2009 Haziran Anneleri!!

herkes burda ne güzelll
kıslar burda bi sıcak var anlatamam resmen kaynar hava geliyo camlardan heryer açık ama fayda etmiyyoooo akşama da booya başlıcak yemek yapmam lazım biazdan o işlere kalkıcam arkadaşları m gelip gittiler acıdılar halimeeeee

ya kıslar binnurdan ses çıkmadı
arasammı acaba erkenmi
eşinin haberi falan yoksa ayıp olmasın mesaj çekerim muhakkak demişti o da yok napsam ki???

Allah yardımcınız olsun kızlar, hiç panik yapmayın, insan unutuyor bile o sancıları herşeyi,
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bu arada nasıl 1.5 , 2.5 a yıkıyorlar halıları , ben 5 ylt den yıkattım burda, 6 ya yıkayanlarda vardı, uygun zannediyordum ama bak kazıklanmışım (

kıslar benimde artık sancılarım başladı korkarım biz beklemicez haziranın sonunu dünden beri ara ara gelip gidio kasılmalarda arttı cuma dr a gidicem bakalım ne dicek

emelimmmm canım nasılsın cicim
annen nasıl oldu eşin nasıl yusuf kayranın keyfi yerindemii alıştınızmı birbirinizeee kimse varmı yanında tek mi kaldın yoksaaa

hoşgeldin dünürümmmmmm bence ara bi cünkü sabah girecekti sezaryana

evet ya burasıda kaynıyor resmen alev fıskırıyor heryerdenn allahtan evler serin adana da napacam ben ya ((

Selam kizlar,
esimle hastaneye gittik geldik...Hastaneye kayit yaptirmak icin, megerse randevu almak gerekiyormus, cuma saat 14:00 de randevum var, o gün NST ve USG olacak ve dogum hakkinda uzunca bir konusma yapilcakmis bizimle...Nasil dogum istiyorum (suda vs.) , odamizi nasil istiyorum vs. hersey hakkinda konusulacak..O günde doktor randevum vardi, onu iptal ettim bu cikinca...

canım eşimin gelmesi çok zor komşular varda onlarında ufak çocukları var o yüzden seslenmem teyzem gelip kalacaktı oda istanbula gitti halen daha gelmedi inşallah akşam veya hafta sonu sancım tutarda tek başıma talaşlanmam ama olacağı varsada olsun ne yapalım bebişim için herşeye katlanırım o yeterki sağlıklı gelsin :Saruboceq:

kıslar eşiyle görüştüm -tatlicadiarzu-
binnur çıkmış emziriyomuş ikisi de ii lermiş
daaha sonra haber verirse merak ediyoruz onu dedimm
tamam dedii
okiş
mesaj çeker sanırsam resimli falan bakalım

emelcim sen cidden pahalıya yıkatmıssın kız

yusufa da bakın hele koca annesini parmagnda oynatıo yerim ben onuuuuu:)))

sedacım bende yalnızım kız annem napsın yazık burayı bilmez etmez zaten fena panik atak sancın mı var diip duruyor her ıhlamamda :)))

kıyamam sana ya yine dolmuşsunn,ama işlerle uğraşma boşver,madem sana kalacak bırak gitsin gelince kendileri utansın..son gün bi ters hareket yaparsın bebeğe sana yazık yani..
koyuverdim gitti zaten öfff hep benmi düşünücem bee banane yapmıyom iştee :dilcikar:

ayy canım seninki daha fazla bekleyememiş sağlıklı olmasına sevindim inşallah bebeğinle evinede gidersin inşallah tez zamanda sütünde gelir takma kafana tamammı tatlım

cemrecimya kıyamam ben sana ,
kusura bakmada eşine sinir oldumya bu ne sorumsuzluk insan biraz düşünür ama ya
yazık vallahi sana
allah yardımcın olsun
vallahi ben hergün böyle sinir oluyorum ona ama neyseki doğurucam dahada böyle derdim olmaz aman neyse dolabımı yerleştirdim bi koltuğun yüzünü geçirdim diğerini astım bi banyom kaldı bide mutfağım mutfak neysede banyom leşş gibi yaa ayy neyse takmıcam kafamı olduğu kadar eşim gelsinde ona yalvar yakar yaptırırım artık ne yapim yapmazsada pis durur artık benden bu kadar

HÜLYA cım yorma kendini dinlen yarın kuzunu kucagına alıcaksın amannnnnnnnn iş dediğin nedir ki yapılır dedikoducu komşulardan ben de de var canım boşver onları konuşup konuşup susarlar
aynen canım takan yok zaten onları işleride o kadar düşünmüyorum artık relaxımhihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
binnurdan mesaj geldi
zehramız dünyaya geldi 2900 kg
emziriyomuş birazda sancısı varmış yarın akşam evde olcaklarmışşş
daha sonra ararım

yazmışşşşşşş

naren tatlım olmadı taksiye atlayıp gideceğiz yani hemen doğacak değilya bu çocuk zaten hastanem yarım saat mesafede

annende benim gibi panik galiba bu sedaların ortak özelliği :))

sğlun canlarım
geldim doktordan
nstye bağlandık
normal çıkmış sonucum
doktorum 5 haziranda alalaım dedii
ama annem ler 7 sine geliolar
ben suyu falan yerindeyse
8 ine alsak dedim
tamam bnm için sorun değil bebek erken gelmezse sancın falan olmazsa ok dedi
6 sında tekrar gtcez konte bakcak 3 gün sonra suyuna falan
işte böleee
çok endişeliyimm
herşey üst üste gelioo sanki

bende pztsi cnm bi aksilik olmazsaaa
hadi bakalım
allah yardımcımız olsun

allah analı babalı büyütsün cnmmm
inş bebiş de biranevvel çıkar küvezdennn
kucağına alırsın yavrunu

ayy saadet heycanlandımya
bak ne güzel bebişine kavuşacaksın takma artık kafana nolur
doktoru sevdinmi peki
anlayışlı birine benziyor sanırım
i,nşallah bekler yaramazımız

saadetcim nasıl beğendinmi dr unu allah gönlüne göre versin canım seninde çok az kaldı o dr unda gideceği tuttu neyse hayırlısı olsun meleğini kucağına alda gerisi önemli değil bakarsın bu dr diğerinden daha iyi çıkar takma kafana herşeyde bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…