nazlı ordamısın canımmmm
bebek şekeri için dolphinin dediği yere gidebildinmi?
arzu aman diim bu sıcakta cıkma zaten hava serinledikten sonra cık malum ulusun da heryeri yokuş yazık kıyamam hamişlere ben taa eryamandan gidecekmişsin birde
ya ben hala gidemedim.çok uzak geliyo ulus.taa eryamandayım.haftaiçi tek başım agitmek istemiyorum o kalabalıga giremem.haftasonu anca eşimle gidebilirm.bu haftasonu bi iş çıkmazsa gitcem bakalım.sen kaç tane yaptırdın.bebeği görmeye gelenleremi vericeksin yoksa mevlütdemi dagıtıcaksın?
merhaba kızlar nasılsınız?çok şükür allahıma dün 2 tane temizlikçi kadın aldım evimin her yeri dip bucak tertemiz olduk kızımın eşyalarını odasını da yerleştirdim hastane çantamız hazır ohh değmeyin keyfime doğuma 15-19 gün bir şey kaldı artık dinlencez.sizlere bir şey sormak istiyorum ne olur ne olmaz diye biberon ve emzik aldım onları nasıl dezenfekte edeyim.sabunlu suda yıka kaynat diyorlar bu sabun el sabunumu acaba bilgisi olan varmı
of çok sıkılıyorum kızlar ya içimde bi sıkıntı var valla.bugün kızımda hareketsiz.komşu yok arkadaşlar desen çalışıyo.patlıcam valla.hapisde gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?