2009 Haziran Anneleri!!

Saadetcim korkma allahin izniyle Irem bebek saglikla gelecek, aklina getirme öyle kötü seyleri, surda ne kaldi ki...

saadetcim canim uzme kendini dedigin gibi hersey kader...
benide sancim tuttugunda kim nobetciyse o dogurtacak..
yani hic gormedigim biride olabilir..
herseyin hayirlisi..
bebisin gelmesinede az kalmis ne guzel

tabi canım o iş artık Allaha kalmış.sen kötü düşünme.şunun şurasında 5günün kaldı.ne güzel tarihinde belli olmuş.çok sevindim valla.sende kurtulcan hayırlısıyla

haklısınız kızlar
allaha kalmış
kader imiz neyse onu yaşıycazz
az kaldı yaa
inş sağ sağlim alırım bebişimi kucağımaa
zaten ben çok su tüketen biriyimm
suyumuz azalmaz inşalahhh...
anneannemiz dedemizde gelsin mis gibi pzt si yaparız inşallahh doğumumuzuuu

hadi ya demek bu akşam ha doğum
hadi canım allah yardımcın olsun dualarım seninlee
allah sağ sağlim kurtarsınn
bizi merakta bırakma muhtara haber ver emiii

öf ya benim yine sancım yok.sadece kasılma oluyo.ay bu gidişle semoş bilem benden önce dogurcakkkkkkaydirigubbakcemile2

havvacım başladık biz annemle kışlıkları yorganları kitapları ve askeri eşyaları kolilere koyduk hurçlara koyduk annemle hiç boş durdurmuyor beni inan oturmaya fırsatım yok dr hareket edecek dedi die valla :)))

güya bana iş yaptırmamaya geldi :))

annende seni düşünüyo defneyi kolay dogur diye...ama yine de fazla yorma kendini yavaş yavaş yaparsınız annen gitmicek demi hemen . Birlikte gidesiniz adanaya..

canım adanaya gitmiycez annemde bebek dogduktan 2 hafta sonra gidecek malum erkenden geldi sıkılmaya başladı şimdiden benm daha 21 günüm var

memlekete gitcez bizde temmuz sonu eşimin abisinin düğünü var agustosun 10 unda

15 agustosta döncez adnaya galiba keske eylülde gitsem o sıcak hiç çekilmez inan napcamı bilmiyorummm

ilk bebişimiz doğdu binnur
abiside bugün dü doğumu o da almıştır yavrusunu
pınarımdaaaa akşama doğuruooo
oh oh ne gzlll
bi taş ta 3 kuş
maşallahhhh bugünün bebeciklerineeeeeeee

Son düzenleme:

neyse yazın sonuna geliyo canım okadar sıcak olmaz.ordan kurtuldun ya boşver sıcak ta neymiş bak defneyle beraber yeni hayatınız başlıyo.
vallahi bende hak veriyorum annene beni ki de doguma yakın çağır sıkılırım diyo.kardeşim var 10 yaşında oda sıkılır fazla duramazlar yani

inan dışarı adımımı bile atmam evde dururum havvacım sedacım ya napalım işte ekmek davası perişan olmasa yavrummm hiç kıyamıyorummmm ona (

saadet alhan pazartesi doguracak canımmm akşama pınarımm doguracak allahın izniyle

havvacımm bence de gec cagır anneni canım yazık bari okullar kapanınca gelsin kardeşinle anneciğin

evet bizimde istanbuldan kayınvalide gelcek sonrada eltim.ama şimdiden çagırmıyom.biz hastaneye gidince eşim arıcak onları.ertesi güne gelirler.ogün hastanede yanımda arkadaşım durcak.aman kayınvalidede üvey oldugu için biraz soguk.eltimde gıcık çok gereksiz konuşuyo.hiç istem,yom onları ama sırf gelmiş olmak için gelcekler.hayırlısı bakalım
saadetcim bi haftam kaldı ama belirti yok ya.bu gidişle bende sezercik olcam galiba

vildancım net bozuktu.tel kapalımı hiçhaberim yok.nasılsın canım ğluşumuz napıyo gelmeyi düşünmüyormu. nezaman dogum canım

evet saat 11.30 faladı aradığımda.oğlan iyi vallah keyfi yerinde kilosuda.Hiçte niyeti yok gelmeye sezeryana gireceğiz bu gidişle.yarın anneanne ile teyze geliyor belkide onları bekliyordur bilemiyorum ama.Cumartesi belli olacak normal mi sezeryan mı olduğu.

aa evet naren pardon pınarım doğurcak akşama
alhan benle aynı pazartesii doğurcakkkk doğru ya

hiç gelmeseler daha iyi ozaman canım senide boş yere gercekler.sinir olurum öyle insanlara

şimdiden gözün aydın canım ozaman bencede onları bekliyo akıllı oğlumuz.
bende salı gitcem ozaman belli olcak normal mi sezeryan mı catı muayenesi yapcak:1shok:

ay kızlar 37 haftamıza girdik kızımla 36+2 olmuşuz bugün çok hayecanlıyım ya acayip merak ediyorum nasıl olcak kızım diye.39 haftanın başında alcakmış dr.amcamız

ay kızlar 37 haftamıza girdik kızımla 36+2 olmuşuz bugün çok hayecanlıyım ya acayip merak ediyorum nasıl olcak kızım diye.39 haftanın başında alcakmış dr.amcamız

aynı heyecan bende de var canım. nasıl dogurcam kime benziyo. acaba iyi bir anne olabilecekmiyim.onu koruyabilecekmiyim bir sürü soru

Selam bayanlar ben geldım bugun doktora gıttım....
oglum 3,200 olmus
hersey yolunda dedı catı muayenesı yaptı oglum tersmıs fakat sırt ustu yatıyormus
donmesı gerekırmıs....suan ıcın hersey yolundaymışşş....cok sukur.
sız nasılsınız bugun doguran yok dımı :1hug:
ben artık ııce sabırsızlanıorum valla sezeryan olsun bıan once dogsun ıstıorum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…