2009 Haziran Anneleri!!

maşalalh seda sen naren beni görmüşünüz haa
rüyanızda
heycanlandırdınız valla beniii
ben mi doğurcam kiii aceppp
kızz narennn görmedin mi yazdığmıı nasıl gördün dedimmmm
sana
bi anlatmamışın haa
aşk olsun....

bu arada ii akşamlar herkese
bzde kocişle az önce geldik
dışardan
yemeği falan dışarda yyelim dedik
ama baya yoruldum yaa
çok yürüdümm

havva seni yerde ararken gökte buldum yaniii
şu beşik için kullandığın kumaşları soracaktım. organze tül mü saten mi ne , nasıl yaptın bi de
bizim oğluş doğdu doğacak hala halledemedimm

kizlaarr napiosunuz..
zaten yakinda hicbirimiz burada ayni anda bulunamicaz
gelin sohbet edelim hadi

selam kizlar ne alemdesiniz
off ben catliycam cok bunaltici hava dus aldim ama yok faydasi acaba havadanmi hamilelikdenmi son haftam onun etkisimi acaba :)

bugün hiç girmedim kıslar duşumuzu aldık son rütuşları bitirdik yarın zehrama kavuşmaya hazırımm..
hepiniz hakkınızı helal edinnnn kıslar yarın bana dua etmeyi unutmayın bende size edicem bu maratonuda hep beraber bitirdik valla bazen ailem oldunuz yalnızlığımı bütün dertlerimi paylaştım sizinle hepinizden allah razı olsunn bebeğimin doğum fotoğraflarını sema teyzesine yolllucazz...
kendinize çok ii bakın iyileşir iyileşmez gelicem hepinizi öptümmm

yuce rabbim yardimcin olsun insallah bi avazda kolayca kurtulursun canim...

canım Allah hayırlısı ile bebişine kavuşmayı nasip etsin, sen hiç endişelenme herşey çok güzel olacak, dualarımız seninlee...
Güzel haberlerini ve minik meleğinin resimlerini heyecanla bekliyoruza.s.

dualarimiz seninle canim..
guzel haberlerini bekliyoruz..
darisi hepimizin basina..

binnurum allah yardımcın olsun tüm dualarımız seninle nolur semoşa msj atın kızlarr biz geride kalanlar sizi cok merak ediyorzz rabbim sağlıcakla kavuşmanı nasip etsin zehrana inşallah bütün kalbimizle yanındayız kuzum benmmmmm

canım hayırlı haberlerını beklıyoruz ınsallah..ay ne güzel bır melek daha gelıyor yarın kaydirigubbakcemile3 :teytey:
darısı gerıde kalan bızlerın basına ınsallah....

bende işten ayrıldım evde ders çalışıyorum vede eşim bilgisayarı gündüz aldığı için pk fazla giremiyorum.
Canım gözün aydın. Geçmiş olsun atlattın sende.Allah sağlıklı uzun ömür versin kızına..Darısı başımıza .çok zor geçiyor bu son günler vallahi geçmek bilmiyor.oğlumunda rahatı yerinde gelmeye niyeti yok benimde sezeryan olacak sanırım.

hayırlı doğumlar canım allah yardımcın
olsun
sağlıcakla al zehra kızımızı kucağına inşallahhhh
ayy şimdi nasıl heycanlısındır yaaa opuyorumnanaktan

canım Allah yardımcın olsun inşallah çok kolay bir doğum yaparsın.Allah önce seni sonra bizleri kurtarsın.

Hayırlısıla bekliyoruz fotoğrafları canım.

binnurcuuum allah kavuştursun canım allah bu yolda kimseyi gereginden fazla oyalamasın hayırlısıyla al bebegini kucagına canım

haftaya bu gün bende dogurcam inşallah bi aksilik olmazsa sürekli bi agrım var ama beklermi bilmem oglum inşallah bekler canım oglum
kocaman günaydın hepinize

günaydın arkadaşlaarrr.
binnur inşallah sağ salim kavuşursun bebişine, evet tempo yeniden hızlanıyo bebişler geliyooo. bizim için de beklemek gitgide zorlaşıyooo.
Allahtan sıcaklar çok bastırmadan kurtulucaaz.

anaaa gene yalnız kaldım topikde, ben de mamamı yiyim bari.
dün tüm gün sular kesikti, bugün akan suların tadını çıkarayım, Allah kimseyi susuz bırakmasın, tam depresyon sebebi yaaa mirmirmirmir

Günaydınnn canlarımmm sabah 6 da kalktık...
Mama yedik,gaz çıkardık,tam alt değiştirioduk avucuma kaka yaptı Batuhannn komple soyunduk temizlendik anca gelebildik bu günün değerini bilin karnınızdayken dinlenin sonra dinlenmek ne gün su gibi bitiyo tabi sizdeee
Binnurcum sana dua ettim sağlıkla al bebişini kucağına...

Kızlar bu arada 1 paket prima 1 hafta , 1 kutu aptamil 9 gün gidiyo bilginize... tabi bebekten bebeğe değiişir ama aklınızda olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…