merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım.36. hafta bitmeden geldi bebeğim.ben hastaneden çıktım ama bebeğimi başka hastaneye küveze gönderdiler.bugün yanına gittim hemşireler iyiye gidiyor dediler.yarın yine gidecem sütüm gelmedi sağıp bebeğime vereceklermiş.normal doğum yaptım ama öldüm.gerçekten anne olmak çok zormuş.
bizim burda kampanya var 1.5 liraya yıkıolar m2 sini nazancım
kızlaaaaarrrrrr dikkaaaaatttttttt
büyük günü söylüyorum..........
pazartesi sabah 07:30 da gıdecez hazırlıklar bıttıkten sonra amelıyata alacak kızıma kavusacam alllah ın izniyle....
mınık pıtırcıgım 3500 kılodan fazlaymış 4 kıloya yakın dogar dedi.tabı usg hata payı olabılıyor.
ayyy kızlar dua edın ne olur bısey olmasınnn.
kızlar meaba biz gelfik sizden 2-3 gümm ayrı kaldım bizim net bozuldu sinir oldum neyseki yapıldı.çoözledim sizi.geçmişi okuyum azcık nolmuş
canım yağmaya başaldı keçiörende hem de şarıl şarıllmafoldumben
gitti bizim camlar...
halıları m2 kaça yıkattınız ben de vericem ama iyi bi yer bulamadım. Doğumdan önce bi de o iş var ama cemrenin dediği gibi bu işlere ben koşmazsam koşan yok bizde de eşime söledim ama onun için gereksiz bişey halı yıkatmak araştırmıyo bile paşa
nerdesin kız sen telefondan kaç oldu arıyorum kapalı.Burdan yazdıklarımıda okumadın zaten .neyse eşimde avea var akşam ararım ben seni.
evet tatlım yolun sonuna gelmişsin zaten
senin için erken bir doğum olmayacak
ama evde yanlız kalmasan ii olur
yada yakınlarda birileri varmı telefonla hemen ulaşabileceğin
bi doktorun telefonu bi taksi durağının telefonu bide uzaktan akrabamız var yakında oturuyor onun telefonu yazılı baş ucumda duruyor artık oda evde yoksa tek başıma alcam çantamı gittiçem heralde...
hem bebişimin biran önce gelmesini istiyorum hemde sancı vurdukça çok korkuyorum ne yapcam ben yaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?