2009 Haziran Anneleri!!

Canım ismim neslihan , beklerim banada gelin Adana hakkında söylenenlere aldırma.ınsanları yani gerçek adanalı olanlar çok sıcakkanlı ve iyidir.Aklında soru işaretleri olmasın

biz varya hakatenbazen ne istedigimizibilmiyoruz. bende aynı senin gibi kiloya takıntılıyım biraz . ama yanlış tabiiii.buna kafayı taktıgın sürece bebegin kilo almaz arkadaşım unut gitsin daha içerde durucak zaten allahın izniyle alır kilo 3 kiloyu bulur merak etme.iki hafta daha durursakesin bulur üçü senin üztüne düşen bu konuyu fazla kafaya takmamak serumda iyi gelmiş bak ne güzel

pınarımmm neden gazı varr milupanın gaz giderici cayını kimden duyduysam öneriyor canım tavsiye ederim

annem gazlı bebekler cok sıkıntılı oluyor allah yardımcısı olsun diyor bak canım benmmmm

Kuzum alayım hemen o çayı çok sıkıntı çekiyor ve ağlıyor bebişimm...annenin ellerinden öperim gülümm saolsun...

Canım benim Aylinim adına çok sevindim çok stresliydi kıyamam ben ona,kocaman olmuştur efemiz annesi az kaldı seninde canım artık...süt epey sıkıntı oldu az azda olsa gelmesi rahatlattı bizi..

Neslihancım haklısın bende az sıkıntı yaşamadım hamileyken karnındayken bişeymi olcak diosun,doğunca bi yerini incitirim die korkuosun,ağlayınca mahfoluyosun... korkular,endişeler bitmiyo yani anlayacağın...sende sağlıkla kucağına al inşallah...

iyi akşamlar herkese umarım herkes iyidir geçmişi
okuyamıyorum cok uzun bebişler nasıl kızımın başından
ayrılamıyorum cok özlüyorum :asigim:

Allahım Allahım anneler buralardaymış...
Kızlarını oğullarını anlatmışlar, ay biz ne zaman anlatıcaz bakalımm.
Bizim kuduruk içerde kıpır kıpır, doğunca çok yorucak beni çokk

ya sema nerdeee
hiç girmedi bugün
doğurdumu yoksam

nerdeeeeeeeeeee hala doğurmdaım gelmeye de niyeti yok sanırsammm

ayy yok o gezmeye falan gitmistir..
bensiz dogurmayacaktia.s:roflol:
gercekten semos nereye gitti...

ben sözümü tutarım cicim emin ol da kuduruk çağatay napar bilmemzemuszemus

oy benim dünürümün herşeyden de haberi varmış da dua edermiş de doğurmasın diyeee

he dr a gittim ordan eve baktım ordan eksikler tamamlandı yemek falan annemleri yolladık şimdi ist.a dönüyolar ama çok yakında geri gelcekler 10 gün içinde falann

Allahım Allahım anneler buralardaymış...
Kızlarını oğullarını anlatmışlar, ay biz ne zaman anlatıcaz bakalımm.
Bizim kuduruk içerde kıpır kıpır, doğunca çok yorucak beni çokk

nazan bize hava yapıyolar demi kızım oğlum falan diyeee

şişşşşttt taze annişler ne var ne yok bakalımmmm nasılsınız bebişler nasıl????

süt durumları nedir? gazımız varmı???

az durun bakem arzuyu arim ben
aylinden haber gelmiş okiş
başka doğurcak yok geçmişe göre demi ben okudum ama atlamıyım

