Evet canımcım 80 tl bez , 80 tl dr , 50 tl ıslak mendil,krem vs bunlar bazıları masraf çok yaniiigünaydın pnarcım ayda 80 ytl bez harcamamız olacak yaniamanın . ne uymusa tatlım sıcakla bayılacak gibi hissediyorum ben kendimi
Canımcım özledim seni nasılsın???Günaydin kizlar,
Insallah Binnurcuk saglikla alir bebisini kucagina...
Benim bugün adet agrisi gibi agrilarim var,hayirdir insallah...
Pinarcim, Havvacim öptüm sizi..
Evet canımcım 80 tl bez , 80 tl dr , 50 tl ıslak mendil,krem vs bunlar bazıları masraf çok yaniii
Canımcım özledim seni nasılsın???
bugün hiç girmedim kıslar duşumuzu aldık son rütuşları bitirdik yarın zehrama kavuşmaya hazırımm..
hepiniz hakkınızı helal edinnnn kıslar yarın bana dua etmeyi unutmayın bende size edicem bu maratonuda hep beraber bitirdik valla bazen ailem oldunuz yalnızlığımı bütün dertlerimi paylaştım sizinle hepinizden allah razı olsunn bebeğimin doğum fotoğraflarını sema teyzesine yolllucazz...
kendinize çok ii bakın iyileşir iyileşmez gelicem hepinizi öptümmm
Günaydınnn canlarımmm sabah 6 da kalktık...
Mama yedik,gaz çıkardık,tam alt değiştirioduk avucuma kaka yaptı Batuhannnkomple soyunduk temizlendik anca gelebildik bu günün değerini bilin karnınızdayken dinlenin sonra dinlenmek ne gün su gibi bitiyo tabi sizdeee
Binnurcum sana dua ettim sağlıkla al bebişini kucağına...
gunaydin hanimlar, bigun daha gecti cok sukur sorunsuzca, bir adim daha yaklastik bebeklerimize
Canımcım doğru tabiii ikiz olmasa beşiz falan olsa sponsor olur birileri ama ikize olmuyolarrr...allah herkezin yardımcısı olsunnnn herşey meleklerimiz içinpınarcım doğru diyosun. Ama beni ikiz bebeği olan bikaç arkadaşım var, onlardan sonra tek çocuk hem masraf hem yorgunluk olarak çok görünmüyo bana. karşı komşumun 8 aylık ikizleri var çok tatlı.hele ona hiç şikayet edemiyorum çünkü o herşeyi iki kat yaşıyo :içelim:
Canımmmm çok komik bu çocuk cem yılmazın kuzeni sankiiiigünaydın kızlar masılsınız.....
Binnur doğuma girmiş allah yardımcısı olsun belki doğum yapmıştır bile.....
PInarcım Batuşumuza maşallah okuyunca çok güldüm valla canım....
Canımcım nasılsın???binnur girdi mi acaba doguma inş. saglıklı bi şekilde kucagına alır
Tatlım maşallah inşallah sağlıkla kucağına al meleğinigunaydin hanimlar, bigun daha gecti cok sukur sorunsuzca, bir adim daha yaklastik bebeklerimize
Evet canımcım 80 tl bez , 80 tl dr , 50 tl ıslak mendil,krem vs bunlar bazıları masraf çok yaniii
Canımcım özledim seni nasılsın???
pınarcım sancım var saat 4 de bi oldu uyandım gecince uyumusum 9 da yine geldi uyandım simdi belim sırtım agrıyo ara arada karnım agrıyo adet agrısı gibi bugun rahatsızım baya pınarcım inş. bizde kavusuruz senin gibi bebişimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?