2009 Haziran Anneleri!!

ay canım benim bir gün mü kaldı doğumuna...Bak bebeğini düşün strese girme ne olur. ben de temizliği yaptırdım ama evde yapılacak bissürü iş var ve de birazdan ankarada şiddetli bi yağmur başlayacak gibi yani camlar iki gün geçmeden leş tekrar.
Bizim bebeğin daha yatacak yatağı da hazır değil, sabaha kadar kafamda kura kura uyuyamadım,ama düşününce herşey olacağına varıyo ve bizim kadar kimse takmıyo boş ver. Kayınvaliden eltilerin sen doğumdan gelmeden eve bi çeki düzen verirler söylersin yetişmedi diye

özlemcim doguma yakın normal sen aralarındaki dk tut eger kısa aralıklarla gelirse ara hemen kocişi ama bence vaktin var daha canımmm

Ya kızlar bıŞey dıcem.bı kaÇ gÜndÜr benım karnımdan guruldama sesı gıbı suruk suruk su sesı gelıyo.ama aÇlık falan deĞıl.mıde yanmamda hıÇ olmadı.komık ama acaba bebek ses Çıkarıyo olabılırmı?

Canlarım sormayın allahıma şükürler olsun sağlıkla aldım kucağımaa ...

Kızlar biz çıkıyoruzz sağlık ocağına gidicez...öptük hepinizi ve kuzuları

özlemcim doguma yakın normal sen aralarındaki dk tut eger kısa aralıklarla gelirse ara hemen kocişi ama bence vaktin var daha canımmm

evet canim vaktim var.
bide karnim sanki yirtilacakmis gibi gergin.
elimi surdum nasil aciyor..
bide sag elim sismis:uhm:

kızlaaaaarrrrrr dikkaaaaatttttttt
büyük günü söylüyorum..........
pazartesi sabah 07:30 da gıdecez hazırlıklar bıttıkten sonra amelıyata alacak kızıma kavusacam alllah ın izniyle....
mınık pıtırcıgım 3500 kılodan fazlaymış 4 kıloya yakın dogar dedi.tabı usg hata payı olabılıyor.
ayyy kızlar dua edın ne olur bısey olmasınnn.

ay canım ya keşke bir kadın tutsaydın karnın burnunda bu kadar işin üstesinden nasıl gelcen hem son gününmüş dinlenmen lazım artık annen kayı-nvalden y a da ne bileyim birileri yokmu sana yardım etcek allah kolaylık versin

kızlaaaaarrrrrr dikkaaaaatttttttt
büyük günü söylüyorum..........
pazartesi sabah 07:30 da gıdecez hazırlıklar bıttıkten sonra amelıyata alacak kızıma kavusacam alllah ın izniyle....
mınık pıtırcıgım 3500 kılodan fazlaymış 4 kıloya yakın dogar dedi.tabı usg hata payı olabılıyor.
ayyy kızlar dua edın ne olur bısey olmasınnn.

hülyaaaaa yarın mı gireceksin dogumadelikafadulden
evet canım doğuma gircem uğraştığım şeylere bak keyif yapmam gerekirken iş yapıyorumsenağlamasenağlama

yok be kimsenin yardım ettiği yok ablam geldide yardım etti onunda 2 çocuğu var biri daha 6 aylık oda elinden geldiği kadar yardım etti geri işler kaldı gene bana enerji lazım ama o enerjiyi bugün iş yaparak bitiricem galiba herşeyi biz düşünücez yaa kocalarımız birazda düşünse ne güzel olur düşün düşün kafayı yicez herhalde kimseden fayda yok en iyisimi gene kendi işini kendin halledecen

alhannnnnnnn

canım sağlıcakla kavuş kızına inşallahhhhh

maşallahı var desene ya

umarım ikinizde sağ salim kurtulursunuz dualarımız seninle bitanemmmmm

evet ya yğmur yagcak gibi.bizimde yagmur yagınca direk camlara çarpıyo hemen batıyo.te
mizlik gerçekten nankör ya.hemen batıyo bizim kız gelene kadar ev leş olcak.bugü
n yine temizlik yaptım.halılar yıkamadan geldi.yerler boşken süpürüp sildim.akşamda eşim yayar halıları

ayyy ne güzel meleğine kucağına alıcaksın hayırlısı olsun canım sağ sağlim doğsun minik pıtırcığın inşallah sorunsuz geçer herşey yolunda gider canım

slm kizlar..
muthis bi bel agrisiyla uyandim bugun...
simdide ara ara agrilarim var nedense hic iyi degilim bugun..
kociste yok hadi hayirlisi bakalim..
sizler nasilsiniz?
ben seni rüyamda gördüm hayırdır valla gayette neşeliydin ama böyle değildin rüyamda hiç doğurma belirtinde yoktu hadi hayırlısı zamanlı gelsin kuzucun canım takma kafana

yok anam yok kimse yardım etmiyo bırak onları kocama kaç zamandır diyorum onun bile taktığı yok en çok ona kızıyorum bide o kadar iş var yapılacak diyorum gel yardım et boşver yapma yaw yapmadan olurmu ayy ben bu adamı ne etcem bilmem neyse bi şekilde olucak ha bugün ha yarın ne yapayım yaa olmazsada olmaz gelipte evime laf edecek insan gelmesin zaten uyuzum burdaki kadınlara hepsi dedikoducu sinirler yaaklava:klava:

neyse ben kaçtım kızlar işim gücüm varrr mecbur yapıcam mafoldumbenmafoldumben

gozunaydin canm.guzel hberlerini bekliyoruz
inşallah vaktinden önce gelmez özlemcimmmmmmm
ins canm

ayy ne güzel günün belli olmuş,maşallah size,sağlıkla kavuşursunuz inşallah birbirinize..
doğuma girerken bize de dua et canımm

kıyamam sana ya yine dolmuşsunn,ama işlerle uğraşma boşver,madem sana kalacak bırak gitsin gelince kendileri utansın..son gün bi ters hareket yaparsın bebeğe sana yazık yani..

merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım.36. hafta bitmeden geldi bebeğim.ben hastaneden çıktım ama bebeğimi başka hastaneye küveze gönderdiler.bugün yanına gittim hemşireler iyiye gidiyor dediler.yarın yine gidecem sütüm gelmedi sağıp bebeğime vereceklermiş.normal doğum yaptım ama öldüm.gerçekten anne olmak çok zormuş.

Canim gözün aydin, insallah en kisa zaman da bebegine kavusursun.Insallah bize de normal dogum kismet olur...

canım yağmaya başaldı keçiörende hem de şarıl şarıllmafoldumben
gitti bizim camlar...
halıları m2 kaça yıkattınız ben de vericem ama iyi bi yer bulamadım. Doğumdan önce bi de o iş var ama cemrenin dediği gibi bu işlere ben koşmazsam koşan yok bizde de eşime söledim ama onun için gereksiz bişey halı yıkatmak araştırmıyo bile paşa

gozunaydin canm...
ins en kisa zamanda kucaginda olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…