2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bende rüyamda hayırdır inşallah doğum yapmışım esmer bi kızım olmuş ve emzirmeye getiriyolar tam emziricem birisi izin vermiyo bebeğe hurma getirin onu sürün ağzına önce diyo.Rüyamı dün eşime anlatım oda bi arkadaşına anlatmış ve gerçekten böle bişey varmış arkadaşı hactan hurma getirmiş daha önce bunu sürersiniz ağzına bebeğin önce demiş...

inşallah cnm sağolasın
sen ve elif de iisniz inşallah ....

hayırlı olsun cemre yaa
demek salı günü benden sonra doğurcan haa :CüvCüv:
inşallah gzl bi doğum yaşarsın fıstık

çok saolun kızlarr valla benim kızın doğası yok daha tam inmemiş aşşağıya dr o yüzden erteledi bende doğurucam diye gittim kendimide hazırladım ama olmadı valla işlerim yarımdı onları hallederim son 5 gün birazcık dinlenirim benim için daha iyi oldu yaa

ya kizlar ben bisi sorcam, bu dr neden beklemiyo anlamiyorum ceemrecim mesela senin sali günü sancin gelmedi diyelim, niye suni sanciyla dogurtuyorlarki, sanki icimisde kalcak deyil ya 3-5 gün gec gelir sanki neolcak.... özel bi sebebimi var

evet canım yeşimim hurma peygamberimizin hadisinde var bebek doğar doğmaz babasının agzında ciğnenmiş hurmayı anneysini emmden önce damagına sürersen hem huyu güzel olur hemde sütü güzel emer hurma yoksa şekerli su

düşünebiliomusun sekeri düşmesin die taaa o zamnadan bu uygulanıyormuş valla ben cok sasırmıştımmm rüyanda ne güzel maşallah

saol bitanem valla dr umda kızdı sezeryan felan yok kimseyi dinleme normal olucak bende hemen merakla soruyom kolaymı olucak diye :):) dr umda çokda zor olmaz dedi korkma dedi dr umda senin gibi dedi kız ne gerek var sezeryana normal doğur yaa öyle diyince şaşırdım hani şimdiki dr lar kolayına gelip sezeryana alıyolar yaa benimki hiç sezeryan yanlısı değil yaa aynı ben gibi dr umla aynı şeyleri düşünüyoruz

hadi bakalım cemreeeeee suyun geldiğinde topiğe girip ben gidiom dersin hehe ne güzel bak istediğin gibi oldu afferin akıllı kızımızaaa
yazarım tabiki canım eğer o heyecanla aklıma gelirse artıkkaydirigubbakcemile3valla öyle istediğim gibi oldu semoşum allah herkesin gönlüne göre versin

aaaa çok sevindim narenim bizde öle yaparız babamız sürer kısmetse artık arkadaşı bide zemzem suyuda hediye etmiş bunuda anne içsin diye...

bu arada günaydın herkese
sizler ağrınızdan sızınızdan uyuyamamışınız bendee
sıcaktan uyuyamadımmm
offf yazın hiç çekilmiycek gibi bu sıcaklarr
napcazz ya...

bu arada günaydın herkese
sizler ağrınızdan sızınızdan uyuyamamışınız bendee
sıcaktan uyuyamadımmm
offf yazın hiç çekilmiycek gibi bu sıcaklarr
napcazz ya...

bizdede anı şikayet vardı ama saadetçim neyseki bu sabah yamur var istanbulda havada serinlemiş.Yamur sesi ile uyandım çok güzeldi valla

hayırlı olsun cemre yaa
demek salı günü benden sonra doğurcan haa :CüvCüv:
inşallah gzl bi doğum yaşarsın fıstık[/COLOR]
çok saol canım evet senden sonra doğucak belli olmaz belki sancım gelir erken doğar aminn canım hepimiz için aynı duayı ediyorum inşallah kolay olur

ayyy cemremizin meleği uslu çıktı annesine zaman tanıyo ....Hayırlısı olsun hakkınızda canım...
valla öyle benim bıdığım beni zora sokmak istemedi akıllı kızım benim saol canım

canım bende sordum sancım gelmezse ne olacak dr um bana sanane dedi sen takma kafana ama o zamana kadar zaten sancın olur nst de sancım çıkmış yani o güne kadar sancımı beklicem ama olmazsada dediğin gibi suni sancı verecek suyum az yani bebeği tehlikeye atmak istemiyo beklersem suyum iyice azalırsa sezeryanla almak zorunda kalacaklar herşey normalken normal doğum yaptırmak istiyo canım

neyse kızlar ben kaynanamın yanına gidiyom yemeğe çağırdı gelirim gene

ayy yeşim bendede var zemzem suyu bak unutmuştum cantama koymayı koyayım bende bitanem tesekkürler a.s.

söz hurmadan açılmış, normal doğum isteyen arkadaşlar doğuma yakın bol bol hurma yesin. doğumu kolaylaştırıyo diye biliyorum ben. meryem suresinde bile geçiyo .Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar 4 haziran perşembe saat 11 de doğuma gidiyorum kısmetse inş. hayırlısıyla gelir kızımız.

bu yazıyı sakura33 arkadaşımız yazmışşş
dakikalar kalmış allah yardımcısı olsun inşallahhh

bu sabah canım sıkıldı yaa. ellerim kocaman şişmiş, ilk defa hiç bi yüzüğüm olmuyo, yüzüm bile hafif ödemli.
sıcaklar iyice bastırırsa balona döncez galibaa

oh ne gzll
sepserin desenee
tadını çıkar vallahi
burası yanıyor...

saadetim buda geçici yaz yamuru işte sıkıcaz dişlerimizi ama sana şunu söyliyim hamileyken sıcak bence daha çok çekiliyo lohusayken anlatamam size resmen su oluyosun durduğun yerde yazın lohusa olmak hem üşütmemek açısından avantajlı hem sıcaklık konusundan dezavantajlı.Görüceksin bak günde kaç kez üst değiştiriceksin bu günlerine neden şikayet etmişim diyceksin ben öle olmuştum ve çevremdede çok kişi öyleydi

evet suyu içicem canım koydum cantama eger sezaryan olursam içmeye izin yok dudaklarıma sürerim napayım sende öle yap canım:)

haklısın müminecim bende duydum onu ve biliyorumda cünkü meryem suresini doğuran tüm arkadaslarım için okudum kendim içinde okuyorummm

isteyene okurum haber verin özelden yeter :))

Allah tüm doğuranların yardımcısı olsun, kolayca kurtarsın, ve bebişlerimizi huzur içinde büyütmeyi nasip etsin AMİN :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…