2009 Haziran Anneleri!!

Günaydınnnnnnnnnnnnn......oğluşumu doyuruppp gelcemmm....napıosunuzz tosbalarrrr???

Günaydın kızlar.Gözün aydın canım.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

günaydınlaaar.
ağırlaşmanın ne edmek olduğunu dün iyice anladım kızlar.
iki arkadaş ağırrladım, gündüz dinlenemedim diye, gece 9 da sızıp kalmışım.
sabah hala sarhoş gibiyim yaa.
azcık yoruldum diye kasılmalar da arttı hemen zaten.
kızım hemen çıksın istemiyorum ama şu koca göbeği taşımak da amma zorlaştı canımmm kaydirigubbakcemile2

cemre de bugün doğurcaktı, inşallah kolay geçer doğumu, normali çok istiyodu inş. sezerciğe de gerek kalmaz

günaydın kızlar bugün doğuran yok sanırım

saadet ve alhan ne güzel günler belirlenmiş
hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah
o mis kokularını doya doya içinize çekin

herkesi öpüyoruz kızımla beraberrrrrrr

günaydın kızlar bende burdayım
benimde kasılmalar canımı çok yakıyo benim bide sezeryan geçmişim varya ve daha dikişlerim çok yeniydi kasıldıkça dikişlerimde gerilme hissediyorum...
ayrıca dün arkadaş ilk 40 gün için minik yer kaplamayan bi beşik vermişti onu tüllerle satenlerle fistolarla falan süsledim ama baya uğraştım çok güzel oldu ama ben bittim uyandığımdada elim ayağım balon olmuştu.İnanırmısın yumruğumu sıkamıyorum....
Kızlar bu gün elimin hiç varmadığı hastane çantamı hazırlıycam bakalım inşallah bu kez hepsini kullanmak nasip olur...

canım yeşimimmm ya bu sefer meleğine kavusacaksın zevkle hazırl bak bunca hamile oturup kalktıkça dua ettik rabbimin izniyle kavusacaksın bitanemmm şişme bizdede oluyor sabah sonra gecio birde ayakta uzun süre kalma ayklarını uzatıp otur canımm bak ne güğzel azalttın azıcık daha sabret güzel anne:))

günaydınn canlarımm ben geldim doğumum salı gününde olucak suyum azalmış diyodu ya dr suyum iyiymiş sancılarımda yavaş yavaş başlamış salı gününe kadar büyük bi ihtimal normal sancın gelir dedi dr çatıma baktı tekrar kemik yapın çok uygun normal doğum yaptırıcaz bende sancı çeken kadını görünce doğumhanede tırstım birazcık:bbo: sezeryan olsun suni sancıyla olmasın dedim dr umda herşey gayet iyi neden sezeryan olucanki normal olman daha iyi dedi bakalım salı günü ne olacak hayırlısı zaten suni sancıyla doğum istemiyodum allahıma şükürler olsun ki gönlüme göre verdi salı günü kesin yatış yapılıcak ve doğumum olucak inşallah o zamana kadar normal sancım tutarda suni sancıya gerek kalmaz benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız bakalımm

canım inşallah sağ salim kavuşacaksın yavruna, kokusunu duyacaksın.
içini ferah tut , hepimiz birbirimiz için duacıyız.

müminecimm çok saol canım güzel dileklerin için inşallah salı günü dediğin gibi kolay bi doğum olur allahım herkesi bi avazda kurtarsın doğumhanede karıyı görünce başladım dua etmeye inşallah dualarımız kabul olur canım

ben de doğurmuştur şimdiye diyodum.bak kızın sana işlerini bitirmen için zaman verdi.
inşallah herşey gönlüne göre olur cemreciimma.s.

sağolasın narenim valla doğru söylüyosun Allah hepinizden razı olsun çok hakkınız var üzerimde çok dua ettiniz bana.Benimde kısmetse günüm belli artık 15 haziranda kısmetse kızımı alıcam kollarıma....

kısss cemreeee sennn neden evdesın doĞurmadınmı????? Anammmmmm hanı bugÜn gıdıyon noldu

cemrecim inş. suni sancıya gerek kalmaz inş. kolay ve normal dogum yaparsın ve inş normal dogum isteyen herkes hayırlısıyla kolayca normal dogum yaparlaropuyorumnanaktan

ayyy cemremizin meleği uslu çıktı annesine zaman tanıyo ....Hayırlısı olsun hakkınızda canım...
canım inşallah sağ salim kavuşacaksın yavruna, kokusunu duyacaksın.
içini ferah tut , hepimiz birbirimiz için duacıyız.

canım içim aslında hep rahat doktorum bana senin psikolojin için cuma(yani yarın) alıcam demişti ben bütün herşeyi göze alıyorum kısmette ne varsa o olucak dedim doktora....Allah ne yazdıysa onu yaşıyıcaz Allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin ve tüm annelere bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin

ayy naren rüyan ne komikmiş kızzz kaydirigubbakcemile3çok çocuk doğurucam diye kavga ediyon ya hehehehe

hülyammm hadi gözün aydın kız bugünde doğurmadın bak merak ediyoruz biz sizi hepp aklımızdasınız
allah kolay gecitlerden gecirsin hepimiziiiiiii canım aferin sana cesur kadın :) normal yap bacım sezaryana ne gerek var sapasağlamız bak mecbur olmadıkça yapmayalımmm çatı yapında müsaitmiş ne güzel

peki dr bebek aşağı inmiş dedi mi kaç cm acılman varmışş

hadi bakalım cemreeeeee suyun geldiğinde topiğe girip ben gidiom dersin hehe ne güzel bak istediğin gibi oldu afferin akıllı kızımızaaa

dünürrrrrrrrr
amma güldüm rüyana heee ama sana bişe diyimmi bende sezercik olursa hüsrana uğrarım allah korusun tabi herşey oğlumun sağlığı içinde keyfi sezercik yaparlarsa kesin bende kavga ederim yolarım saç baş aslan dünürüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…