2009 Haziran Anneleri!!

geldi cemrecim kayınvalidem yanımda bilmiyorum ara ara geliyo gidiyo sancılar belim sırtım karnıma vuruyo bi saglık ocagı falan olsa gidecem baktırmaya dr gitmek için dayanamayacagım kadar siddetlenmesini bekliyom mecbur hayırlısı

kızlar meaba biz gelfik sizden 2-3 gümm ayrı kaldım bizim net bozuldu sinir oldum neyseki yapıldı.çoözledim sizi.geçmişi okuyum azcık nolmuş

Havvam napıosun kuzucuk bana cep telini mesaj atarmısın hastanedeyken çok arayan oldu gitmiş no kaydedemedimmmm

naber tombillerim nasılsınız bir uğriyim dedim çıkcam şimdi kocişle gezip duruyoz bakalım yollarda doğurmazsam iyi geziyoz dediğimde tıs tıs tabiidelikafadulden binnoşum doğumamı gitmiş yaa canım benim Allahım kolayca kurtarsın inşallah hayırlı haberlerini versin bize oda kavuşuyo ha bugün minikkuşuna off bizdede sabır kalmadı artık kociş 2-3gün önce aldırsak nolur deyip duruyo yazık gitcek ya biraz daha fazla görmek istiyomuş bende delirme dedim şurda 5güncük kalmış zaten kendi isterse gelir artık minikkuş napalım

pınoşum batuşunu öp benim için canım benim tamammı ben onun kaka yapan popişini yeyimm bikere yeyimmmmm Allahım meleklerimi hep korusun canım bak korumuş batuşuda çok şükür üzülme sen canım artık tamammı doya doya öp o pıtırcığıı

merhaba kızlar bizde kızım uyuyunca bir bakalım dedik
hayırlı haber gelmemiş binnurdan
bu gün için başka doğum yapacak kim vardı ben iki kişi hatırlıyorum da acaba yine mi yanlış hatırlıyorum

bebek bezi için pınarın dediği doğru 1 numara bez 1 hafta 1 kutu pre aptamil mama da 7/8 gün gidiyor
daha 2 numara beze geçmeye bayağı var 40 ı çıkan bir arkadaş elinde kalan bezi göndermiş dün demekki 40 ı civarında 2 numaraya geçeceğiz
soru olursa yazın cevaplamaya çalışırız

haa bide pınoş bişey sorcam yaa epiduralden memnun kaldın sen dimi bende epidural yapcamda inşallah bide bu lavman yapıyolar ya o acıtıyomu bide sonda taktılarmı inan bunlardan daha çok korkuyoommmm

canım bi paket bezde kaç tane var.yani haftada kaç tane gitmiş oluyo.bi de mama süt olmayıncamı veriliyo.bi gün falan bekleniyomu sütün gelmesi için.yani hastaneye giderken mamada alıpmı gitsem.en az 2 gün gelmez sanırsam.bide mamayı biberonlamı kaşıklamı veriyosun

of ya bende kasılmadan başka bişey olmuyo.daha beklicez galiba.ama hareketleri çok azaldı.endişeleniyorum artık.hayırlısıyla biran önce dogsa keşke

papatyam üzülme aşkımmmm herşeyde vardır bi hayırrr belki doğumu yapacak doktorun daha iyi dir yavru uu bozma moralini canımmmm bak beni göz önüne al bende sigortada yapıcam dr falan gördüğümm yokkk... üzme bebişimize bişeyyy olurrrr...

bu arada hepinize mrb kızlarrrrr pınarım çok geçmiş olsun batuşumuza geridee kaldı çok şükürrrr bütün hepsi oğluşuna kocaman sarıl da geçsin bütün sıkıntınnnn.......

moralim çok bozuk kızlarrrrr ya zaten borç batağındayımmmm 36+5 haftalığım bu halimde çalışıpppp bi yerlerii kapamaya çalışırken daha da batıyorummm bu gün bir şok daha eşimin eski hattı 987 tl borca yükselmiş hacze kadar gelmiş sinirlerim boşaldııı yaaa artıkkkk bir an önce doğsun artık bebişim korkuyorum bu sinirle onu taşımaya çok korkuyorummmmm bişey olacak bebişime gibi bi his var içimdeeee offff çok sıkılıyorummmm........

Kizlar benim kiz iyice cildirdi bugün ,hem agrim var, sanki hem de asagi iniyor iyice...oofff evde de yalnizim ,anneanneyi bekliycekti , öyle konusmustuk ,insallah bekler...

Yasemincim icini ferah tut canim...
Artik allah askina isi birak evin de otur...kaydirigubbakcemile

Kizlar benim kiz iyice cildirdi bugün ,hem agrim var, sanki hem de asagi iniyor iyice...oofff evde de yalnizim ,anneanneyi bekliycekti , öyle konusmustuk ,insallah bekler...

seninki pek beklemicem sanırım.bende kasılmalardan başka bişey yok şimdilik.hareketlerinide artık net hissedemiyorum.minik minik oluyo.off hayırlısıyla bi atlataydık şu dogumu

Öperimmm teyzesiii sen gezme fazla sokakta doğurursun vallaa delikafadulden

haa bide pınoş bişey sorcam yaa epiduralden memnun kaldın sen dimi bende epidural yapcamda inşallah bide bu lavman yapıyolar ya o acıtıyomu bide sonda taktılarmı inan bunlardan daha çok korkuyoommmm
Kuzum ben çok memnun kaldım hastaneden eve geldim hiç yatmadımmm bana lavman falan yapılmadı,sondaya gelince epidurali yapınca takmışlar haberim olmadı yani

pınarcım yeni okudum allah korumuş batuşumuzu.gelmiş geçmiş olsun canımbak şimdi yavrun kollarında üzme kendini
Canımsın sende sağlıkla al kucağına

Yasemin onu koklamak bütün dertleri unutturuo...sen sakın üzülme üzülmek sana yaramaz herşey olacağına varıyooo

hoşbulduk canım yok çok şükür daha doğurmadım ama ara ara ağrı giriyor sanki.
sen naslsın canım bebiş nasıl

bebişle biz de iyiyiz canım. sabahları kaburgalarım üzerinde çalışmasa daha iyi olcak ama neyse.
bize hamiş arkadaşlar gelcek mama hazırlıyoz kızımlaaa

nidacım çıkmaya çalışıyorum ama olmuyo bakalımmm nereye kadar böyle devam edicemmmm

bebişine söyle rahat dursun ilayda hnm

üzme kendini canım, her bebek nasibiyle , kısmetiyle gelir. bebişle birlikte sıkıntılarınız da geçicektir inşallah.

dikkat et kendine, yalnız kalma nidacım. bu bebişlere belli olmaz sürpriz falan yapar sonra. bizim ananemiz de haftaya çarşamba gelcek, inşallah dayanırız o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…