kızlar meaba biz gelfik sizden 2-3 gümm ayrı kaldım bizim net bozuldu sinir oldum neyseki yapıldı.çoözledim sizi.geçmişi okuyum azcık nolmuş
hoşgeldin havva, bu sabah aklımdan geçtin, dayanamadı doğurdu heralde demiştim :))
merhaba kızlar bizde kızım uyuyunca bir bakalım dedik
hayırlı haber gelmemiş binnurdan
bu gün için başka doğum yapacak kim vardı ben iki kişi hatırlıyorum da acaba yine mi yanlış hatırlıyorum
bebek bezi için pınarın dediği doğru 1 numara bez 1 hafta 1 kutu pre aptamil mama da 7/8 gün gidiyor
daha 2 numara beze geçmeye bayağı var 40 ı çıkan bir arkadaş elinde kalan bezi göndermiş dün demekki 40 ı civarında 2 numaraya geçeceğiz
soru olursa yazın cevaplamaya çalışırız
papatyam üzülme aşkımmmm herşeyde vardır bi hayırrr belki doğumu yapacak doktorun daha iyi dir yavru uu bozma moralini canımmmm bak beni göz önüne al bende sigortada yapıcam dr falan gördüğümm yokkk... üzme bebişimize bişeyyy olurrrr...
bu arada hepinize mrb kızlarrrrr pınarım çok geçmiş olsun batuşumuza geridee kaldı çok şükürrrr bütün hepsi oğluşuna kocaman sarıl da geçsin bütün sıkıntınnnn.......
moralim çok bozuk kızlarrrrr ya zaten borç batağındayımmmm 36+5 haftalığım bu halimde çalışıpppp bi yerlerii kapamaya çalışırken daha da batıyorummm bu gün bir şok daha eşimin eski hattı 987 tl borca yükselmiş hacze kadar gelmiş sinirlerim boşaldııı yaaa artıkkkk bir an önce doğsun artık bebişim korkuyorum bu sinirle onu taşımaya çok korkuyorummmmm bişey olacak bebişime gibi bi his var içimdeeee offff çok sıkılıyorummmm........
Kizlar benim kiz iyice cildirdi bugün ,hem agrim var, sanki hem de asagi iniyor iyice...oofff evde de yalnizim ,anneanneyi bekliycekti , öyle konusmustuk ,insallah bekler...
Öperimmm teyzesiii sen gezme fazla sokakta doğurursun vallaa delikafaduldenpınoşum batuşunu öp benim için canım benim tamammı ben onun kaka yapan popişini yeyimm bikere yeyimmmmm Allahım meleklerimi hep korusun canım bak korumuş batuşuda çok şükür üzülme sen canım artık tamammı doya doya öp o pıtırcığıı
Kuzum ben çok memnun kaldım hastaneden eve geldim hiç yatmadımmm bana lavman falan yapılmadı,sondaya gelince epidurali yapınca takmışlar haberim olmadı yanihaa bide pınoş bişey sorcam yaa epiduralden memnun kaldın sen dimi bende epidural yapcamda inşallah bide bu lavman yapıyolar ya o acıtıyomu bide sonda taktılarmı inan bunlardan daha çok korkuyoommmm
Canımsın sende sağlıkla al kucağınapınarcım yeni okudum allah korumuş batuşumuzu.gelmiş geçmiş olsun canımbak şimdi yavrun kollarında üzme kendini
Yasemin onu koklamak bütün dertleri unutturuo...sen sakın üzülme üzülmek sana yaramaz herşey olacağına varıyooopapatyam üzülme aşkımmmm herşeyde vardır bi hayırrr belki doğumu yapacak doktorun daha iyi dir yavru uu bozma moralini canımmmm bak beni göz önüne al bende sigortada yapıcam dr falan gördüğümm yokkk... üzme bebişimize bişeyyy olurrrr...
bu arada hepinize mrb kızlarrrrr pınarım çok geçmiş olsun batuşumuza geridee kaldı çok şükürrrr bütün hepsi oğluşuna kocaman sarıl da geçsin bütün sıkıntınnnn.......
moralim çok bozuk kızlarrrrr ya zaten borç batağındayımmmm 36+5 haftalığım bu halimde çalışıpppp bi yerlerii kapamaya çalışırken daha da batıyorummm bu gün bir şok daha eşimin eski hattı 987 tl borca yükselmiş hacze kadar gelmiş sinirlerim boşaldııı yaaa artıkkkk bir an önce doğsun artık bebişim korkuyorum bu sinirle onu taşımaya çok korkuyorummmmm bişey olacak bebişime gibi bi his var içimdeeee offff çok sıkılıyorummmm........
hoşbulduk canım yok çok şükür daha doğurmadım ama ara ara ağrı giriyor sanki.
sen naslsın canım bebiş nasıl
papatyam üzülme aşkımmmm herşeyde vardır bi hayırrr belki doğumu yapacak doktorun daha iyi dir yavru uu bozma moralini canımmmm bak beni göz önüne al bende sigortada yapıcam dr falan gördüğümm yokkk... üzme bebişimize bişeyyy olurrrr...
Kizlar benim kiz iyice cildirdi bugün ,hem agrim var, sanki hem de asagi iniyor iyice...oofff evde de yalnizim ,anneanneyi bekliycekti , öyle konusmustuk ,insallah bekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?