2009 Haziran Anneleri!!

bak çok üzülme seda allahın zoruna gitmesinnnn
herseyin hayırlısı die dua et ne kadar basit seylere takılıyorsun cnım farkındamısın

canım benim yeşim haklı bak özlem de bende heğimiz aynı seyi söylüyoruz zaten sen miadında dogum yapacaksın

Allah çok yardımcın olsun canım, dualarımız tüm annişlerle ve bebekleriyle.Rabbim hep güldürür yüzümüzü inşallah

üzülme sedacim ne küvezi girse menzilgülünün oglusu girerdi dimi.bak bana ben mesela simdiden rabbime dualar ediyorum neolur1- 2 hafta sonra melegim gelsin diye.
bencilik yapmak istemesdim ama artik dayanamiyorum cünkü iyice bunalima gircem bu agrilarim yüzünden.40 haftami istesemde tamamlayamamiycam artik gücüm kalmadi buraya kadar bile iyi dayandim bence.bosver yanliz büyüt nevarmis daha da güzel bi anne kadar kimsse güzel bakamas zaten o yavruya. bir yerde okudum bebek 1 yasina gelene kadar anneden baska hic kimse onun ne istedigini cözemesmis, rabbim zaten kadinlari öyle mükemmel yaratmiski bence anne olunca hepsi profosyenel bakici kadar bilgili akili kendinden emin oluyorlar.....

sedacım sıkma canını bu haftada bu kilo gayet iyi. ölçümler bazen birbirini tutmayabilir, bu senin bebişin kilo almadığı için değildir.Sancı konusunda da eğer açılman yoksa bişey olmaz merak etme.
benim 34 haftada sancım çıkmıştı bak 37 ye geldim şimdi tık yok. sen gönlünü ferah tut

hadi cnm hayırlı uğurlu olsunn
tarih saat alınmış
sağlıklı doğumlarrr inşallah

ah cnm geçmş olsun neseki şimdi geçmiş
bebişde doğana kadar 3 kg olurr
sıkma canınıı
sağlıklı olsun gerisi sorun değil

Kızlar napıosunuz?? tam foruma giriyorum bişi oluo yazamadan çıkıyorummm ... tombilerr bebişler karnınızdayken değerini bilin bir dakika zamanınız olmıcak doğunca Batuhan bey herkezi hazırola dikiyo valla...

pınarcım canım ne güzel valla bende artık hazırolda dikilmek istiyorum ayaklarım çok şişti zaman geçmiyor bir türlü((
siz neler yapıyorsunuz oğluşun nasıl gülüm sütün geliyormu?

Sedacım benim oğlum 2940 doğdu , bir hafta sonra 2800 e düştü , doğum şişlikleri gidiyormuş, şimdi kilo almaya başladı , pazartesi kontrolümüz var bakalım anlıcaz ne kadar büyümüş
önemli olan sağlıklı olması, bir rahatsızlığı olmasında emzirirsin sık sık , büyür çabucak

pınarcım canım ne güzel valla bende artık hazırolda dikilmek istiyorum ayaklarım çok şişti zaman geçmiyor bir türlü((
siz neler yapıyorsunuz oğluşun nasıl gülüm sütün geliyormu?

Hehe az kaldı canımmm şimdi rahattasın az sonra hazırola geçeceksinnn delikafadulden Batuş bey dün çok fena ağladı tam dört saat gaz sancısı tuttu çıkaramadı yavrum ağla ağla içi çıktı o ağladı ben ağladım sonunda süt az az gelio sağıyoruz kaşıkla veriyoruzz...Aylincikte hazırol moduna geçti şükürler olsunn...Efemiz napıo?sen napıosun??

annesinin evine bakmaya gitmiş olabilir doğurmamıştır henüz birde bugün d a gitcem diodu dünden belki dr a gitmiştir oradanda alışverişe :) bunlar tahminim şimdilik daha 4 haftası var dünürümün dogurmaz inşallah

pınarımmm neden gazı varr milupanın gaz giderici cayını kimden duyduysam öneriyor canım tavsiye ederim

ahh kıyamam ona yavrum gazınımı çıkaramadı erkek bebekler daha gazlı oluyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum..
aylinde uykusuz gecelere başlıyor bu günden itibaren..
bende istiyorum artık zaman çabuk geçsin oğlumu kucağıma alıyım..
yarın doktor randevumuz var bizimde bakalım oğluşum ne kadar olmuş çok merak ediyorum...sütünde gelmeye başlamış aman maşallah daha çok gelsin dolsun taşsın inşallah:)))

Sedacım bebeğim kilosu çokta önemli değil.Kız bebek 3 kiloya yaklaşsın yeter diyorlar.Canını sıkma önemli olan sağlıklı olması.Ayrıca 36 haftada akciğer gelişimini tamamlıyor.Büyük ihtimalle küveze girmeyecektir.Hakkında hayırlısı olsun.Sedacım annelik içgüdüsel güzelim.Mutlaka bakıp büyütücez Allah ın izniyle..Küçükde olsa büyüycek.4 kilo olup doğum sonrasında çok fazla kilo kaybeden bebekler var sağlık problemleri sebebiyle.Canını sıkma moralini bozma.Hayırlısı olsun

Kity 79 Pınardı sanırım.Ben yeni izne ayrıldım.Artık forumda rahat rahat yazabiliyorum.Doğunca da zor elbette ama enazından gözümüzün önünde olacak.Ağlıycak durmuycak derdi var anlıycam.Şımdi karnımızda görmüyoruz.Sürekli hareket ediyomu diye aklımız onda.Doğsunda hayırlısıyla başederiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…