oku oku bitmedi ya
yoruldum vallahi
bizim akşam 6 da kontrolümüz vardı
2,850 gram olmuş oglumuz3 kiloyu bulur dedi doguma kadarçok sevindim
boyuda 48 cmdogum günümüzde belli olduhaziranın 12 sinde olucak dogumumuz çok heycanlandım tarih belli olunca herşeyimiz iyimiş kalp atışları ve suyumuz normalmiş
bu arada çok ilginç bişey söyledi halamşaşırdım kaldım;bizim tüpbebek bebegimiz çogunuz biliyorsunuz tedaviye başladıgım gün cumaymış, tranfer günümüzde cumaya denk gelmiş,sonucu ögrendigimiz günde cuma günüymüşhayırlısıyla inşallah gene cuma günü dogum yapıcamçok heycanlıyııııııııııııııııııııııııııııııııım
günaydın kızlar bende burdayım
benimde kasılmalar canımı çok yakıyo benim bide sezeryan geçmişim varya ve daha dikişlerim çok yeniydi kasıldıkça dikişlerimde gerilme hissediyorum...
ayrıca dün arkadaş ilk 40 gün için minik yer kaplamayan bi beşik vermişti onu tüllerle satenlerle fistolarla falan süsledim ama baya uğraştım çok güzel oldu ama ben bittim uyandığımdada elim ayağım balon olmuştu.İnanırmısın yumruğumu sıkamıyorum....
Kızlar bu gün elimin hiç varmadığı hastane çantamı hazırlıycam bakalım inşallah bu kez hepsini kullanmak nasip olur...
günaydınn canlarımm ben geldim doğumum salı gününde olucak suyum azalmış diyodu ya dr suyum iyiymiş sancılarımda yavaş yavaş başlamış salı gününe kadar büyük bi ihtimal normal sancın gelir dedi dr çatıma baktı tekrar kemik yapın çok uygun normal doğum yaptırıcaz bende sancı çeken kadını görünce doğumhanede tırstım birazcık:bbo: sezeryan olsun suni sancıyla olmasın dedim dr umda herşey gayet iyi neden sezeryan olucanki normal olman daha iyi dedi bakalım salı günü ne olacak hayırlısı zaten suni sancıyla doğum istemiyodum allahıma şükürler olsun ki gönlüme göre verdi salı günü kesin yatış yapılıcak ve doğumum olucak inşallah o zamana kadar normal sancım tutarda suni sancıya gerek kalmaz benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız bakalımm
canım yeşimimmm ya bu sefer meleğine kavusacaksın zevkle hazırl bak bunca hamile oturup kalktıkça dua ettik rabbimin izniyle kavusacaksın bitanemmm şişme bizdede oluyor sabah sonra gecio birde ayakta uzun süre kalma ayklarını uzatıp otur canımm bak ne güğzel azalttın azıcık daha sabret güzel anne:))
cemrecim inş. suni sancıya gerek kalmaz inş. kolay ve normal dogum yaparsın ve inş normal dogum isteyen herkes hayırlısıyla kolayca normal dogum yaparlaropuyorumnanaktan
ayyy cemremizin meleği uslu çıktı annesine zaman tanıyo ....Hayırlısı olsun hakkınızda canım...günaydınn canlarımm ben geldim doğumum salı gününde olucak suyum azalmış diyodu ya dr suyum iyiymiş sancılarımda yavaş yavaş başlamış salı gününe kadar büyük bi ihtimal normal sancın gelir dedi dr çatıma baktı tekrar kemik yapın çok uygun normal doğum yaptırıcaz bende sancı çeken kadını görünce doğumhanede tırstım birazcık:bbo: sezeryan olsun suni sancıyla olmasın dedim dr umda herşey gayet iyi neden sezeryan olucanki normal olman daha iyi dedi bakalım salı günü ne olacak hayırlısı zaten suni sancıyla doğum istemiyodum allahıma şükürler olsun ki gönlüme göre verdi salı günü kesin yatış yapılıcak ve doğumum olucak inşallah o zamana kadar normal sancım tutarda suni sancıya gerek kalmaz benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız bakalımm
canım inşallah sağ salim kavuşacaksın yavruna, kokusunu duyacaksın.
içini ferah tut , hepimiz birbirimiz için duacıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?