2009 Haziran Anneleri!!

günaydın pnarcım ayda 80 ytl bez harcamamız olacak yaniamanın . ne uymusa tatlım sıcakla bayılacak gibi hissediyorum ben kendimi

Günaydin kizlar,

Insallah Binnurcuk saglikla alir bebisini kucagina...
Benim bugün adet agrisi gibi agrilarim var,hayirdir insallah...

Pinarcim, Havvacim öptüm sizi..

meraba tekrardan, biz tıka basa yedik geldiik.
pınarcım prima 1 numara mı kullanıyosun yoksa hemen 2 ye geçiliyo mu?

günaydın pnarcım ayda 80 ytl bez harcamamız olacak yaniamanın . ne uymusa tatlım sıcakla bayılacak gibi hissediyorum ben kendimi
Evet canımcım 80 tl bez , 80 tl dr , 50 tl ıslak mendil,krem vs bunlar bazıları masraf çok yaniii

Günaydin kizlar,
Insallah Binnurcuk saglikla alir bebisini kucagina...
Benim bugün adet agrisi gibi agrilarim var,hayirdir insallah...
Pinarcim, Havvacim öptüm sizi..
Canımcım özledim seni nasılsın???

herkeslere güzel günleer. doğurmaya karar verenlere de kolay gelsin.
biz de bugün evde hamişler toplantısı yapcaz. işten hamiş arkadaşlar gelcek, biz de kızımla onlara mama yapcaz bugüün.

Evet canımcım 80 tl bez , 80 tl dr , 50 tl ıslak mendil,krem vs bunlar bazıları masraf çok yaniii

pınarcım doğru diyosun. Ama beni ikiz bebeği olan bikaç arkadaşım var, onlardan sonra tek çocuk hem masraf hem yorgunluk olarak çok görünmüyo bana. karşı komşumun 8 aylık ikizleri var çok tatlı.hele ona hiç şikayet edemiyorum çünkü o herşeyi iki kat yaşıyo :içelim:

günaydın kızlar masılsınız.....
Binnur doğuma girmiş allah yardımcısı olsun belki doğum yapmıştır bile.....
PInarcım Batuşumuza maşallah okuyunca çok güldüm valla canım....

canım şu an çıkmışsındır sezercikten zehramız gözlerini açmıştır sabırsızlıkla bekliyorum ii haberleriniii

ah bu batuşum tam eşşekk ya ben onun dötünü yirim annesine cilve yapmış da eline mıçmış dadelikafadulden uyyyyy balkafam benim sarı meleğin köfte dudaklım maşallah maşallah sübhanallah
gunaydin hanimlar, bigun daha gecti cok sukur sorunsuzca, bir adim daha yaklastik bebeklerimize

günaydın fatoşşşşş şafak hızla eksiliyooo nasıl oluyo anlamıyomrum ama zaman çabuk geçmeye mi başladı neturkbayragi

kıslar daha mamamızı yemedik aylardan sonra ilk kez 10 a kadar uyudum mama yiyelim geliriz okiş
binnurdan ses yok haber gelmezse ben aricam ama daha erken

Canımcım doğru tabiii ikiz olmasa beşiz falan olsa sponsor olur birileri ama ikize olmuyolarrr...allah herkezin yardımcısı olsunnnn herşey meleklerimiz için

günaydın kızlar masılsınız.....
Binnur doğuma girmiş allah yardımcısı olsun belki doğum yapmıştır bile.....
PInarcım Batuşumuza maşallah okuyunca çok güldüm valla canım....
Canımmmm çok komik bu çocuk cem yılmazın kuzeni sankiiii

binnur girdi mi acaba doguma inş. saglıklı bi şekilde kucagına alır
Canımcım nasılsın???

gunaydin hanimlar, bigun daha gecti cok sukur sorunsuzca, bir adim daha yaklastik bebeklerimize
Tatlım maşallah inşallah sağlıkla kucağına al meleğini

kızçelerrrrrr biz kaçıyoruz kavaltımızı yapıcaz evimizi toparlıycaz sorada hastane için son eksiklerimizi almaya dışarı çıkıcaz hepinizi öpüyorum canlarım benimmmmm

merhaba kızlar nasılsınız bi haziran meleği daha geldi ne güzel rabbim hepimizinkini sağ sağlim almayı nasip etsin pınarcım batuşumuz yaramazlığa başladımı yerim onu ben yaa valla ben bugün karar vermiştim 12 ye kadar uyumaya ama olmadı buz dolabım geldi ve mecburen kalktım son uykumdu ondada uyuyamadık ama uyukumuzda yok yarından sonra uykusuz her gece... neyse kızlar bende kahvaltımı hazırlayayım karnımızı doyuralım geliriz gene

günaydınsositososito...dogum yapan yok sanırım..acaba fırtına öncesi sessizlikmi bukaydirigubbakcemile3

pınarcım sancım var saat 4 de bi oldu uyandım gecince uyumusum 9 da yine geldi uyandım simdi belim sırtım agrıyo ara arada karnım agrıyo adet agrısı gibi bugun rahatsızım baya pınarcım inş. bizde kavusuruz senin gibi bebişimize

yine kimse konusmayacak anlasilan....havaaa iyilestin mi canim? saadet seni ruyasinda gormus arkadaslar, hayirdir insallah, siradaki sen misin acaba?

günaydın herkesee
güne güzel mutlu uyanmıştım
ama tel çalana kadarr
benle aynı doktora gden bi arkadaş aradı
kont. ne gtmş doktorumuz ama hastanyele anlaşamamış ayrılmışşş
demnden beri ağlıyorummmmm napcamm diyeeee
doktorumdan çok memnundummm
aksiliğe bakkk
bi kaç gün kalmış doğumumaaa
offffffffffffffffffff

Pinarcim iyiyim diyelim iyi olalim, adet sancisi gibi bir sanciyla uyandim, birde sanki yakinda ben dogurmiycam bir yere kadar gittim arabayla, allahim akil ver bana...

Aysecim bende de var , o sancilardan, artik zamanimiz yaklasiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…