Canımsınnn .. yok gülüm benden hiç hamileliktede gelmediiimasallah kuzumuza melekler korusun onu.ne bıleyım belkı ıse yarar dedım ondan şey ettiydiiim :) sen yınede vargecme emzır canım.pekı dogumdan önce gögsunden süt gelıyormuydu canım?
ben krem sırerken bıle hemen sut cıkıyor bakalım nasıl olacak bızım memısler.
Hoşbulduk canımmmm alkisalkisalkispınarrrr hoşgeldin bitanemmm a.s.
ay bitek benmi doğurmak istemiyorumya
valla tam gününde gelsin kuzum ,
daha evi temizleticem,ağdaya gidicem çok işim var,
erken gelmesin iyice gelişsin istiyorum
peri sendemi sabırsızlaştın doğsunda seveyim istiyosun oda olur allahın izniyle hayırlısı olsun
evet tatlım yaa gerçekten öyle bizim derdimiz milleti geriyo galiba bide görürler şey derler ya kaç kilo aldın meraklı meraklı sorarlar çok aldım dediysen yandın anamm o kadar alınırmı çok almışın nasıl vercen sonra felan gelde ayar olma yani ne meraklılar yaa uyuz oluyorum öyle sorularasabırsızlık dünden beri başladı..herkes dogurmadın mı daha diye soruyo bu sorudanda bıktım...nişanlanırsın ne zmaan evlenecen,evlenirsin ne zmaan çocuk,hamile kalırsın ne zmaan doguracan-tatlicadiarzu-ayyy baygınlık geldikafamçokkarıştı
bence 38 inci haftanda yaptır neden dersen 39 uncu haftada ne olur ne olmaz belki o hafta doğar sen yaptıramamış olursun en iyisi 38 inci hafta hemende çıkmıyo zaten 1 ayda anca çıkıyo ağdayla olunca 2 haftada bitlenecek değil ya orası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hemen çıkmaz yani 38 ideal derim benya ağdayı kaçıncı haftada yapsam acaba
37-38-39
siz ne zaman yaptınız yada yapacaksınız
ayy ne güzel bayılıyorum sizin doğum muhabbetlerinize allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda hepimizi kurtarsın
saol canım aminn inşallah hepimizi bir avazda kurtarır rabbimayy ne güzel bayılıyorum sizin doğum muhabbetlerinize allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda hepimizi kurtarsın
benm eşim bayılıyor ütü yapmaya ben de dağdan gelince ona yaptırıyorum cogu zaman :))
bana dioki kadınlar neden sevmiyor ütü yapmasını cok zevkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?