aylincik doğum yapmış emirine kavyşmuş Allah nazarlardan saklasın onları darısı başımıza artık
arzuda hastaneye gitmiş iyi habelerini bekliyoruzzzz.
veeeeee bizimde bu gün son kontrolümüz vardı doktorumuzda tek kötü olan çatı muaynesi iğrençti kızlarya hastane işlemlerimiz yapıldı anestezi doktoruyla görüştük kısmetse 15 haziran saat sabah 07:00 da hastaneye yatışımız yapılıyo doğumda Allah nasip ederse 08:15 dualarınızı bekliyoruz kızlar....:teytey::teytey:
merhaba kızlar size kötü haberlerim var
dün saat 1de başlayan ve saat 4e kadar hiç kesilmeyen oldukça rahatsız edici adet ağrısı gibi ağrım oldu
saat 4de azaldı ama 7ye kadar hafif şiddetli devam etti
saat 3de doktora gittik doktor bu dönemde bu sancıların olabileceğini ama herşeye rağmen nstye girmemi istedi,
daha 25günümüz var bu kadar erken gelmesin bebeğimiz dedi,
nstye girdim sonucu dra gösterdim doktor şaşırdı gayet düzenli sancı ve kasılmalarım çıktı
doktor bu sonuca göre doğum eli kulağında bugün yarın olabilir dedi,
ama ben öyle düzenli bir sancı hissetmiyordum tam tersine saatlerdir hiç kesilmiyordu
kasılmaları zaten anlamıyorum
neyse hemen 1000cclik ilaçlı bir serum yedim ,o iyi geldi 1saat sonra sancılarım kesildi,
gecede ağrısız bir uyku çektim
bu sabah tekrar nstye çağırdı girdim yine sancı ve kasılmalarım çıktı ama bu kadarı normal ,bu önemli değil dedi yani olabilecek boyutta çıktı
bebeğimde 2700müş doktor normal dedi ama bu ay çok kilo alamamış
zayıf işte zayıf çok moralim bozuldu mafoldumben
dünden beri moralim çok bozuk napıcam benya
hadi cnm hayırlı uğurlu olsunnaylincik doğum yapmış emirine kavyşmuş Allah nazarlardan saklasın onları darısı başımıza artık
arzuda hastaneye gitmiş iyi habelerini bekliyoruzzzz.
veeeeee bizimde bu gün son kontrolümüz vardı doktorumuzda tek kötü olan çatı muaynesi iğrençti kızlarya hastane işlemlerimiz yapıldı anestezi doktoruyla görüştük kısmetse 15 haziran saat sabah 07:00 da hastaneye yatışımız yapılıyo doğumda Allah nasip ederse 08:15 dualarınızı bekliyoruz kızlar....:teytey::teytey:
merhaba kızlar size kötü haberlerim var
dün saat 1de başlayan ve saat 4e kadar hiç kesilmeyen oldukça rahatsız edici adet ağrısı gibi ağrım oldu
saat 4de azaldı ama 7ye kadar hafif şiddetli devam etti
saat 3de doktora gittik doktor bu dönemde bu sancıların olabileceğini ama herşeye rağmen nstye girmemi istedi,
daha 25günümüz var bu kadar erken gelmesin bebeğimiz dedi,
nstye girdim sonucu dra gösterdim doktor şaşırdı gayet düzenli sancı ve kasılmalarım çıktı
doktor bu sonuca göre doğum eli kulağında bugün yarın olabilir dedi,
ama ben öyle düzenli bir sancı hissetmiyordum tam tersine saatlerdir hiç kesilmiyordu
kasılmaları zaten anlamıyorum
neyse hemen 1000cclik ilaçlı bir serum yedim ,o iyi geldi 1saat sonra sancılarım kesildi,
gecede ağrısız bir uyku çektim
bu sabah tekrar nstye çağırdı girdim yine sancı ve kasılmalarım çıktı ama bu kadarı normal ,bu önemli değil dedi yani olabilecek boyutta çıktı
bebeğimde 2700müş doktor normal dedi ama bu ay çok kilo alamamış
zayıf işte zayıf çok moralim bozuldu mafoldumben
dünden beri moralim çok bozuk napıcam benya
Kızlar napıosunuz?? tam foruma giriyorum bişi oluo yazamadan çıkıyorummm ... tombilerr bebişler karnınızdayken değerini bilin bir dakika zamanınız olmıcak doğunca Batuhan bey herkezi hazırola dikiyo valla...
ya sema nerdeee
hiç girmedi bugün
doğurdumu yoksam
pınarcım canım ne güzel valla bende artık hazırolda dikilmek istiyorum ayaklarım çok şişti zaman geçmiyor bir türlü((
siz neler yapıyorsunuz oğluşun nasıl gülüm sütün geliyormu?
Hehe az kaldı canımmm şimdi rahattasın az sonra hazırola geçeceksinnn delikafadulden Batuş bey dün çok fena ağladı tam dört saat gaz sancısı tuttu çıkaramadı yavrum ağla ağla içi çıktı o ağladı ben ağladım sonunda süt az az gelio sağıyoruz kaşıkla veriyoruzz...Aylincikte hazırol moduna geçti şükürler olsunn...Efemiz napıo?sen napıosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?