saadetcim herseyin hayırlısı belki hakkında bu hayırlısı üzme kendini tatlım benmmm
Saadetcim korkma allahin izniyle Irem bebek saglikla gelecek, aklina getirme öyle kötü seyleri, surda ne kaldi ki...
saadetcim canim uzme kendini dedigin gibi hersey kader...
benide sancim tuttugunda kim nobetciyse o dogurtacak..
yani hic gormedigim biride olabilir..
herseyin hayirlisi..
bebisin gelmesinede az kalmis ne guzel
tabi canım o iş artık Allaha kalmış.sen kötü düşünme.şunun şurasında 5günün kaldı.ne güzel tarihinde belli olmuş.çok sevindim valla.sende kurtulcan hayırlısıyla
saadetcim tatlım ellerinden kaç bebek, kaç anne geçiyor,
arada böyle kaybettikleri olabilir ,kader onlarında gücü bir yere kadar
dünyanın en iyi dr olsa yine olur bu,
suyun bittiğini anlayamamış diyorsun ama bence başka sebepleride vardır
sen içini ferah tut tatlım iremimiz sağlıcakla gelecek
zaten ne kaldıki şurda
dualarımız seninle
haklısınız kızlarcanım takma kafana dediğim gibi sen 9 aylıksın.bak sorunsuz sağ salim kucagına alıcaksın iremi kucagına.dualarımız seninle.
ay negüzel binnur kavuşmuş kızına maşallah ikisinede darısı başımıza
emelim gelmiş nasılsın canım yakışıklı damadım nasıl bakalım eşim beyendi damadının resimlerini.telefonumu hep açık bırakırım tamam canım. öptük seni ve damadımı
hadi ya demek bu akşam ha doğumSelam annişler bizde yeni geldik doktordan benim becerikli oğlum tekrar ters dönmüş kafasını yukarı çıkarmış alkisalkisalkis bugün akşam tekrar gidicez ve sezeryana alacaklar bakalım acil suyu azalmış plesantada eskimeye başlamış. 4 kilo olmuş bide tosuncuk... Çok tuhaf oldum yaaa daha cuma günü herşey normaldi şimdi tamamen herşey değişti bende allak bullak oldum. Nolur dua edin:Saruboceq: benimde dualarım sizinle güzel haberlerle dönmek üzere inşallah
havvacım başladık biz annemle kışlıkları yorganları kitapları ve askeri eşyaları kolilere koyduk hurçlara koyduk annemle hiç boş durdurmuyor beni inan oturmaya fırsatım yok dr hareket edecek dedi die valla :)))
güya bana iş yaptırmamaya geldi :))
canım adanaya gitmiycez annemde bebek dogduktan 2 hafta sonra gidecek malum erkenden geldi sıkılmaya başladı şimdiden benm daha 21 günüm var
memlekete gitcez bizde temmuz sonu eşimin abisinin düğünü var agustosun 10 unda
15 agustosta döncez adnaya galibakeske eylülde gitsem o sıcak hiç çekilmez inan napcamı bilmiyorummm
vildancım net bozuktu.tel kapalımı hiçhaberim yok.nasılsın canım ğluşumuz napıyo gelmeyi düşünmüyormu. nezaman dogum canım
evet bizimde istanbuldan kayınvalide gelcek sonrada eltim.ama şimdiden çagırmıyom.biz hastaneye gidince eşim arıcak onları.ertesi güne gelirler.ogün hastanede yanımda arkadaşım durcak.aman kayınvalidede üvey oldugu için biraz soguk.eltimde gıcık çok gereksiz konuşuyo.hiç istem,yom onları ama sırf gelmiş olmak için gelcekler.hayırlısı bakalım
saadetcim bi haftam kaldı ama belirti yok ya.bu gidişle bende sezercik olcam galiba
evet saat 11.30 faladı aradığımda.oğlan iyi vallah keyfi yerinde kilosuda.Hiçte niyeti yok gelmeye sezeryana gireceğiz bu gidişle.yarın anneanne ile teyze geliyor belkide onları bekliyordur bilemiyorum ama.Cumartesi belli olacak normal mi sezeryan mı olduğu.
ay kızlar 37 haftamıza girdik kızımla 36+2 olmuşuz bugün çok hayecanlıyım ya acayip merak ediyorum nasıl olcak kızım diye.39 haftanın başında alcakmış dr.amcamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?