günaydın herkesee
güne güzel mutlu uyanmıştım
ama tel çalana kadarr
benle aynı doktora gden bi arkadaş aradı
kont. ne gtmş doktorumuz ama hastanyele anlaşamamış ayrılmışşş
demnden beri ağlıyorummmmm napcamm diyeeee
doktorumdan çok memnundummm
aksiliğe bakkk
bi kaç gün kalmış doğumumaaa
offffffffffffffffffff
Saadetcim üzülme, bak bizim burada kimsenin doktoru girmez dogumuna ,en yakindaki hastaneye gidilir ve hic tanimadigin doktorlar yada ebeler yaptirir dogumu..Ben de bilmiyorum kim girecek dogumuma..Son hamis günlerini de aglayarak gecirme , vardir her iste bir hayir..
pınarcım sancım var saat 4 de bi oldu uyandım gecince uyumusum 9 da yine geldi uyandım simdi belim sırtım agrıyo ara arada karnım agrıyo adet agrısı gibi bugun rahatsızım baya pınarcım inş. bizde kavusuruz senin gibi bebişimize
Sorma Semoşum ama seninkide batuştan eksik olmıcakkkcanım şu an çıkmışsındır sezercikten zehramız gözlerini açmıştır sabırsızlıkla bekliyorum ii haberleriniii
ah bu batuşum tam eşşekk ya ben onun dötünü yirim annesine cilve yapmış da eline mıçmış dadelikafadulden uyyyyy balkafam benim sarı meleğin köfte dudaklım maşallah maşallah sübhanallah
günaydın fatoşşşşş şafak hızla eksiliyooo nasıl oluyo anlamıyomrum ama zaman çabuk geçmeye mi başladı neturkbayragi
Ahhh kıyamam son uykunuda çaldılar yaniii yarınmı giriyosunnn doğuma???merhaba kızlar nasılsınız bi haziran meleği daha geldi ne güzel rabbim hepimizinkini sağ sağlim almayı nasip etsin pınarcım batuşumuz yaramazlığa başladımı yerim onu ben yaa valla ben bugün karar vermiştim 12 ye kadar uyumaya ama olmadı buz dolabım geldi ve mecburen kalktım son uykumdu ondada uyuyamadık ama uyukumuzda yok yarından sonra uykusuz her gece... neyse kızlar bende kahvaltımı hazırlayayım karnımızı doyuralım geliriz gene
Tatlımmm görmedim pardonnn yenidoğan 2-5 kg kullanıyorummm bu arada molfix ve can bebe markette bez vermişti 2 adet molfix çişi sızdırdı canbebe pişik yaptıpınarcım bezle ilgili bişi sormuştum ama görmedin galiba, kaç numara kullanıyosun?
Kuzum kıyamam nst ye ne zaman bağlanıcaksınn??kavuşacaksınız sağlıkla inşallahhpınarcım sancım var saat 4 de bi oldu uyandım gecince uyumusum 9 da yine geldi uyandım simdi belim sırtım agrıyo ara arada karnım agrıyo adet agrısı gibi bugun rahatsızım baya pınarcım inş. bizde kavusuruz senin gibi bebişimize
Sorma Semoşum ama seninkide batuştan eksik olmıcakkk
Ahhh kıyamam son uykunuda çaldılar yaniii yarınmı giriyosunnn doğuma???
Tatlımmm görmedim pardonnn yenidoğan 2-5 kg kullanıyorummm bu arada molfix ve can bebe markette bez vermişti 2 adet molfix çişi sızdırdı canbebe pişik yaptı
Kuzum kıyamam nst ye ne zaman bağlanıcaksınn??kavuşacaksınız sağlıkla inşallahh
Kızlar bu arada pazartesi günü dr a gittiğimde bana bişi söledi şok oldum nst de Batuhanımın kalp atışları çok zayıfmış ve ameliyatta farketmişler çok fazla ödem olmuş sancılarım çok fazla ama içtenmiş ben farketmemişim eğerki nişan gelmeseymiş bebeği kaybedermişiz ben panik olmıyım die sölememişler kalp atışının zayıfladığını dr um nasıl hastaneye geldim bilmiyorum diooo allahım korumuş meleğimiiiii pazartesi hüngür hüngür ağladım allahıma dua ettim meleğimi bana bağışladı die
Sorma Semoşum ama seninkide batuştan eksik olmıcakkk
Ahhh kıyamam son uykunuda çaldılar yaniii yarınmı giriyosunnn doğuma???
