2009 Haziran Anneleri!!

valla kıslar isyan yok ben ne edimmmm
an sonlardayım bi de doğumları bana bildircenizzz oh valla öle ağzımın suyu aka aka yazcam
bakalım benim bıdık ne zaman teşrif etcek

evet sayfalar hiç ilerlemiyo.heyecandan herkes bi köşeye sindi galiba.hadi dogum hazırlıkları falan yapıyolardır.evi temizliyom.ama dogum olmuyo yine batıyo her yer.

bana arada adet sancısı gibi agrılar girmeye başladı.şuan 39uncu haftadayım ama bu gidişle bende 40ı doldurcam galiba.bu sancılar hafifden böyle bi haftasa anca hızlanır diye düşünüyorum.hazırlısı artık beklicez napakkkk

Canımsınnn .. yok gülüm benden hiç hamileliktede gelmediii

pınarrrr hoşgeldin bitanemmm a.s.
Hoşbulduk canımmmm alkisalkisalkis

sedacım benle sen aynı gündeyiz ve de aynı istekteyiz rabbim gönlümüze göre verir inşallahhhh

pınoşummmmm güzel annem dr lardan ii haberler almışsın maşallah sana ve batuşaa kıs ne alemde gazı mazı memişler yara oldumu allah korusun
süt ne durumda

burko naber şekerrrrrr
kıs öle heyecanlı aksiyonlu bişe yok bu ara herkes normal bekliyo

ay bitek benmi doğurmak istemiyorumya

valla tam gününde gelsin kuzum ,

daha evi temizleticem,ağdaya gidicem çok işim var,
erken gelmesin iyice gelişsin istiyorum

evi temizlettim agdanı yaptıktan sonra zaten sabırsızlanıyosun..benim işlerim bitti ev temiz ben temiz o yüzden sabırsızlanıyorum heralde-tatlicadiarzu-...valla ben dogurmak istiyorum..40 defa sölersen olur derler söyleye söleye doguracam heralde:jeyyar:

peri sendemi sabırsızlaştın doğsunda seveyim istiyosun oda olur allahın izniyle hayırlısı olsun

sabırsızlık dünden beri başladı..herkes dogurmadın mı daha diye soruyo bu sorudanda bıktım...nişanlanırsın ne zmaan evlenecen,evlenirsin ne zmaan çocuk,hamile kalırsın ne zmaan doguracan-tatlicadiarzu-ayyy baygınlık geldikafamçokkarıştı

evet haklı olabilirsin,

yani tamamen hazır olduktan sonra beklemek çok zorlaşır heralde.

bu hafta sonu bende evimi temizleticem
ondan sonrada ağda yaparım
bakalım sonra fikrim değişecekmi??

ben bugün yaptım.. erken mi oldu bilmiyorum...perşembe knt gidecem belki çatı muanesi yapar diye korktum

evet tatlım yaa gerçekten öyle bizim derdimiz milleti geriyo galiba bide görürler şey derler ya kaç kilo aldın meraklı meraklı sorarlar çok aldım dediysen yandın anamm o kadar alınırmı çok almışın nasıl vercen sonra felan gelde ayar olma yani ne meraklılar yaa uyuz oluyorum öyle sorularaklava:klava:

ya ağdayı kaçıncı haftada yapsam acaba
37-38-39

siz ne zaman yaptınız yada yapacaksınız
bence 38 inci haftanda yaptır neden dersen 39 uncu haftada ne olur ne olmaz belki o hafta doğar sen yaptıramamış olursun en iyisi 38 inci hafta hemende çıkmıyo zaten 1 ayda anca çıkıyo ağdayla olunca 2 haftada bitlenecek değil ya orası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hemen çıkmaz yani 38 ideal derim ben

ayy ne güzel bayılıyorum sizin doğum muhabbetlerinize allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda hepimizi kurtarsın

benm eşim bayılıyor ütü yapmaya ben de dağdan gelince ona yaptırıyorum cogu zaman :))
bana dioki kadınlar neden sevmiyor ütü yapmasını cok zevkli

canım benım kocayıda senınkının yanına kursa göndersem olurmuuu?dilini ısır kız masallah :)))

kıslar aylin(tosbaa08) le msjlaştık
kontrol altında yatıyomuş hastanede
eğer bi aksilik olmazsa cuma sabahı sezercik olcakmış 37+0 oluyomuşş
inşallah emir beyimiz bekler cumayı hepinize slm ı var herkesi öpüyomuşş

bizde dua edelim emiiiiiii

kortum sütü gelmeyen yada gec gelen arkadasları görünce biraz önce ucunu hafif sıktım hemen geliverdi çok mutlu oldum çok şükür ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…