hiç gelmeseler daha iyi ozaman canım senide boş yere gercekler.sinir olurum öyle insanlara
iyi doktor sorun yok sedacım
ama hakkında braz bşy duydum endişeliyim o yüzdennn
gerçii kader de demek laızm
bizim personelden birinn eşinn bebeği 7 aylık ölmüş elinde
çocuğun suyu btmiş anlayamamış bttiğiniii
bebek susuzlukdan ölmüşşş
bunu duydukk
adam değiştirin hemen bence doktoru dediii
eşimee amaa
ben 9 aylığım ne olbilirkii
hem bide kader yaa
die düşünüom artık
slm kizlar..
muthis bi bel agrisiyla uyandim bugun...
simdide ara ara agrilarim var nedense hic iyi degilim bugun..
kociste yok hadi hayirlisi bakalim..
sizler nasilsiniz?
evet canim vaktim var.
bide karnim sanki yirtilacakmis gibi gergin.
elimi surdum nasil aciyor..
bide sag elim sismis:uhm:
merhaba arkadaşlar bende doğum yaptım.36. hafta bitmeden geldi bebeğim.ben hastaneden çıktım ama bebeğimi başka hastaneye küveze gönderdiler.bugün yanına gittim hemşireler iyiye gidiyor dediler.yarın yine gidecem sütüm gelmedi sağıp bebeğime vereceklermiş.normal doğum yaptım ama öldüm.gerçekten anne olmak çok zormuş.
sagolun kızlar darısı sıze ınsalllahhhhhhhh dualarım sızınle olacak merak etmeyın :)
ınsan nasıl heyecanlanıyor.bırde dr a dedımkı karnım süreklı kasılıyor bebek ıcerde kendını şişirip duruyor yerı dar gelıyor sanırım dedım.öyle olunca nefesım daralıyor deyınce hayır dedı dogum belırtısı o dedı.bebek kanala gırmeye zorluyor kendını dedı öyle olunca sancılar gelırmıs ama bız farketmezmısız....
aklınızda bulunsun istedım kızlar...
Selam bayanlar ben geldım bugun doktora gıttım....
oglum 3,200 olmus
hersey yolunda dedı catı muayenesı yaptı oglum tersmıs fakat sırt ustu yatıyormus
donmesı gerekırmıs....suan ıcın hersey yolundaymışşş....cok sukur.
sız nasılsınız bugun doguran yok dımı :1hug:
ben artık ııce sabırsızlanıorum valla sezeryan olsun bıan once dogsun ıstıorum sırnaşık şey
evet cnm kısmetse aynı gün alcaz meleklerimizi kucağımızaaa amin alhancımcanım hayırlı olsun yenı doktorun ay ıkımızde aynı günmu doğuracaz ne guzel.ben sabah 8 gıbı gırecem allah sagsalım kavustursun kuzularımıza canım...
saadetcim canim hersey olucagina varir,icini ferah tut sen bitanesi
ne güzzel bak kavusuyorsun melegine .
benide dogurtacak olan dr kim hic bilmiyorum bile ,hastanede kim denk gelirse
oku oku bitmedi ya
yoruldum vallahi
bizim akşam 6 da kontrolümüz vardı
2,850 gram olmuş oglumuz3 kiloyu bulur dedi doguma kadarçok sevindim
boyuda 48 cmdogum günümüzde belli olduhaziranın 12 sinde olucak dogumumuz çok heycanlandım tarih belli olunca herşeyimiz iyimiş kalp atışları ve suyumuz normalmiş
bu arada çok ilginç bişey söyledi halamşaşırdım kaldım;bizim tüpbebek bebegimiz çogunuz biliyorsunuz tedaviye başladıgım gün cumaymış, tranfer günümüzde cumaya denk gelmiş,sonucu ögrendigimiz günde cuma günüymüşhayırlısıyla inşallah gene cuma günü dogum yapıcamçok heycanlıyııııııııııııııııııııııııııııııııım
oku oku bitmedi ya
yoruldum vallahi
boyuda 48 cmdogum günümüzde belli olduhaziranın 12 sinde olucak dogumumuz çok heycanlandım tarih belli olunca herşeyimiz iyimiş kalp atışları ve suyumuz normalmiş
bu arada çok ilginç bişey söyledi halamşaşırdım kaldım;bizim tüpbebek bebegimiz çogunuz biliyorsunuz tedaviye başladıgım gün cumaymış, tranfer günümüzde cumaya denk gelmiş,sonucu ögrendigimiz günde cuma günüymüşhayırlısıyla inşallah gene cuma günü dogum yapıcamçok heycanlıyııııııııııııııııııııııııııııııııım
çok heycan var çooookAyy canım senin de tarih belli olmuş ne güzell,hadi hayırlısı maşallah yakışıklı erkeğe büyümüş de daha gününe kadar büyür
doktor ölçümlerine pek güven olmuyo inşallah o zamana üçü geçer de
ayy ben de oku oku bitiremiyorum,sonrada kimse kalmamış oluyo
mübarek gün işte ne güzel,vardır bunda da bi hayır,bı de bakarsın tam cuma saati doğurursun:)):CüvCüv:
oku oku bitmedi ya
yoruldum vallahi
saol tatlım gerçekten hep hayırlı haberler aldım çok şükürmaşallah oğluna havvacım allah sağlıcakla kavuşmayı da nasip etsinnn
desene mübarek cuma sana hep hayırlı haberler getirdi :))
Hayirli olsun Havva gününüz belli olmus ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?