanmam falan kalmadı çok rahatladım zemuszemustabi bu seferde asagı baskı arttı uzun süre oturdugumda yada yattıgımda agrılı bi şekilde zor kalkıyorum

selam kızlar...
çok kötü bi gece geçirdim ya.kasılmalarım çok arttı.sonrada bacak arama bi agrı girdi çok fenaydı.iki bacagımı sanki birbirinden ayırıyolar.alt tarafada zonk zonk zonkalama.aha doguruyorum dedim.ama yine bişey yokkkkkkk

ay bende ÖĞretmen oldum Çıktım heeee
naren kıs yÖneltme ıŞlemlerını gırıyom sınıf gÖzlem formlarını dolduruyom heee
eŞımın maaŞı alcam bu ay yarısını kesın alıcam uyuzun her ıŞı bende

arzu sen normal bekıyon dımı kıs yakınlaŞtımı acep doĞummmm
arada bana Öle oluyo sankı kuzum kafasını Çıkartmaya uĞraŞıyooo korkuyorum suyunu falan patlatcak erkenden sıpa

anam ben gelınce herkes nıre gıdıyo bı sessızlık ÇÖkÜyo benmı gevezeyım sız mı bayıldınız sıcaktan yafff

arzu sen normal bekİyon dİmİ kıs yakınlaŞtımı acep doĞummmm
arada bana Öle oluyo sankİ kuzum kafasını Çıkartmaya uĞraŞıyooo korkuyorum suyunu falan patlatcak erkenden sıpa

evet canım normal düşünüyorum.zaten dün drdaydım.kafası 3haftadır aşagıdaydı.şimdi iyice kanala girmiş dedi dr.bacaklarım ayrıldı resmen ya.bence normal dogum çok zor bişey.bu agrılar bile fena.Allah yardımcımız olsun artıkkk

ya bu arada geçmişi okudumda seda ve naren saadeti rüyasında görmüşler.
valla bende gördüm.o agrılarımın arasında ne kadarcık uyudum bilmiyorum ama saadeti çok net gördüm.mutluydu yüzü çok güzeldi.bence sıradaki anniş saadet olcak

ay semooşşşşş çok gıcık oişler beee
ben sinir oluyodum onları doldurmaya bu sene yırttım valla
sen neye göre dolduryon onları tanıyonmuki öğrencileri?
hoş bende çok tanımadan yapıyodumda.
neyse ben kurtuldum ya yapmaktan:jeyyar:

yoruldum kızlar yaaaa
o kadar iş yaptım yinede tık yok benim zillide
evi komple süpürdüm sildim tuvalet banyo yıkandı
kendimde bıcı bıcı yaptım
yemeklerde hazır
bu yorulmaya gelseya artık bu zilli yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…