2009 Haziran Anneleri!!

bende kramp için kullandım 2 kutu içinde kaç tane var unuttum ama faydasını gördüm inanın hiç kramp sorunu yaşamadımm şükürr mide yanmasıda yasamadım cokk allah şükür hamileleiği özliycem ben ya :)))

ayşecik benim calsiyumu kestiler artık
doğumdan sonra tekrar başlıcakmışım
sancıları geciktirirmişş
kramplar arttı bıraktıktan sonra

ben hiç kullanmadım ne magnezyum calsiyumda kullanmadım hiç krap sorunuda yasamadım calsiyumuda bu dr verdi 1 hafta oldu faydası ne bilmiyom krap falan yoktu zaten bende acaba içmesem mi kızlar

ben kaçıyorum kızlar yarın nst günümüz var doktordayız yane
bu sefer de yine inadı tutacakmı bakalım benim zillinin.her hafta 3 kere çkiyoruz yok serum du bilmem neydi anca hareket ediyo nst de.halbuki ordan çıkınca karnımı delecek derecede hareket ediyo.çok inatçı olcak herhalde yaa

cemre ne az kaldı seninde inş. kolaycacık normal dogum yaparsın
öyle valla 9 aylık maratonun sonuna geldik hepimizin sayılı günleri kaldı yani ilk hamişliğimizi öğrendiğimizde ilk kalp atışlarını duyduğumuzda ne kadar heyecanlıydık şimdide meleklerimizi kucağımıza alıcaz diye heyecanlıyız çok tuhaf bi duygu :CüvCüv::CüvCüv:

korkuyor seninki nst den galiba :)))

bence gereksiz ayse içme eger kalsiyumu tüketiyrsan yourt peynir sütle bak semoşa da kes demiş dr ...

ben hiç kullanmadım ne magnezyum calsiyumda kullanmadım hiç krap sorunuda yasamadım calsiyumuda bu dr verdi 1 hafta oldu faydası ne bilmiyom krap falan yoktu zaten bende acaba içmesem mi kızlar

bende kullanmadım sayılır krampta yoktu zaten öyle.ben ellerim için magnezyum verdi doktor oda benim için o kadar problem olmadığında kullnamadım.nasıl olsa bebekle alakası yok diye.ama yinede sen bilirsin canım niye verdiği önemli sonuçta

ben önceden peynir yogurt çok fazla tüketirdim hamileliğimdede çok tüketti zaten o yüzden kranp sorunu yasamadım ama bu dr niye vermediler 28 haftadan beri içmen gerekiyodu falan dedi içmiyeyim bari bosuna sonuçta oda ilac sikayetim yokken bosuna içmeyeyim

benim kasılmalarım vardı erken doğum olmasın die kullandım canım,

ayşecim senin doğumuna ne kaldıki zaten bence kullanmaya boşver

dr bana 40 haftayı doldurmayacak gibi demişti acaba dogmasın diye mi verdi bak simdi çok kızdım :mymeka:dr a. içmiyorum ben dogurmak istiyorum canım :dilcikar:

ahh ayse kız bana da öle dio drlar hani nerde daha ne sancı var ne acılma nede yumuşama bu drlarda bi alem be

benim sancım oluyo narencim ama düzenli degil hele pazar günü korktum baya bahcede oturuyoduk arkadaslar bi geldi sancı delikafaduldenoturamadım kalktım bi asagı bi yukarı yürüdüm gecti bekledim gelecekmi tekrar diye gelmedi yokluyo benimki arada böyle suanda da belime vuruyo mesela

benimde bacagımda kramp oluyodu.dr calsiyum vermişdi bi hafta içtim fayda etmedi.sonra sizlerden duyup magnezyumu kullandım.onunda tedavi süresi 6hafta hafta yazıyodu ama yinede içtim.2günde etki etti.bi hafta kullandım iyileştim diye bıraktım.çünkü kasılmaları geçiktiriyomuş.dahada geç dogurmayalım yani

yaww kızlarr bu ara hepimiz yoğunuz galiba bi doluyo bi boşalıyo burası bu haftayı ben doğumlarla geçer daha hareketli geçer diyodum emme diğer haftalardan daha sakin sesiz hayırdır valla şaşırdım:1shok::1shok:

eskiden oku oku bitmezdi yazılanlar,şimdi kimse yazmıyo...bende arada bakıyorum dogum varmı diye ama heralde yok..sıradaki ben olsam ne güzel olur yaa:jeyyar:

pınarrr güzel anniş nasılsın bakalım batuşumuz nasıl süt durumu aynımı kızz

peri sendemi sabırsızlaştın doğsunda seveyim istiyosun oda olur allahın izniyle hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…