2009 Haziran Anneleri!!

sık sık ayşecim sancıların artsın deli oynamasana kasılıp kalcan doğum kasılmalarını başlatıyo oynama fazlaa

ben bugün yaptım.. erken mi oldu bilmiyorum...perşembe knt gidecem belki çatı muanesi yapar diye korktum
çokta erken sayılmaz sanırımya
çıkanları tek tek alırsın ozamana kadar

evet doğru söylüyorsun ben 38de yapayım
bitlenmez demikaydirigubbakcemile3

sedacım benle sen aynı gündeyiz ve de aynı istekteyiz rabbim gönlümüze göre verir inşallahhhh
]

inşallah bitanem inşallah en hazır olduğumuz anda gelsin meleklerimizvereliniortak

ayy ne güzel bayılıyorum sizin doğum muhabbetlerinize allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda hepimizi kurtarsın

sağol canım allah hepimize yardım etsin ,bir avazda kurtarsın inşallahhh

Sagol canim ,amin insallah hepimizi...

Kizlar bu arada alkolsüz bira bol bol süt yapiyormus ,haberiniz olsun...:içelim:

evet tatlım malt diyorlar sanırım sütü bollaştırıyormuş bende duymuştum

Ya kızlar.benden hıÇ sÜt gelmedı Şımdıye kadar.gerÇı sıkmasım ama.ya ınŞallah sorun yaŞamam.Çok zor bıŞey allaha kımseye o sıkıntıyı vermesın

kızlar banyoda bol bol yağlanın ,
şu zamana kadar çatlamadık bundan sonrada çatlamayalım

herkes son iki haftada çok çatlandığını söylüyor,
bebek yağı kullanın ,kremlenin bişiyler yapın

inşallah bekler canım allah kurtarsın inşallah sağ sağlim gelir haziran meleği

arzucum bendende gelmedi hiç
bende sütümün gelmemesinden çok korkuyorum ya
ama bakmayada korkuyorum
sıkarsam bebişi erkenden getiririm die bakmadımkaydirigubbakcemile3
ben hiç sıkmadım ama kendiliğinden geldi ya sütün şimdi gelmesi önemli değilki doğumdan sonra görücez nasıl olucanı inşallah hepimizin sütü çook olur böyle musluktan su akar gibi bizim musluklardanda süt gelir bol bol

slm kizlar yeni geldimm sabahtan beridir yogun bir gundu...
kuafore gittim dip boyami yaptirdim oglus icin suslendim..
arkadasa toplandik alisveris yaptik sabeh 7den beri ordan oraya kosturdum durdum...
sizler iyisiniz umarimm
doguran flan yok sanirsam...
sagliginiz iyidir umarim..a.s.

slm naber, biz bugün cok íyiz hatda melegim fazla iyi, okadar hareketliki nerdeyse karnimi yarip cikcak, sabahtan berli hic durmadi, simdiye kadar ilk defa bukadar hareketlendi daha önce hic olmamisdi.bide son zamanlarda hareketleri azaliyr diyorlar bizim kiz tam tersi vallaha

Canımmm saolll malesef süt yok ya serum gelio sen napıosun çato napıo?

slm pinar nasilsin canim, batus nasil ne güzel siz kavusdunuz darisi bizim basimisa. ya belki cok erken olacak bu soru ama merak ediyorum ,dogumdan sonra kac kilo gitdi simdiye kadar, benim muhtelen dogum tarihimden 2 hafta sonra abimin dügünü vardamafoldumben.

Canım iyiyiz tek sorun süt ... kiloya gelince 79 kiloyla girdim sezeryana dün dr daydım 72 kiloyum karnım,ayaklarım,ellerim epey şiş ödem var yani bol bol..sen nasılsın??

üzülme canim ins olur sütün,,,,
biara pek iyi deyildim ama 2 gündür cok iyim sükür.ceylinde asiri hareketli bugün nedense..
ama 7 kilo iyi vermisin masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…