2009 Haziran Anneleri!!

merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım.36. hafta bitmeden geldi bebeğim.ben hastaneden çıktım ama bebeğimi başka hastaneye küveze gönderdiler.bugün yanına gittim hemşireler iyiye gidiyor dediler.yarın yine gidecem sütüm gelmedi sağıp bebeğime vereceklermiş.normal doğum yaptım ama öldüm.gerçekten anne olmak çok zormuş.

canım çok geçmiş olsun.. En kısa zamanda kavuşursun inşallah bebeğine.. Afacan erken geldiği için almışlardır küveze di mi?
Anne olmadan hiçbirimiz anlayamıyoruz anne olmanın zorluğunu ama emin ol kuzun kucağına gelince hepsini sana unutturacak..

sagolun kızlar darısı sıze ınsalllahhhhhhhh dualarım sızınle olacak merak etmeyın :)
ınsan nasıl heyecanlanıyor.bırde dr a dedımkı karnım süreklı kasılıyor bebek ıcerde kendını şişirip duruyor yerı dar gelıyor sanırım dedım.öyle olunca nefesım daralıyor deyınce hayır dedı dogum belırtısı o dedı.bebek kanala gırmeye zorluyor kendını dedı öyle olunca sancılar gelırmıs ama bız farketmezmısız....
aklınızda bulunsun istedım kızlar...

slm kızlar naber? a.s.
nasıl gidiyo hamişlik?:CüvCüv:
benim gittikçe zorlaşıyo kasılmalarım çok arttı ara ara sancılar giriyo dün doktora konturole gittim artık heran gelebilir diyooo evdede tek başımayım korkuyooomm delikafadulden

canım gözün aydın ne güzel tarih belli olmuş.Hayırlısıyla al kızını kucağına.Allah kurtarsın. herkez yavaş yavaş alıyor kucağına bebeğini .Darısı bize inşallah.
ama neden herkezin erken alıyorlar anlamıyorum doğum yapan herkez 37+ larda 38'i
39'u bekleyen yok.

kızlar meaba biz gelfik sizden 2-3 gümm ayrı kaldım bizim net bozuldu sinir oldum neyseki yapıldı.çoözledim sizi.geçmişi okuyum azcık nolmuş

nerdesin kız sen telefondan kaç oldu arıyorum kapalı.Burdan yazdıklarımıda okumadın zaten .neyse eşimde avea var akşam ararım ben seni.

saadetcim canımya kafana takmakta çok haklısın ama
hakkımızda hayırlısı
her şerde vardır bir hayır,
bak rüyamız buymuş belkide ama ben rüyayı çok güzel görmüştüm
demekki böylesi daha iyi olacak belki yeni doktorunu daha çok seveceksin

[alhan gözün aydın canım bak ne güzel günün belli olmuş ,allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsim

cemrecimya kıyamam ben sana ,
kusura bakmada eşine sinir oldumya bu ne sorumsuzluk insan biraz düşünür ama ya
yazık vallahi sana
allah yardımcın olsun

ayseakgül canım gözün aydın,
biraz erken olduğu için küvezde sanırım bebeğin,
ne kadar daha kalacak peki
doğumunuda biraz anlatsana tatlım
kaç dikişin var çok acıyormu
en merak ettiğim olay şu kesi

asi melek kaç haftalık hamilesin canım

ben 2,5dan verdim canım.bi kaç yere sordum hep aynı.sadece bi tanesini açıp baktım güzel yıkanmışdı.geçen yılki verdiğim yer ii değildi.bu seferkinde poşeti açınca ilaç kokusu yayılıyo.güzel yani.inşallah diğerleride iyidir.akşam görcem artık

evet tatlım yolun sonuna gelmişsin zaten
senin için erken bir doğum olmayacak
ama evde yanlız kalmasan ii olur
yada yakınlarda birileri varmı telefonla hemen ulaşabileceğin

SAADETCıM kıyamam sana üzülme canım iremde etkileniyo annesi.böylesi hayırlıdır belki.dr dan dönünce merakta bırakma yaz canım

ALHAN cım ne güzel günü belli olmuş allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.

HÜLYA cım yorma kendini dinlen yarın kuzunu kucagına alıcaksın amannnnnnnnn iş dediğin nedir ki yapılır dedikoducu komşulardan ben de de var canım boşver onları konuşup konuşup susarlar

AYSEAKGÜL canım üzme kendini erken olduğu için küveze almışlardır.tez zaman da kavuşursun bebeğine sen üzülme de sütün gitmesin onun gelişimi için süt lazım

evet tatlım yolun sonuna gelmişsin zaten
senin için erken bir doğum olmayacak
ama evde yanlız kalmasan ii olur
yada yakınlarda birileri varmı telefonla hemen ulaşabileceğin

bi doktorun telefonu bi taksi durağının telefonu bide uzaktan akrabamız var yakında oturuyor onun telefonu yazılı baş ucumda duruyor artık oda evde yoksa tek başıma alcam çantamı gittiçem heralde...
hem bebişimin biran önce gelmesini istiyorum hemde sancı vurdukça çok korkuyorum ne yapcam ben yaaa:çok üzgünüm:

tatlım eşin nerdeki
hemen gelemeyecek kadar uzakmı
inşallah akşam olurda eşin yanında olur
kolu komşudamı yok

aslında bende aynı durumdayım eşim 1saatlik mesafede çalışıyor
benimde bir akrabam var burda olmadı onu aricam bende ama onun kendi işyeri o yüzden rahatım
olmadı pek samimi olmasamda bir komşunun kapısını çalarım

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben geldim, benim ufaklık uyurken biraz size bakayım dedim
Günler alınıyor yavaş yavaş hazırlıklar bitiyor , Allah kurtarsın sizleride hayırlısıyla
Havvacım bende aradım seni doğurdun sandım, Telefonun yanında dursun ya , öldük meraktan klava:
Neyse iyiymişsin ya önemli olan o :1hug:
Vildancım benim pazartesi medicalde çocuk doktorunda kontrolümüz var, ogün denk gelirse gelirim sanada ziyarete

benimde öyle canım.bende evde yalnızım.taksi doktor numaralrı hazır bekliyo.ama zaten sancı başlayıpda rahim açılana kadar en az 3-4 saat geçiyomuş.o yüzden dr lar panik yapmayın diyo.erkenden hastaneye gitmekde iyi değil.orda odada bekletiyolar herkes bakıyo ne kadar açılma var diye.en iyisi sancının yarısını evde geçirmek.ben sancılanınca duruma göre eşimi arıcam.o yarım saate gelir.burdan hastaneye gitmemiz yarım saat.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

bizim oğlan mızıldanmaya başladı, çok fena kucağa alıştı, kucağımda emiyıor uyuyor, yerine yatırınca başlıyor ağlamaya, bütün gece oturuyoruz böyle gülsemmi ağlasammı artık uykusuzluktan salak gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…