merhaba kızlar size kötü haberlerim var
dün saat 1de başlayan ve saat 4e kadar hiç kesilmeyen oldukça rahatsız edici adet ağrısı gibi ağrım oldu
saat 4de azaldı ama 7ye kadar hafif şiddetli devam etti
saat 3de doktora gittik doktor bu dönemde bu sancıların olabileceğini ama herşeye rağmen nstye girmemi istedi,
daha 25günümüz var bu kadar erken gelmesin bebeğimiz dedi,
nstye girdim sonucu dra gösterdim doktor şaşırdı gayet düzenli sancı ve kasılmalarım çıktı
doktor bu sonuca göre doğum eli kulağında bugün yarın olabilir dedi,
ama ben öyle düzenli bir sancı hissetmiyordum tam tersine saatlerdir hiç kesilmiyordu
kasılmaları zaten anlamıyorum
neyse hemen 1000cclik ilaçlı bir serum yedim ,o iyi geldi 1saat sonra sancılarım kesildi,
gecede ağrısız bir uyku çektim
bu sabah tekrar nstye çağırdı girdim yine sancı ve kasılmalarım çıktı ama bu kadarı normal ,bu önemli değil dedi yani olabilecek boyutta çıktı
bebeğimde 2700müş doktor normal dedi ama bu ay çok kilo alamamış
zayıf işte zayıf çok moralim bozuldu mafoldumben
dünden beri moralim çok bozuk napıcam benya
pınarımmm neden gazı varr milupanın gaz giderici cayını kimden duyduysam öneriyor canım tavsiye ederim
annem gazlı bebekler cok sıkıntılı oluyor allah yardımcısı olsun diyor bak canım benmmmm
Canım benim Aylinim adına çok sevindim çok stresliydi kıyamam ben ona,kocaman olmuştur efemiz annesi az kaldı seninde canım artık...süt epey sıkıntı oldu az azda olsa gelmesi rahatlattı bizi..ahh kıyamam ona yavrum gazınımı çıkaramadı erkek bebekler daha gazlı oluyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum..
aylinde uykusuz gecelere başlıyor bu günden itibaren..
bende istiyorum artık zaman çabuk geçsin oğlumu kucağıma alıyım..
yarın doktor randevumuz var bizimde bakalım oğluşum ne kadar olmuş çok merak ediyorum...sütünde gelmeye başlamış aman maşallah daha çok gelsin dolsun taşsın inşallah:)))
Neslihancım haklısın bende az sıkıntı yaşamadım hamileyken karnındayken bişeymi olcak diosun,doğunca bi yerini incitirim die korkuosun,ağlayınca mahfoluyosun... korkular,endişeler bitmiyo yani anlayacağın...sende sağlıkla kucağına al inşallah...Sedacım bebeğim kilosu çokta önemli değil.Kız bebek 3 kiloya yaklaşsın yeter diyorlar.Canını sıkma önemli olan sağlıklı olması.Ayrıca 36 haftada akciğer gelişimini tamamlıyor.Büyük ihtimalle küveze girmeyecektir.Hakkında hayırlısı olsun.Sedacım annelik içgüdüsel güzelim.Mutlaka bakıp büyütücez Allah ın izniyle..Küçükde olsa büyüycek.4 kilo olup doğum sonrasında çok fazla kilo kaybeden bebekler var sağlık problemleri sebebiyle.Canını sıkma moralini bozma.Hayırlısı olsun
Kity 79 Pınardı sanırım.Ben yeni izne ayrıldım.Artık forumda rahat rahat yazabiliyorum.Doğunca da zor elbette ama enazından gözümüzün önünde olacak.Ağlıycak durmuycak derdi var anlıycam.Şİmdi karnımızda görmüyoruz.Sürekli hareket ediyomu diye aklımız onda.Doğsunda hayırlısıyla başederiz inşallah.
ya sema nerdeee
hiç girmedi bugün
doğurdumu yoksam
ayy yok o gezmeye falan gitmistir..
bensiz dogurmayacaktia.s:roflol:
gercekten semos nereye gitti...
annesinin evine bakmaya gitmiş olabilir doğurmamıştır henüz birde bugün d a gitcem diodu dünden belki dr a gitmiştir oradanda alışverişe :) bunlar tahminim şimdilik daha 4 haftası var dünürümün dogurmaz inşallah
Allahım Allahım anneler buralardaymış...
Kızlarını oğullarını anlatmışlar, ay biz ne zaman anlatıcaz bakalımm.
Bizim kuduruk içerde kıpır kıpır, doğunca çok yorucak beni çokk
hadi allah analı babalı büyütsünnnnveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
arzu doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızımız 38+5 de 2700 gr ve 50 cm epidural sezeyanla sabah 10da doğmuşşş
arzunun sancısı çokmuş ama bebiş stres yapmış birz geç gidince hastaneye acil sezeryan yapmışş
sesi çok ii geliyodu
hepimize de dua etmiş
sütümüz de gelmiş maşallah sübhanallah
yarın sabah çıkıcaklarmış büyük ihtimalle çok selamlarını söledi
hadi bende kaçtım
kociş birazdan beni gezdircekmiş dışarlarda bakalım kaç dk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?