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

arzu doğurmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızımız 38+5 de 2700 gr ve 50 cm epidural sezeyanla sabah 10da doğmuşşş

arzunun sancısı çokmuş ama bebiş stres yapmış birz geç gidince hastaneye acil sezeryan yapmışş

sesi çok ii geliyodu
hepimize de dua etmiş
sütümüz de gelmiş maşallah sübhanallah
yarın sabah çıkıcaklarmış büyük ihtimalle çok selamlarını söledi

anaaaaa dün ür ne din kız sennnn daha dün konusuodu bizle ne ara doğuruverdi bu kız :))

hey maşallah pıtır pıtır gelio pıtırcıklar hemen listemize ekliim fıstıgım saol mıhtar dünürümmmmmmmmmmm

biz de öğlende gittik dr umuza çağatay bey çok suratsız bi şeklide öle bakıyodu kafamız iice inmiş
dr umuz aşağılarda keyifle bekliyo dedi
tontişleşmişiz daha da büyümesin çok normal doğum sıkıntıya gircek dedi
ananemizde gördü tosunumu
ayağımda şişlik çağatay beyin yaramazlığından kaynaklıymış sinirleri bası yapıyomuş sıpamm
sonra annemlerin evini gördüm mutlu oldum güzel bi ev onlarda mutlu olur inşallah
bi de eksiklerimi hallettim bi tek evimin eksikleri kaldı
benim uyuz dr ne nst ne de çatı muayenesi yaptı
çatı için 13 haziran da gel dedi
ilginç ama ben hala aynı kilodayım kilo almamışım bu ay hala 80 im

pınarım senin o tavsiye ettiğin biberondan bulamadım bende silikon kaşık aldım cicimmm

dünürüm canımıniçcağızı a.s.cicim valla öle kıs az daha beklese bebiş tehlikeye gircekmiş deli normal doğuramadım diye az üzülmüş emme kızımız iiymiş şükür çok küçük diyooo ama çok tatlı geliyodu sesleri sevindim çokkk

nerdesiniz huhuuuuuu
kimse yoghmi?????
valla kaçarım heeee
zaten sabahtan beri aklım topikte
içimdeki sıkıntı arzunun doğurmasıymışş
uleyn doğuruyonuzmu hep birlikte

maşallah damadıma aferin ona anneye aldırmıor kiloyu kendi alıyor :))

benim askeri hastane de öle kız hiç bişi yapmıo

listeye ekledim arzuyu da :)

annenlerde mutlu ve huzurla otursunlar canımcım evlerinde
güle güle gidip güle güle gelsinler inşallah bitanemmmm

aferin sana benm aslan dünürüm sızlamadan hallet herseyini günün var demekki daha

valla bekliyik dünür
öle kuzu kuzu
babamızda sölene sölene dolandı peşimizde
hallettik herseyi

hadi bende kaçtım
kociş birazdan beni gezdircekmiş dışarlarda bakalım kaç dk :)))

kızlar merhaba nasılsınız;
erken doğum riskim yüzünden yatıyorum 1 aydır.o yüzden arada girip sadece okuyabiliyorum.1 hafta daha yatarsam tamamdır.dün kontrolüm vardı.doktorum açılmaya baktı.ama gece 1 de kahverengi akıntım geldi.bugünde 2 kez geldi.bende tedirgin oldum.sizde de böyle birşey oldumu.arada bel ağrısından başka ağrım yok.

hadi allah analı babalı büyütsünnnn

hadi bende kaçtım
kociş birazdan beni gezdircekmiş dışarlarda bakalım kaç dk :)))

semoş maşallah
çağatayaa
cicilerini eklede bakak kuzu

anam semoş hangi ara doğmuş arzunun bebiş...
canım benim ya kavuşmuş meleğinee maşallahhh
yarın ulusa gidip şeker yaptıracaktı daha kuzum...anam ben yarın gidip yaptırıyorum ağdamı sancı mancı yok daha deyip savsaklıyorum bana bi sancı girecek oğlumla birlikte çıkacak heralde

ay kızlar ben hiç yürümüyorum,
eşim evden tek çıkmamı istemiyo,
kendi de akşam gelince ders çalışıyo..
son zamanlar yürümek çok faydalı evde dolaşsam bi faydası olur mu acaba:tomato:

yaaa hakkaten nazan yaptır bacım bende ptesi kontrole gitmeden yaptırcam 38. haftaya gircez o hafta2 haftada da cıkmıo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…