- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
inşallah cnm sağolasıngünaydın kızlar bugün doğuran yok sanırım
saadet ve alhan ne güzel günler belirlenmiş
hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallah
o mis kokularını doya doya içinize çekin
herkesi öpüyoruz kızımla beraberrrrrrr
günaydınn canlarımm ben geldim doğumum salı gününde olucak suyum azalmış diyodu ya dr suyum iyiymiş sancılarımda yavaş yavaş başlamış salı gününe kadar büyük bi ihtimal normal sancın gelir dedi dr çatıma baktı tekrar kemik yapın çok uygun normal doğum yaptırıcaz bende sancı çeken kadını görünce doğumhanede tırstım birazcık:bbo: sezeryan olsun suni sancıyla olmasın dedim dr umda herşey gayet iyi neden sezeryan olucanki normal olman daha iyi dedi bakalım salı günü ne olacak hayırlısı zaten suni sancıyla doğum istemiyodum allahıma şükürler olsun ki gönlüme göre verdi salı günü kesin yatış yapılıcak ve doğumum olucak inşallah o zamana kadar normal sancım tutarda suni sancıya gerek kalmaz benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız bakalımm
günaydınn canlarımm ben geldim doğumum salı gününde olucak suyum azalmış diyodu ya dr suyum iyiymiş sancılarımda yavaş yavaş başlamış salı gününe kadar büyük bi ihtimal normal sancın gelir dedi dr çatıma baktı tekrar kemik yapın çok uygun normal doğum yaptırıcaz bende sancı çeken kadını görünce doğumhanede tırstım birazcık:bbo: sezeryan olsun suni sancıyla olmasın dedim dr umda herşey gayet iyi neden sezeryan olucanki normal olman daha iyi dedi bakalım salı günü ne olacak hayırlısı zaten suni sancıyla doğum istemiyodum allahıma şükürler olsun ki gönlüme göre verdi salı günü kesin yatış yapılıcak ve doğumum olucak inşallah o zamana kadar normal sancım tutarda suni sancıya gerek kalmaz benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız bakalımm
saol bitanem valla dr umda kızdı sezeryan felan yok kimseyi dinleme normal olucak bende hemen merakla soruyom kolaymı olucak diye :):) dr umda çokda zor olmaz dedi korkma dedi dr umda senin gibi dedi kız ne gerek var sezeryana normal doğur yaa öyle diyince şaşırdım hani şimdiki dr lar kolayına gelip sezeryana alıyolar yaa benimki hiç sezeryan yanlısı değil yaa aynı ben gibi dr umla aynı şeyleri düşünüyoruzhülyammm hadi gözün aydın kız bugünde doğurmadın bak merak ediyoruz biz sizi hepp aklımızdasınız
allah kolay gecitlerden gecirsin hepimiziiiiiii canım aferin sana cesur kadın :) normal yap bacım sezaryana ne gerek var sapasağlamız bak mecbur olmadıkça yapmayalımmm çatı yapında müsaitmiş ne güzel
peki dr bebek aşağı inmiş dedi mi kaç cm acılman varmışş
yazarım tabiki canım eğer o heyecanla aklıma gelirse artıkkaydirigubbakcemile3valla öyle istediğim gibi oldu semoşum allah herkesin gönlüne göre versinhadi bakalım cemreeeeee suyun geldiğinde topiğe girip ben gidiom dersin hehe ne güzel bak istediğin gibi oldu afferin akıllı kızımızaaa
evet canım yeşimim hurma peygamberimizin hadisinde var bebek doğar doğmaz babasının agzında ciğnenmiş hurmayı anneysini emmden önce damagına sürersen hem huyu güzel olur hemde sütü güzel emer hurma yoksa şekerli su
düşünebiliomusun sekeri düşmesin die taaa o zamnadan bu uygulanıyormuş valla ben cok sasırmıştımmm rüyanda ne güzel maşallah
bu arada günaydın herkese
sizler ağrınızdan sızınızdan uyuyamamışınız bendee
sıcaktan uyuyamadımmm
offf yazın hiç çekilmiycek gibi bu sıcaklarr
napcazz ya...
çok saol canım evet senden sonra doğucak belli olmaz belki sancım gelir erken doğar aminn canım hepimiz için aynı duayı ediyorum inşallah kolay olurhayırlı olsun cemre yaa
demek salı günü benden sonra doğurcan haa :CüvCüv:
inşallah gzl bi doğum yaşarsın fıstık[/COLOR]
ayyy cemremizin meleği uslu çıktı annesine zaman tanıyo ....Hayırlısı olsun hakkınızda canım...
valla öyle benim bıdığım beni zora sokmak istemedi akıllı kızım benim saol canım
canım bende sordum sancım gelmezse ne olacak dr um bana sanane dedi sen takma kafana ama o zamana kadar zaten sancın olur nst de sancım çıkmış yani o güne kadar sancımı beklicem ama olmazsada dediğin gibi suni sancı verecek suyum az yani bebeği tehlikeye atmak istemiyo beklersem suyum iyice azalırsa sezeryanla almak zorunda kalacaklar herşey normalken normal doğum yaptırmak istiyo canımya kizlar ben bisi sorcam, bu dr neden beklemiyo anlamiyorum ceemrecim mesela senin sali günü sancin gelmedi diyelim, niye suni sanciyla dogurtuyorlarki, sanki icimisde kalcak deyil ya 3-5 gün gec gelir sanki neolcak.... özel bi sebebimi var
ayy yeşim bendede var zemzem suyu bak unutmuştum cantama koymayı koyayım bende bitanem tesekkürler a.s.
bizdede anı şikayet vardı ama saadetçim neyseki bu sabah yamur var istanbulda havada serinlemiş.Yamur sesi ile uyandım çok güzeldi valla
oh ne gzll
sepserin desenee
tadını çıkar vallahi
burası yanıyor...
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar 4 haziran perşembe saat 11 de doğuma gidiyorum kısmetse inş. hayırlısıyla gelir kızımız.
bu yazıyı sakura33 arkadaşımız yazmışşş
dakikalar kalmış allah yardımcısı olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?