2009 Haziran Anneleri!!

kıslar bende de dün ilk defa sancı oldu belimden kasıklarıma doğru ne yapsam geçmeyen nefesimi kesen bi ağrıydı sanırım oğlum hazırlanıyo çok üzülüyorum ona ne kadar uğraşıyo içerde kimbilirrr küçük kafası sürekli hareket halinde doğum kanalına girmeye çalışıyoo

saadetçim peki dr unun olduğu hastaneyi araştırsan bi yerde başlamışmı işe onu çğrensen cep tel i falan yokmuuu

yani illa o hastane olsun diyosan ordaki dr ları araştırrrr
bu kadar üzülme canım ya ben doğuma kimin girceğini bile bilmiyom devlette doğurcağım için bi de böle düşün en azından bi kere de olsa yeni dr la tanışma fırsatın olcak

bence sen kendi dr unu cepten ara bi konuş
eğer bi yerde başlamıcaksa kendine bi dr edin hemen

günaydın kızlar nasılsınız.Bizde geç kalkıp geç kahvaltı yapanlar kervanına katıldık.Son 3-4 gün. sonra oğlum uyutursa uyuruz.
Canım sana gelince anlattıkların doğum belirtilerine çok benziyor hayırlısıyla sende kavuşacaksın bebişine inşallah.Bizde tık yok vallah rahatı yerinde tosun paşamın.

Sorma Semoşum ama seninkide batuştan eksik olmıcakkk

Ahhh kıyamam son uykunuda çaldılar yaniii yarınmı giriyosunnn doğuma???

pınarcım bezle ilgili bişi sormuştum ama görmedin galiba, kaç numara kullanıyosun?
Tatlımmm görmedim pardonnn yenidoğan 2-5 kg kullanıyorummm bu arada molfix ve can bebe markette bez vermişti 2 adet molfix çişi sızdırdı canbebe pişik yaptı

Kuzum kıyamam nst ye ne zaman bağlanıcaksınn??kavuşacaksınız sağlıkla inşallahh

Kızlar bu arada pazartesi günü dr a gittiğimde bana bişi söledi şok oldum nst de Batuhanımın kalp atışları çok zayıfmış ve ameliyatta farketmişler çok fazla ödem olmuş sancılarım çok fazla ama içtenmiş ben farketmemişim eğerki nişan gelmeseymiş bebeği kaybedermişiz ben panik olmıyım die sölememişler kalp atışının zayıfladığını dr um nasıl hastaneye geldim bilmiyorum diooo allahım korumuş meleğimiiiii pazartesi hüngür hüngür ağladım allahıma dua ettim meleğimi bana bağışladı die

nida ve semacımm
doktorum hataylıydıı
memleketine gtmiş
cep telide kapalı ulaşamıyorum
artık bugün gtcez hastaneye
başka doktora görünmeyeee
bnm doktorum yalan oldu moralim çok bozuk kızlar
ne kadarda şansızım ve bahtsızımmm

pınar ne diyosunnnn sennnn
allahımmmmm korumuşşşşşş
kurban olurum ona yaaa şükür ki bişecikler olmadı
allahım bidaha yaşatmasın sana böle korkularrr
sana bişe diyimmi belki de sen anne olarak hissetttin çünkü çok korkmuştun ben bütün gün kendimde değildim seninle konuşana kadar
canım yaaaa
geçti işte üzülme artıkk

Saadetcim üzülme tatlım semanın dediği doğru o hastanede doğum yapmak istiyosan ordan başka bi dr la görüş eğerki dr unu istiyosan araştır bak belki doğumuna o girer canım üzme canını inşallah sorunsuz olur

bugun iyi hissetmiyorum endimi hiç hayırlısı artık sırt agrım belim gecmiyo sadetcim ara görüş bi dr la üzülme inş. iyi bi dr bulursun canım.bizim belli degil ebe mi gireri dr mu girer doguma kim denk gelirse artık tek tesellim hastanenin yeni ve temiz olması pınarcım Allah bagışlamış kavustun saglıklı bi şekilde çok sükür batusuna

Hadi ya gerçekten mi.Allah korumuş Batuşu.İnsan korkuyor vallah bide sağ sağlim alsak kucağımıza.Batuş nasıl yaramazlık yapıyor mu? büyüdü mü?
Biz cumartesi nst ye girdik 120 nin üzerinde olması gerekiyormuş kalp atışları .120 nin altında olması kötüymüş.hareket edince hemen 160 lara çıkıyor.normalde 130 larda falan.

ayyy canım benim pınarcım allahım gerçekten korudu seni ve meleğini ayy iyikide gelmiş nişanın şimdi batuşun kucağında allahın bir mucizesi ona ne kadar şükretsek azz çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdin ama sonunda bir ohhh çektin hakettin ama allahım birdaha böyle sıkıntılar yaşatmasın sana canım benim

ne diyorsun 'Pinar ya,,Allahim korusumus ,size bagislamis Batuhani ya..
Iyi ki de sana söylememisler, panikten ölürdün valla...

ayşecimm eşin geldimi yaa sen böyle sancı felan çekiyosun yanlızmısın evde yatınca felan geçiyomu sancıların ne oluyo senin kıza böyle gelicekmi acaba sinyalmi veriyo inşallah zamanında gelir

selam kızlarr.. pınoşum Rabbim korumuş meleğini şükürler olsun.. sağsalim kavuştun yaa.. düşünme artık bunalrı sen.. nasıılsın bebişnasıl emiyormu??bizde birazemm sorunuvar.. tek göğsümde zorlanıyor(

canım çok üzüldüm, ama en azından bişeyin farkında olmadan atlatmışsınız.verilmiş sadakanız varmış derler ya öyle işte. çok şükür atlattınız

çok sinir bozucu saadet yaa. en azından size önceden bilgi verseydi gıcık.
bi an önce bi doktor bul da görüş bence. en azından için rahat olur cnm kötükedihüso

kızlar meaba biz gelfik sizden 2-3 gümm ayrı kaldım bizim net bozuldu sinir oldum neyseki yapıldı.çoözledim sizi.geçmişi okuyum azcık nolmuş

çok sinir bozucu saadet yaa. en azından size önceden bilgi verseydi gıcık.
bi an önce bi doktor bul da görüş bence. en azından için rahat olur cnm kötükedihüso

doktorum hataya gtmiş ya
memleket ora
işte adrenalcimm
demekki sözleşmesi yenilencekti anlaşamamışlar yoksa doktorum bilseydi sölerdi bana
ona göre alırdı bebişii
evet şimdi kahvaltımızı yapalım gidioruz aynı hastanedeki başka doktorrAAA
çok kötüyüm moralim sıfır hoşçakalınnn senağlama
beni rüyasında görenlerrr
bu olayamı çıkıodu acabaaa
offfffffff :a015:

Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır belki yeni dr daha iyi olacak senin için üzülme

ne diyorsun 'Pinar ya,,Allahim korusumus ,size bagislamis Batuhani ya..
Iyi ki de sana söylememisler, panikten ölürdün valla...

canım çok üzüldüm, ama en azından bişeyin farkında olmadan atlatmışsınız.verilmiş sadakanız varmış derler ya öyle işte. çok şükür atlattınız

Kızlar şu an yazdıklarınızı okurken bile çok duygulandım ağladım canımsınızz güzel kalpli arkadaşlarım benim sizlerde sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alın,mutlulukla büyütün inşallahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…