yok oynamadım semoş öyle hafif sıktım bi hemen geldi odasık sık ayşecim sancıların artsın deli oynamasana kasılıp kalcan doğum kasılmalarını başlatıyo oynama fazlaa
çokta erken sayılmaz sanırımyaben bugün yaptım.. erken mi oldu bilmiyorum...perşembe knt gidecem belki çatı muanesi yapar diye korktum
bence 38 inci haftanda yaptır neden dersen 39 uncu haftada ne olur ne olmaz belki o hafta doğar sen yaptıramamış olursun en iyisi 38 inci hafta hemende çıkmıyo zaten 1 ayda anca çıkıyo ağdayla olunca 2 haftada bitlenecek değil ya orası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hemen çıkmaz yani 38 ideal derim ben
sedacım benle sen aynı gündeyiz ve de aynı istekteyiz rabbim gönlümüze göre verir inşallahhhh
]
ayy ne güzel bayılıyorum sizin doğum muhabbetlerinize allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bir avazda hepimizi kurtarsın
Sagol canim ,amin insallah hepimizi...
Kizlar bu arada alkolsüz bira bol bol süt yapiyormus ,haberiniz olsun...:içelim:
inşallah bekler canım allah kurtarsın inşallah sağ sağlim gelir haziran meleğikıslar aylin(tosbaa08) le msjlaştık
kontrol altında yatıyomuş hastanede
eğer bi aksilik olmazsa cuma sabahı sezercik olcakmış 37+0 oluyomuşş
inşallah emir beyimiz bekler cumayı hepinize slm ı var herkesi öpüyomuşş
bizde dua edelim emiiiiiii
ben hiç sıkmadım ama kendiliğinden geldi ya sütün şimdi gelmesi önemli değilki doğumdan sonra görücez nasıl olucanı inşallah hepimizin sütü çook olur böyle musluktan su akar gibi bizim musluklardanda süt gelir bol bolarzucum bendende gelmedi hiç
bende sütümün gelmemesinden çok korkuyorum ya
ama bakmayada korkuyorum
sıkarsam bebişi erkenden getiririm die bakmadımkaydirigubbakcemile3
sedacım benle sen aynı gündeyiz ve de aynı istekteyiz rabbim gönlümüze göre verir inşallahhhh
pınoşummmmm güzel annem dr lardan ii haberler almışsın maşallah sana ve batuşaa kıs ne alemde gazı mazı memişler yara oldumu allah korusun
süt ne durumda
slm pinar nasilsin canim, batus nasil ne güzel siz kavusdunuz darisi bizim basimisa. ya belki cok erken olacak bu soru ama merak ediyorum ,dogumdan sonra kac kilo gitdi simdiye kadar, benim muhtelen dogum tarihimden 2 hafta sonra abimin dügünü vardamafoldumben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?