Tatlımmm görmedim pardonnn yenidoğan 2-5 kg kullanıyorummm bu arada molfix ve can bebe markette bez vermişti 2 adet molfix çişi sızdırdı canbebe pişik yaptı
Kuzum kıyamam nst ye ne zaman bağlanıcaksınn??kavuşacaksınız sağlıkla inşallahh
Kızlar bu arada pazartesi günü dr a gittiğimde bana bişi söledi şok oldum nst de Batuhanımın kalp atışları çok zayıfmış ve ameliyatta farketmişler çok fazla ödem olmuş sancılarım çok fazla ama içtenmiş ben farketmemişim eğerki nişan gelmeseymiş bebeği kaybedermişiz ben panik olmıyım die sölememişler kalp atışının zayıfladığını dr um nasıl hastaneye geldim bilmiyorum diooo allahım korumuş meleğimiiiii pazartesi hüngür hüngür ağladım allahıma dua ettim meleğimi bana bağışladı die
nida ve semacımm
doktorum hataylıydıı
memleketine gtmiş
cep telide kapalı ulaşamıyorum
artık bugün gtcez hastaneye
başka doktora görünmeyeee
bnm doktorum yalan oldu moralim çok bozuk kızlar
ne kadarda şansızım ve bahtsızımmm
kızlar meaba biz gelfik sizden 2-3 gümm ayrı kaldım bizim net bozuldu sinir oldum neyseki yapıldı.çoözledim sizi.geçmişi okuyum azcık nolmuş
Saadetcim üzülme tatlım semanın dediği doğru o hastanede doğum yapmak istiyosan ordan başka bi dr la görüş eğerki dr unu istiyosan araştır bak belki doğumuna o girer canım üzme canını inşallah sorunsuz olur
çok sinir bozucu saadet yaa. en azından size önceden bilgi verseydi gıcık.
bi an önce bi doktor bul da görüş bence. en azından için rahat olur cnm kötükedihüso
Canım üzülme herşeyde bir hayır vardır belki yeni dr daha iyi olacak senin için üzülmenida ve semacımm
doktorum hataylıydıı
memleketine gtmiş
cep telide kapalı ulaşamıyorum
artık bugün gtcez hastaneye
başka doktora görünmeyeee
bnm doktorum yalan oldu moralim çok bozuk kızlar
ne kadarda şansızım ve bahtsızımmm
pınar ne diyosunnnn sennnn
allahımmmmm korumuşşşşşş
kurban olurum ona yaaa şükür ki bişecikler olmadı
allahım bidaha yaşatmasın sana böle korkularrr
sana bişe diyimmi belki de sen anne olarak hissetttin çünkü çok korkmuştun ben bütün gün kendimde değildim seninle konuşana kadar
canım yaaaa
geçti işte üzülme artıkk
bugun iyi hissetmiyorum endimi hiç hayırlısı artık sırt agrım belim gecmiyo sadetcim ara görüş bi dr la üzülme inş. iyi bi dr bulursun canım.bizim belli degil ebe mi gireri dr mu girer doguma kim denk gelirse artık tek tesellim hastanenin yeni ve temiz olması pınarcım Allah bagışlamış kavustun saglıklı bi şekilde çok sükür batusuna
Hadi ya gerçekten mi.Allah korumuş Batuşu.İnsan korkuyor vallah bide sağ sağlim alsak kucağımıza.Batuş nasıl yaramazlık yapıyor mu? büyüdü mü?
Biz cumartesi nst ye girdik 120 nin üzerinde olması gerekiyormuş kalp atışları .120 nin altında olması kötüymüş.hareket edince hemen 160 lara çıkıyor.normalde 130 larda falan.
ne diyorsun 'Pinar ya,,Allahim korusumus ,size bagislamis Batuhani ya..
Iyi ki de sana söylememisler, panikten ölürdün valla...
selam kızlarr.. pınoşum Rabbim korumuş meleğini şükürler olsun.. sağsalim kavuştun yaa.. düşünme artık bunalrı sen.. nasıılsın bebişnasıl emiyormu??bizde birazemm sorunuvar.. tek göğsümde zorlanıyor(
canım çok üzüldüm, ama en azından bişeyin farkında olmadan atlatmışsınız.verilmiş sadakanız varmış derler ya öyle işte. çok şükür atlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?