2009 Haziran Anneleri!!

iyi geceler kızlar hadi ben yatiiiim. görüşürüz yarın sabahın köründe :)))))))))))))))))

kızlar iyi akşamlar bugün neler olmuş neler okudum ama bitiremedim.
havva günün belli olmuş Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun bizimde kısmetse 15 inde aramızda 3 gün var yani tam 11 günüm var benimde
saadet senin p.tesi alhanında öle şurda ne kaldı ya inanmıyorum patır patır doğuruyo herkez
bu araada 3 bebişimizde merhaba demiş Allah uzun ömürler versin hepsine Allah analı babalı büyütsün hepsini
kontrolü olan arkadaşlar her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim bizimde kısmetse cuma son kontrolümüz bakalım hayırlısı artık....

hadi gözün aydın fıstık
çok sevndm adına

amin cnm aminnn

evet cnm ben alhan dido pzt si doğuruoz inş

kızlar ben kaçıyorum nasıl olsa saat 4-5 gibi uyanırım bari şimdi yatim.Akşam kaçta yatarsam yatim çok ilginçtir o saatlerde kalkıyorum.Hepinize iyi geceler güzel anneler rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah.....

saadet dur kız zaten heyecanlıyım ayy ne güzel bır mutluluk yaaa.dıdo damı pazartesı bak yenı ögrendım onu.
dıdosum gözünaydın canııım senınde.bakalım önce hangı sabırsız melek dogacak :)

bende heycanlıyım
4 gün kaldı amm nasıl geççek bakalımmm
vakitttt
hayırlısıyla boncuklarımızı bi alsak kucağımızaa
inşallahhhh

evet canım yaaa artık ıyıce agırlastık geclerı uyumak kabusum oldu ınsallah hayırlısyla atlatırız.

gunaydin haziran anneleri

ben bugun uyuyamadim hic belim karnim kasiklarim cok agridi kalkdim dus aldim
dualar okudum su an hala agriyo sali gunu gunum son erkenmi gelcekki

ozlemden haberi olan varmi
nasil olduki oda demis belim agriyo diye ?

günaydin canim , gecmis olsun zaten gününü doldurmana ne kalmis ki olabilir belkide yollda melegin.saat tut düzenlimi sancilarin diye. arada benimde öyle agrilarim sancilarim oluyo ama düzensiz.özlemi bende merak ediyorum haberim yok .....
hadi hayirlisi canim, dogumun normalmi olacakdi yoksa sezeryan icin gününüz varmiydi????

günaydın herkese erkencıyım bugun saat 9 :ecrin_bebek:
esımı yolcu ettım dahada uyuyamadım....
dun gece cok sacma ruyalar gordum gene , yarın temızlıkcım gelıcek artık
yarından sonra gelsın melegım artık yeterr kaydirigubbakcemile

gunaydııın annişler nasılsınız canlar?
al bendende okadar canım bende besıktasın macındaydım ne alakaysa futbolla yakından uzaktan ılgımde yokkı :))))hayır olsun dıyelım.

nezomemo cum canım dr bu kasılmaların ne zamn gecer dıye bısey demedı.eee bebısler calısma ıcınde rahımı acıyor ve kafasıyla cıkıntıları düzlüyor dedı. sanırım doguma kadar devam edecek canım.

maşşallah havvacım ardamızaaa günün de belli olmuşşş hayırlı olsunnn
gızzzzzzzzzzzzzzzzzzz adını CUMA goysanaalkisalkisalkisdelikafadulden

oy oy çok uğraşıyolar alhancım sürekli bi çaba içinde benimki kafasını bastırıyo kendini aşağıya itiyo geriniyo kıyamıyom zavallımaaa:ecrin_bebek:

günaydın bende resmen zorla uyudum bu saate kadarrrr
nasılsınız bakalım biz iyiyiz sancılarımız oluyo ara ara
kasılmalar son gaz devammm
işte böle

Günaydin herkeslereeee,

kasilma, uyuyamama sorunlari hepimizde var...Dayancaz artik, sadece bebisler 37. haftayi doldursunlar önce bir...

günaydınlar fıstıklarımmmmm

bende 8 de kalktımmm herkes gibi işte :)

didem de ptesi doguma girecekmiş saadetle beraber aynı gün yani yoksa oda mı sezercik olcak ya günü dolmadı cünküüüü

rüyamı anlatayımda gülün biraz

rüyamda sezaryan olmuşum drla saç başa bir kavga ediyorum görmelisiniz

ben sana normal dogum die geldim beni niye bayıltıp sezaryan yaptın sen benim cok cocuk dogurmamı istemionmu 2 cocuk yetr diemi yaptın falan allahım berbattı ya kadın hiç bişi diyemio anneme anlattım dioki görende 10 cocuk doguracak sanar :)))

olsun belki 3. yü denerim :)))

pınarım dogurdu dimi kızlar dün akşam gidecekti taaaa... valla su doguranları acaip merak ediyorummmm catliycağim ya :))

dünür aynen benm de öle yavrum kendini paralıyor asagı yerleşcem die :)) ama bir türlü inmiyor galiba aşagıdan cıkmaktan vazgecti annem beni agzından cıkarsın die yukarda hala :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…