2009 Haziran Anneleri!!

Maşallah Zehra bebeğe :))
Saadetçim gününde belli olmuş hayırlı olsun kuzu, stres yapma artık sakin sakin bekle annende gelecekmiş ne güzel
Semoşum canım arkadaşım sağol, ben yalnızım şimdi oğlumla takılıyoz işte,
eşim bugün ilk defa işe gitti başlıyım yavaş yavaş dedi, annem de yoldadırlar hastaneye gidiyorlar, eğer doktor yatış vermesse gelcek sonunda ananemiz :) yuppiii :))
Sen nasılsın tombiş , bak canım sancın varmış, sancısı olan arkadaşlar, kasılma olduğunu anlamayabiliyoruz, benim iki gün hafif hafif sancım olmuştu, doktora gittik hemen alıyoruz dedi , ama işaretimde gelmişti, iki gün arka arkaya,
artarsa sancılarınız su yada işaret gelirse hemen gidin doktora

iyi doktor sorun yok sedacım
ama hakkında braz bşy duydum endişeliyim o yüzdennn
gerçii kader de demek laızm
bizim personelden birinn eşinn bebeği 7 aylık ölmüş elinde
çocuğun suyu btmiş anlayamamış bttiğiniii
bebek susuzlukdan ölmüşşş
bunu duydukk
adam değiştirin hemen bence doktoru dediii
eşimee amaa
ben 9 aylığım ne olbilirkii
hem bide kader yaa
die düşünüom artık

tşkler kızlarrrr sağolun desteğiniz için

Saadetcim korkma allahin izniyle Irem bebek saglikla gelecek, aklina getirme öyle kötü seyleri, surda ne kaldi ki...

Selam annişler bizde yeni geldik doktordan benim becerikli oğlum tekrar ters dönmüş kafasını yukarı çıkarmış alkisalkisalkis bugün akşam tekrar gidicez ve sezeryana alacaklar bakalım acil suyu azalmış plesantada eskimeye başlamış. 4 kilo olmuş bide tosuncuk... Çok tuhaf oldum yaaa daha cuma günü herşey normaldi şimdi tamamen herşey değişti bende allak bullak oldum. Nolur dua edin:Saruboceq: benimde dualarım sizinle güzel haberlerle dönmek üzere inşallah

saadetcim canim uzme kendini dedigin gibi hersey kader...
benide sancim tuttugunda kim nobetciyse o dogurtacak..
yani hic gormedigim biride olabilir..
herseyin hayirlisi..
bebisin gelmesinede az kalmis ne guzel

tabi canım o iş artık Allaha kalmış.sen kötü düşünme.şunun şurasında 5günün kaldı.ne güzel tarihinde belli olmuş.çok sevindim valla.sende kurtulcan hayırlısıyla

allah kurtarsın canım inşallah alırsın kuzucunu kucağına sağ sağlim gelir dünyaya neyse ben kaçtım

saadetcim tatlım ellerinden kaç bebek, kaç anne geçiyor,
arada böyle kaybettikleri olabilir ,kader onlarında gücü bir yere kadar
dünyanın en iyi dr olsa yine olur bu,
suyun bittiğini anlayamamış diyorsun ama bence başka sebepleride vardır
sen içini ferah tut tatlım iremimiz sağlıcakla gelecek
zaten ne kaldıki şurda
dualarımız seninle

Pinarcim hayirlisi olsun, bizi habersiz birakma ,dualarim seninle...

Allah yardımcın olsun canım.ne garip yani.daha cuma günü normaldi diyosun.bu bebişlere hiç belli olmuyo valla.dualarımız seninle.kolayca kucagına alırsın inşallah ogluşunu:Saruboceq:

canım takma kafana dediğim gibi sen 9 aylıksın.bak sorunsuz sağ salim kucagına alıcaksın iremi kucagına.dualarımız seninle.

ay negüzel binnur kavuşmuş kızına maşallah ikisinede darısı başımıza

emelim gelmiş nasılsın canım yakışıklı damadım nasıl bakalım eşim beyendi damadının resimlerini.telefonumu hep açık bırakırım tamam canım. öptük seni ve damadımı

]
allah yardimcin olsun canm...
guzel hbrlerini bekliyoruz..
masallah bebisin kilosuda guzel
saglicakla gelsin

allah yardımcın olsun pınarımmm bütün dualarımızı seninle bizi habersiz bırakma olur mu hayırlısıyla kurtulursun inşallah canımmm

canım dualarımız seninle tosunumuzu saglıcakla kucagına al.bizi habersiz bırakma canım

oy oy yaramazya
maşallah ona annesi 4kilo tosuncuk

nasıl olduğu çok önemli değil,önemli olan sağlıcakla gelsin bebeğin
allah yar ve yardımcın olsun canım

çok teşekkür ederim valla iiki siz varsınız bi kaç eksik var çantamızda gidelim koyalım onlarıda öpüyorum hepinizi ve melekleri:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…