canım eşimin gelmesi çok zor komşular varda onlarında ufak çocukları var o yüzden seslenmem teyzem gelip kalacaktı oda istanbula gitti halen daha gelmedi inşallah akşam veya hafta sonu sancım tutarda tek başıma talaşlanmam ama olacağı varsada olsun ne yapalım bebişim için herşeye katlanırım o yeterki sağlıklı gelsin :Saruboceq:tatlım eşin nerdeki
hemen gelemeyecek kadar uzakmı
inşallah akşam olurda eşin yanında olur
kolu komşudamı yok
aslında bende aynı durumdayım eşim 2saatlik mesafede çalışıyor
benimde bir akrabam var burda olmadı onu aricam bende ama onun kendi işyeri o yüzden rahatım
olmadı pek samimi olmasamda bir komşunun kapısını çalarım
koyuverdim gitti zaten öfff hep benmi düşünücem bee banane yapmıyom iştee :dilcikar:kıyamam sana ya yine dolmuşsunn,ama işlerle uğraşma boşver,madem sana kalacak bırak gitsin gelince kendileri utansın..son gün bi ters hareket yaparsın bebeğe sana yazık yani..
ayy canım seninki daha fazla bekleyememiş sağlıklı olmasına sevindim inşallah bebeğinle evinede gidersin inşallah tez zamanda sütünde gelir takma kafana tamammı tatlımmerhaba arkadaşlar bende doğum yaptım.36. hafta bitmeden geldi bebeğim.ben hastaneden çıktım ama bebeğimi başka hastaneye küveze gönderdiler.bugün yanına gittim hemşireler iyiye gidiyor dediler.yarın yine gidecem sütüm gelmedi sağıp bebeğime vereceklermiş.normal doğum yaptım ama öldüm.gerçekten anne olmak çok zormuş.
vallahi ben hergün böyle sinir oluyorum ona ama neyseki doğurucam dahada böyle derdim olmaz aman neyse dolabımı yerleştirdim bi koltuğun yüzünü geçirdim diğerini astım bi banyom kaldı bide mutfağım mutfak neysede banyom leşş gibi yaa ayy neyse takmıcam kafamı olduğu kadar eşim gelsinde ona yalvar yakar yaptırırım artık ne yapim yapmazsada pis durur artık benden bu kadarcemrecimya kıyamam ben sana ,
kusura bakmada eşine sinir oldumya bu ne sorumsuzluk insan biraz düşünür ama ya
yazık vallahi sana
allah yardımcın olsun
aynen canım takan yok zaten onları işleride o kadar düşünmüyorum artık relaxımhihoyyythihoyyytHÜLYA cım yorma kendini dinlen yarın kuzunu kucagına alıcaksın amannnnnnnnn iş dediğin nedir ki yapılır dedikoducu komşulardan ben de de var canım boşver onları konuşup konuşup susarlar
papatyam üzülme aşkımmmm herşeyde vardır bi hayırrr belki doğumu yapacak doktorun daha iyi dir yavru uu bozma moralini canımmmm bak beni göz önüne al bende sigortada yapıcam dr falan gördüğümm yokkk... üzme bebişimize bişeyyy olurrrr...
bu arada hepinize mrb kızlarrrrr pınarım çok geçmiş olsun batuşumuza geridee kaldı çok şükürrrr bütün hepsi oğluşuna kocaman sarıl da geçsin bütün sıkıntınnnn.......
moralim çok bozuk kızlarrrrr ya zaten borç batağındayımmmm 36+5 haftalığım bu halimde çalışıpppp bi yerlerii kapamaya çalışırken daha da batıyorummm bu gün bir şok daha eşimin eski hattı 987 tl borca yükselmiş hacze kadar gelmiş sinirlerim boşaldııı yaaa artıkkkk bir an önce doğsun artık bebişim korkuyorum bu sinirle onu taşımaya çok korkuyorummmmm bişey olacak bebişime gibi bi his var içimdeeee offff çok sıkılıyorummmm........
günaydın kızlar(aslında gün aydınlanalı çok oldu ama)
biz biraz geç kalktık oğlumla, gece uyuyamıyorum 3e 4e kadar dön sağa dön sola,bebekte sersem oldu. Sabahta 11den önce uyanamıyorum bu sefer.
Geçmişi hızlıca okuyup hemen geldimm
PINARCIM, verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş Batuşumuzu
SAADET, üzülme canım inşallah yeni doktor daha da iyi olur, en azından doktorun değişeceğini biliyosun. Benim hala kim girecek belli değil. Kendi doktorum hastanenin çayyolu polikliniğinde görevli ne zaman bitcek belli de değil.Nöbetime denk gelirse girebilirim dedi. Düşün yani nöbete denk gelmezse ne olacak bilmiyoruz ben hastaneye sadece kan vermeye gidiyodum,hiç bi doktoru tanımıyorum da. Gelmiycem dese ona göre başka bi doktor araştırırım o da yok..
saadetcim canımya kafana takmakta çok haklısın ama
hakkımızda hayırlısı
her şerde vardır bir hayır,
bak rüyamız buymuş belkide ama ben rüyayı çok güzel görmüştüm
demekki böylesi daha iyi olacak belki yeni doktorunu daha çok seveceksin
[alhan gözün aydın canım bak ne güzel günün belli olmuş ,allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsim
cemrecimya kıyamam ben sana ,
kusura bakmada eşine sinir oldumya bu ne sorumsuzluk insan biraz düşünür ama ya
yazık vallahi sana
allah yardımcın olsun
ayseakgül canım gözün aydın,
biraz erken olduğu için küvezde sanırım bebeğin,
ne kadar daha kalacak peki
doğumunuda biraz anlatsana tatlım
kaç dikişin var çok acıyormu
en merak ettiğim olay şu kesi
asi melek kaç haftalık hamilesin canım
sğlun canlarımSAADETCİM kıyamam sana üzülme canım iremde etkileniyo annesi.böylesi hayırlıdır belki.dr dan dönünce merakta bırakma yaz canım
ALHAN cım ne güzel günü belli olmuş allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
HÜLYA cım yorma kendini dinlen yarın kuzunu kucagına alıcaksın amannnnnnnnn iş dediğin nedir ki yapılır dedikoducu komşulardan ben de de var canım boşver onları konuşup konuşup susarlar
AYSEAKGÜL canım üzme kendini erken olduğu için küveze almışlardır.tez zaman da kavuşursun bebeğine sen üzülme de sütün gitmesin onun gelişimi için süt lazım
bende pztsi cnm bi aksilik olmazsaaakızlaaaaarrrrrr dikkaaaaatttttttt
büyük günü söylüyorum..........
pazartesi sabah 07:30 da gıdecez hazırlıklar bıttıkten sonra amelıyata alacak kızıma kavusacam alllah ın izniyle....
mınık pıtırcıgım 3500 kılodan fazlaymış 4 kıloya yakın dogar dedi.tabı usg hata payı olabılıyor.
ayyy kızlar dua edın ne olur bısey olmasınnn.
allah analı babalı büyütsün cnmmmmerhaba arkadaşlar bende doğum yaptım.36. hafta bitmeden geldi bebeğim.ben hastaneden çıktım ama bebeğimi başka hastaneye küveze gönderdiler.bugün yanına gittim hemşireler iyiye gidiyor dediler.yarın yine gidecem sütüm gelmedi sağıp bebeğime vereceklermiş.normal doğum yaptım ama öldüm.gerçekten anne olmak çok zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?