hadi gözün aydın fıstıkoku oku bitmedi ya
yoruldum vallahi
bizim akşam 6 da kontrolümüz vardı
2,850 gram olmuş oglumuz3 kiloyu bulur dedi doguma kadarçok sevindim
boyuda 48 cmdogum günümüzde belli olduhaziranın 12 sinde olucak dogumumuz çok heycanlandım tarih belli olunca herşeyimiz iyimiş kalp atışları ve suyumuz normalmiş
bu arada çok ilginç bişey söyledi halamşaşırdım kaldım;bizim tüpbebek bebegimiz çogunuz biliyorsunuz tedaviye başladıgım gün cumaymış, tranfer günümüzde cumaya denk gelmiş,sonucu ögrendigimiz günde cuma günüymüşhayırlısıyla inşallah gene cuma günü dogum yapıcamçok heycanlıyııııııııııııııııııııııııııııııııım
amin cnm aminnnsadetçim takma bunlara kafayı senin günün zaten doldu erken dogum deilki senin ne olabilir allah anlımıza ne yazdıysa onu görürüz allahtan hayırlısıyla sorun yaşamadan alırsın bebegini kucagına.allah bütün bebekleri analarına babalarına bagışlasın
kızlar iyi akşamlar bugün neler olmuş neler okudum ama bitiremedim.
havva günün belli olmuş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun bizimde kısmetse 15 inde aramızda 3 gün var yani tam 11 günüm var benimde
saadet senin p.tesi alhanında öle şurda ne kaldı ya inanmıyorum patır patır doğuruyo herkez
bu araada 3 bebişimizde merhaba demiş Allah uzun ömürler versin hepsine Allah analı babalı büyütsün hepsini
kontrolü olan arkadaşlar her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim bizimde kısmetse cuma son kontrolümüz bakalım hayırlısı artık....
çok heycan var çooook
sabah 9 da olucak dogum
selam kızlarr ya ben uyuyamıyorum geceleri sizde öylemisiniz ne gece uyku var ne gündüzzÇok üzgünüm çoook
oku oku bitmedi ya
yoruldum vallahi
bizim akşam 6 da kontrolümüz vardı
2,850 gram olmuş oglumuz3 kiloyu bulur dedi doguma kadarçok sevindim
boyuda 48 cmdogum günümüzde belli olduhaziranın 12 sinde olucak dogumumuz çok heycanlandım tarih belli olunca herşeyimiz iyimiş kalp atışları ve suyumuz normalmiş
bu arada çok ilginç bişey söyledi halamşaşırdım kaldım;bizim tüpbebek bebegimiz çogunuz biliyorsunuz tedaviye başladıgım gün cumaymış, tranfer günümüzde cumaya denk gelmiş,sonucu ögrendigimiz günde cuma günüymüşhayırlısıyla inşallah gene cuma günü dogum yapıcamçok heycanlıyııııııııııııııııııııııııııııııııım
nezomemo cum canım dr bu kasılmaların ne zamn gecer dıye bısey demedı.eee bebısler calısma ıcınde rahımı acıyor ve kafasıyla cıkıntıları düzlüyor dedı. sanırım doguma kadar devam edecek canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?