2009 Haziran Anneleri!!

hiç gelmeseler daha iyi ozaman canım senide boş yere gercekler.sinir olurum öyle insanlara

bana kalırsada gelmesinler ama onlarda kendilerince gelmedi demesinler diye geliyo işte.kayınvalide formaliteden geliyo.eltimde merakından çatlar ondan geliyo.valla ikisiyle kavga edip yollucam sanırsam.şimdiden hissediyorum

maş marchandizee bebeğine
doğuranlar diğer topikte yazıo tatlımmm

maşallah oğlusuna ecemcimmm

pazartesi saadetim doguracak valla ben senden heyecanlıyım kızzzzzkaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun yenı doktorun ay ıkımızde aynı günmu doğuracaz ne guzel.ben sabah 8 gıbı gırecem allah sagsalım kavustursun kuzularımıza canım...

slm kizlar..
muthis bi bel agrisiyla uyandim bugun...
simdide ara ara agrilarim var nedense hic iyi degilim bugun..
kociste yok hadi hayirlisi bakalim..
sizler nasilsiniz?

gecmis olsun canim, artik yavas yavas basliyo benim dr yalanci sanci bunlar demisdi doguma hazirlikmisdelikafadulden,
bilmiyorum ama böyle oldugu zaman 40 haftayi doldurmas deniyo 1-2 hafta erken gelebilirmis taabi hayirlisi:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

evet canim vaktim var.
bide karnim sanki yirtilacakmis gibi gergin.
elimi surdum nasil aciyor..
bide sag elim sismis:uhm:

canim aynen 2 gündür benimde karnim cok gerkin ve sep sert esim bile nasil sasirdi elleyince

gecmis olsun canim ins en yakin zamanda kavusursun melegine.nasil oldugu anlatsana biraz daha önce hic belirti falan varmiydi yada biandamim oldu...??????

gözünaydin canim ins sag saglim kavusursunuz birbirinize.
hadi ya benim iki gündür karnim sep sert ve kizim icerde resmen kuduruyo bi rahat vermiyo,arada ama düzenli olmayan sancilarimda oluyo ama nadir buaralar.böyle olunca acaba nekadar sürermis bi bilgin varmi
CADIARZU

saadetcim canim hersey olucagina varir,icini ferah tut sen bitanesi
ne güzzel bak kavusuyorsun melegine .
benide dogurtacak olan dr kim hic bilmiyorum bile ,hastanede kim denk gelirse

maşallah bebişine canım doğuran var canım olmazmı hemide 3 kişi bugün doğum yaptı yada yapacak bebişler geliyo yani

Ya kızlar merhaba benim karnım içten yırtılacakmış gibi çok ağrıyor sizde de oluyor mu ya böyle.

canım hayırlı olsun yenı doktorun ay ıkımızde aynı günmu doğuracaz ne guzel.ben sabah 8 gıbı gırecem allah sagsalım kavustursun kuzularımıza canım...
evet cnm kısmetse aynı gün alcaz meleklerimizi kucağımızaaa amin alhancım
saadetcim canim hersey olucagina varir,icini ferah tut sen bitanesi
ne güzzel bak kavusuyorsun melegine .
benide dogurtacak olan dr kim hic bilmiyorum bile ,hastanede kim denk gelirse

öyle cnmmm
hyırlısıyla kucağıma alım başka bşy istemyrumm zaten

PAPATYA NAREN CEMRE tesekkur ederım kızlar :1hug:
oh doguranlarda varmıs ne guzel darısı bızım basımıza artık bı gece suyum gelsede apar topar dogursam ıstıyorum

oku oku bitmedi ya
yoruldum vallahi
bizim akşam 6 da kontrolümüz vardı
2,850 gram olmuş oglumuz3 kiloyu bulur dedi doguma kadarçok sevindim
boyuda 48 cmdogum günümüzde belli olduhaziranın 12 sinde olucak dogumumuz çok heycanlandım tarih belli olunca herşeyimiz iyimiş kalp atışları ve suyumuz normalmiş
bu arada çok ilginç bişey söyledi halamşaşırdım kaldım;bizim tüpbebek bebegimiz çogunuz biliyorsunuz tedaviye başladıgım gün cumaymış, tranfer günümüzde cumaya denk gelmiş,sonucu ögrendigimiz günde cuma günüymüşhayırlısıyla inşallah gene cuma günü dogum yapıcamçok heycanlıyııııııııııııııııııııııııııııııııım

sadetçim takma bunlara kafayı senin günün zaten doldu erken dogum deilki senin ne olabilir allah anlımıza ne yazdıysa onu görürüz allahtan hayırlısıyla sorun yaşamadan alırsın bebegini kucagına.allah bütün bebekleri analarına babalarına bagışlasın

Ayy canım senin de tarih belli olmuş ne güzell,hadi hayırlısı maşallah yakışıklı erkeğe büyümüş de daha gününe kadar büyür
doktor ölçümlerine pek güven olmuyo inşallah o zamana üçü geçer de
ayy ben de oku oku bitiremiyorum,sonrada kimse kalmamış oluyo

mübarek gün işte ne güzel,vardır bunda da bi hayır,bı de bakarsın tam cuma saati doğurursun:)):CüvCüv:

maşallah oğluna havvacım allah sağlıcakla kavuşmayı da nasip etsinnn

desene mübarek cuma sana hep hayırlı haberler getirdi :))

bu sessizlik beni geriyo kimse konuşmuyo bu ara
bi de şu takvimime bakmak geriyo..
2 hafta 3 gün birazdan 2 hafta 2 güne düşer:roflol:
bana hiç bu kadar yakın gibi gelmiyo ya,
hepiniz doğuracaksınız ben bakıcam gibi geliyo
Mümkün mü acabaCADIARZU
herkese iyi geceler,iyi uykular...

çok heycan var çooook
mübarek gün işte ne güzel,vardır bunda da bi hayır,bı de bakarsın tam cuma saati doğurursun:)):CüvCüv:

sabah 9 da olucak dogum

havvacım masallah oglusumuza desene sendede heyecan arttı.gun bellı olunca ınsanın elı ayagına dolanıyor.
kuzucuklarımız az kaldı dayanın prens ve prenseslerımız senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…