2009 Haziran Anneleri!!

evet zeynep bende ii öğrenciler her derste iiler kötüler her derste kötü benmkilerin genelleme gibi oldu ama doğrusu bu

hem semoşun eşi bedenci ya hepsine ii versin cocuklara :))

bende bu dönem yırttım şükürr
:)

evet bende hep bakıyorum sedacım onlara ve madalya vermek lazım dedikleri gibi normal dogum yapanlara :))

merhaba güzel hamişlerr nasılsınız herkeste bi bacak arası ağrısı almış başını gidiyo ki o bendede oluyo gerçi şurda bigün daha çekicem ondan sonraa kızım karnımdan kucağıma gelcek perşembe günü mis kokulum benimle benim için dua edin bende doğuma giderken size dua edicem allahım hepimizi kurtarsın

eee artık 39.haftadasın tatlım az kaldıda o yüzden bakalım ne zaman gelecek tatlişin,

ya bişey sorucam ağdayı ne zaman yapsam ben ya
daha erken dimi

semacım senin bu kocan beni öldürecek ,onudamı sen yapıyorsun tatlımkafamçokkarıştı

evet semoşun ki kolay hepsine beş verse en yüksek notları girse bişey olmaz
bende fen derslerine göre değerlendiriyodum ama ne bileyim çocuğun bütün özelliklerini tek sınıf olsa neyse bir sürü sınıf.genellemekten başka yapacak bişey yokki:jeyyar:

valla en yÜksek notları Çakıyom en ıı Özellıklerı seÇıyom
benı deĞıl kocıŞı sevıyolar bı deeeee
beden eĞ. Örtmenlerı hep sevılır zaten

ne yapmış böle mayıs anneleri yaa hep sezeryan ben valla normali çok istiyorum suni sancıyla olucak ama en azından denemiş olucam

he valla sedacım napak adam beceremıyo kı sabrı yok bende evde boŞ boŞ oturcaĞıma yardım edıyom

merhaba evet bendede var bacak arası ağrısı canım.
sen ne güzel biliyosun kızını ne zaman kucağına alacağını.inşallah sağ salim alırsın kucağına ve kolay bir doğum geçirirsin.
ben bilmiyorum bu zillinin ne zaman geleceğini
benim kadar isyan eden yok herhalde gelmiyo diyeedelikafadulden

etmezmiyiz hülyacımmmm hayırlısıyla bir avazda doğurursun inşallah aklından bizide gecir liste yap dogumdan önce oku isimlerimizi rabbim kolay gecitlerdn gecirsin hepimizi inşallahhhhhhhhhhhhhh

valla en yÜksek notları Çakıyom en İİ Özellİklerİ seÇİyom
benİ deĞİl kocİŞİ sevİyolar bİ deeeee
beden eĞ. Örtmenlerİ hep sevİlİr zaten

doğru valla beden eğitim iöğretmeni sevilmezmi
benide severler söylemesi ayıptır ama dersi hiç değil aslında sevmeleri lazım ama gerçekten çocuklarda haklı ya çok sıkıcı bi ders fen çok konu olduğundan çocuklara nefes aldıramıyoruz

magnezyumu size niye vermişlerdi? sanırım kramp içindi daha çok
benim doktor geçen ay verdi ama kramptan değil ellerim şişiyo acıyo dedim ondan sonra verdi
açıkçası bende pek kullnamadım tedavi süresi 6 haftaymış en az zaten doğuma okadar yoktuki.
bıraktım zaten ilaç içmekten bi hal olduk bu sene yafff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…