2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlar(aslında gün aydınlanalı çok oldu ama)
biz biraz geç kalktık oğlumla, gece uyuyamıyorum 3e 4e kadar dön sağa dön sola,bebekte sersem oldu. Sabahta 11den önce uyanamıyorum bu sefer.
Geçmişi hızlıca okuyup hemen geldimm
PINARCIM, verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş Batuşumuzu
SAADET, üzülme canım inşallah yeni doktor daha da iyi olur, en azından doktorun değişeceğini biliyosun. Benim hala kim girecek belli değil. Kendi doktorum hastanenin çayyolu polikliniğinde görevli ne zaman bitcek belli de değil.Nöbetime denk gelirse girebilirim dedi. Düşün yani nöbete denk gelmezse ne olacak bilmiyoruz ben hastaneye sadece kan vermeye gidiyodum,hiç bi doktoru tanımıyorum da. Gelmiycem dese ona göre başka bi doktor araştırırım o da yok..

nazlı ordamısın canımmmm
bebek şekeri için dolphinin dediği yere gidebildinmi?

ewet canım yaptırdım bileehihoyyyt
geçen cuma gittim,tüm bibloları 1 tlye yapıyolar, teyze yoktu gittiğim yerde gerçi. Bi adam vardı seçin hepsi 1 tl dedi.Pztesi vericeklerdi hatta şimdi arkadaşım aradı almaya gidecekti almış şekerlerimizi çok güzel olmuş dedi

pınarcımmm ya nasıl üzüldüm anlattıklarına rabbime şükür sana bağışlamış batuhanımızı allah başka dert göstermesin inşallah

nidacım sen merak edem iloşum bekler anneanneyi akıllı melek o

kızlar kendi dogurdugumu gördüğüm yetmiyor gibi birde sizin dogurdugunuzu görüyorum bugün sabah ezanına karsı didoyu gördüm 3900 gr doguyormuş ihsan kocasıda elinden tutup destek oluyormuş normal dogum yapıomuş ne güzel valla keşke öle doğursa kız güzel bir rüyaydı

saadet demekki rüyamızda seni bu yüzden görmüşüzz alalah vardır bunda da bir hayır canım inşallah sorunsuz atlatırsın dogumunu

merhaba kızlar nasılsınız?çok şükür allahıma dün 2 tane temizlikçi kadın aldım evimin her yeri dip bucak tertemiz olduk kızımın eşyalarını odasını da yerleştirdim hastane çantamız hazır ohh değmeyin keyfime doğuma 15-19 gün bir şey kaldı artık dinlencez.sizlere bir şey sormak istiyorum ne olur ne olmaz diye biberon ve emzik aldım onları nasıl dezenfekte edeyim.sabunlu suda yıka kaynat diyorlar bu sabun el sabunumu acaba bilgisi olan varmı

polikarbon ürünleri sadece suda kaynatmak gerekiyor gülçincim bir tencereye koy kaynat hepsini bitanemm
bu arada temiz evinde de güzel kızınla güle güle otur inşallah canımm

ya ben hala gidemedim.çok uzak geliyo ulus.taa eryamandayım.haftaiçi tek başım agitmek istemiyorum o kalabalıga giremem.haftasonu anca eşimle gidebilirm.bu haftasonu bi iş çıkmazsa gitcem bakalım.sen kaç tane yaptırdın.bebeği görmeye gelenleremi vericeksin yoksa mevlütdemi dagıtıcaksın?

arzu aman diim bu sıcakta cıkma zaten hava serinledikten sonra cık malum ulusun da heryeri yokuş yazık kıyamam hamişlere ben taa eryamandan gidecekmişsin birde

bende kaynamış suyun içine attım emziği biberonu 5dk kaynattım.kullanma klavuzundada öyle yazıyodu

arzu aman diim bu sıcakta cıkma zaten hava serinledikten sonra cık malum ulusun da heryeri yokuş yazık kıyamam hamişlere ben taa eryamandan gidecekmişsin birde

yok valla gidemem zati o yol çekilmez bi saat sürüyo.bide ulus pis bi yer pek hoşlanmıyorum ordan.haftasonu eşimle giderim.yada başka bi yolunu bulcam.ben zaten mevlütde dağıtmayı düşünüyorum o yüzden acele etmiyorum.eve gelenlere çikolata pasta börek falan ikram ederim

of çok sıkılıyorum kızlar ya içimde bi sıkıntı var valla.bugün kızımda hareketsiz.komşu yok arkadaşlar desen çalışıyo.patlıcam valla.hapisde gibi hissediyorum kendimi

walla haklısın arzucum tek başına çıkmak sıkıntı,ben çıkamadım işte arkadaşlar aldılar. eşim de zaten çıkma yasağı getirdi, doğuma kadar evdeyiz,açık cezaevi durumukafamçokkarıştı ama haftasonu git bence bebek olunca hepten yatar, beğenir yaptırırsın sonra bi ara eşin gider alır. Ben en son mevlütte dağıtmaya karar verdiğim için 50 tane yaptırdım. Yoksa daha fazla gerekecekti,umarım 50 de mevlütte yeter genelde tüm tanıdıklar 50 yaptırdım dedi.

ohhh ne güzel valla herşeyin tamam ben yarın doğuma gidicem allahım hala iş var ya öfff sinir oluyorum banyom mahvoldu dün klozet için yer yapıldı tabi banyomda kirlendi onu temizlicem klozet takılı değil karman çorman ya bana yapılırmı bu şurda 1 günüm var ondada temizlikle uğraşıcam buz dolabım tamirden geldi onu düzelticem koltuklarımın yüzünü makinaya attım daha camlarım dışardan silenecek eşim kaç gündür yapıcam diyo ama nerdeee onlarda kaldı öfff ya böyle yarım yamalak işlerden nefret ediyorum valla sinirden ağlıcam yaa doğumdan sonra gene ben uğraşıcam bişeyide tam yapsalar kafamı kırcam herşeyleri yarım yamalak daha hastane çantamda eksik var kaç aydır diyorum ama duyan yok ayy çok sinirliyim yaa ben emzikle biberonu kaynar suda 5 dk beklettim sabunlu su felan yazmıyodu üstünde kaynar suda 5 dk bekletin yazıyodu bende beklettim

slm kizlar bende bugün cok uyusugum nedense canim hic bisi yapmak istemiyo , ev gözümde bi büyüyo suan..ama öyle güzel bi rüya gördümki sanki gercekti, kizimi gördüm yeni dogum yapmisim bana öyle tatli bakiyorduku anlatamam.okadar güzel bi bebekdiki

of çok sıkılıyorum kızlar ya içimde bi sıkıntı var valla.bugün kızımda hareketsiz.komşu yok arkadaşlar desen çalışıyo.patlıcam valla.hapisde gibi hissediyorum kendimi

arzu ben de dediğin gibi 5 dk kaynattım
süt mevzuunda hastaneye biberon ve mama götürdüm 1. den tecrübeli olunca
sabaha kadar ağladı çocuk bende hemşire verme dedi ama ben sabaha karşıydı verdim yoksa kan şekerleri düşüyor
benim sütüm 4. günde geldi neler yaptımsada artmıyor sulu zayıf bişey hala oyüzden mama takviyesi ile devam ediyoruz
dr lara kalsa 4 gün hiç mama vermeyeceksin hep ama hep emzireceksin tamam onuda yapıyoruz ama sübyan aç zıyır zıyır ağlıyo mamayıda memeyide ölçülü verince bişey olmuyo
ben 1. de mamayı geç verdim vücut sarılığı atamadı ve yeni doğan sarılığı oldu onun için bunda tedbirliydim

moralim çok bozuk kızlarrrrr ya zaten borç batağındayımmmm 36+5 haftalığım bu halimde çalışıpppp bi yerlerii kapamaya çalışırken daha da batıyorummm bu gün bir şok daha eşimin eski hattı 987 tl borca yükselmiş hacze kadar gelmiş sinirlerim boşaldııı yaaa artıkkkk bir an önce doğsun artık bebişim korkuyorum bu sinirle onu taşımaya çok korkuyorummmmm bişey olacak bebişime gibi bi his var içimdeeee offff çok sıkılıyorummmm........[/QUOTE]
bu adamlar yapsın borcu gerisini karılarını düşsün bizdede var o dert borçsuz kimse yok anam herkes biyerlere borçlu öyle düşünme canım bişey olmaz inşallah zamanında gelsin allahım yardımcınız olsun canım çokta takma kafana bebeğinde hissediyo agrasif bi çocuk olmasın sonra bu adamlar düşüncesiz yaa klava:klava:

slm kizlar..
muthis bi bel agrisiyla uyandim bugun...
simdide ara ara agrilarim var nedense hic iyi degilim bugun..
kociste yok hadi hayirlisi bakalim..
sizler nasilsiniz?

bende aldım sibelimmm aynı tedbiri arkadaslarımdan gördüm ders oldu bana bence kesinlikle koyulmalı hastane cantasına gecen ay hazırladım ben hepsiniiii

zavallı bebeğimi bir de sarılık yapamam gelmeyen sütle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…