2009 Haziran Anneleri!!

evde dolaş ev işlerini yap ağır kaldırma yalnız dr sadece onu yasakladı otur kalk hareketleri ya canımmm kasları geliştiriyormuş ben hergün yürüyorum bakalım faydası olacak mı doguma allahım valla stres yapıorum normal doguramazsam die
zaten askeri hastanede refakatcide almıolarmışşş (

fatoşcum gecmiş olsun canım senin sezaryan galiba dimi erken dogum riskin varsa

bende baktırdım acılmaya ama herhangi bi akıntım olmadı ama bu topikte birinin olmustu cocsh un galiba yanlış hatırlamıosam

evde de iş kalmadı pek canım ya, çamaşır yıkayıp duruyorum
bi de eşime yemek hazırlıyorum o gelmeden...
açık havada yürüyüş daha iyi ama artık ben evde yürüyüm en iyisi ne yapalım

Ya hastanede refakatçi almıycaklarsa iyi ilgileniyolardır heralde merak etme canım

Bu arada benim doktor açılmaya daha bakmadı.
Haftaya nöbeti var o gün çağırdı, o gün gel sezeryan yapayım der gibi geliyo bana
bu hafta nstye de baktırmadı, salı günü normal kontrol vardı haftaya perşembeye kadar doktor yüzü görmiycezz

saadet hazır mısın doğuma??
kendini nasıl hissediyosun..
geçen seni rüyamda gördüm aynı gün doğum yapıyoduk, bakalım ben de pzt doğururmuşum.

hazırrımn
canım artık çok aşağı indi irem
kaldıramıyorum taşıyamıyorumm
heycanlı stresli endişelii
hislerim var
yarın son kont e gtcez
ve doğum saatin belirliycez bakalımm
kuzumuda son kere usgde görcemm
belli olmaz cnm rüyan çıkabilir bakasrsın aynı gün çıkartıveirirz bebeişleri delikafadulden

narencim normal olacak ama sezeryan ihtimali de var.haftaya çatı muayenesi yapacak o zaman belli olacak.ama benim sıpa aşağı inmemiş hala.eğer inecek gibi olmazsa riske atmayıp sezeryana alabilirmiş.normalde 23 haziranda doğum yapmam lazım.inermi aşağı acaba.

valla fatoşcum benm muhtemelde 24 haziran benmkide inmedi zaten erken daha diolar son 2 hafta iniyormuş bebişler genelde ... daha vaktimiz var ikimizinde

rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin de ne önemi var sezaryanın normalin normal olsun die de riske atamayız değil mi kuzularımızı
allahım hayırlısını versin o masada kimseyi bırakmasın
ama sana önerim eger ki, erken doum riskin varsa kalkma yerinden bol bol dinlenn ağır iş yapma yürüme

saadetcim ya o listeyi ugrastım tarihe göre sıralayım diye ama excell de bir sırayı tamamen kesip yukarı tasıyamıyorsun yeni baştan liste hazırlamam gerekti o da bana uzun iş gibi geldi

allahım senide hemencecik kavustursun iremine canım arkadasımmmmmmmopuyorumnanaktan

son kez usg de göreceksin ama pazartesi yüzünü göreceksin
heyecanın çok normal canım,az kaldıhihoyyyt
inşallah doğum sabah saatlerinde olur da çok fazla heyecan yapmazsınopuyorumnanaktan

kesin bakar o zaman gittiğinde sen dediğim gibi hazırlıklı ol ağdanı yaptır bekle nazanımmm

tam kurbanlık koyun gibim diyosun,
ne zaman ne olacağını bilmeden bekle durr

meraba kızlaar. biz de kontrole gittik bugün, bissürü sancımız çıktı ama doktor teyzemiz bebiş aşağı inmediği için sorun yok dedi.
kızım 2800 gr, 49 cm olmuş.
haftaya son kontrol sonraki hafta doğum var inşallah.
geçmişe bakmadım ama inşallah herkez de iyidir.

maşallah bebeğine büyümüş annesi
sen sezeryan mı yaptıracaktın canım?

arzu da doğuruvermiş demek.
ay benim kızım da normal gününü beklemicek gibi geliyo bana. bu kasılmalarla haftaya doğar bence.
çarşamba ananemiz gelcek, onu beklesek yeter aslında.
artık yoruldu vücudumuz

selamlar ben arada yaziyorum sizlere tasinma dururmum vardi oyuzden bende 37. haftam bitmek uzere 38 e girecegim asagidan bastiriyor bazen acitiyor diyorum bugun dogar ama daha degil heralde genede 24 hazirani beklemez gibi geliyor.
ayrica birsey diyecegim acaba sezeryandogumu doktorlar para yonundenmi hemen sezeryana aliyorlar.bayanlar sezeryan derse bile baska bir doktorada sorun cunku gunu gelmeden cocuk ve anne icin sezeryan depreyon yapiyor ve agrilar sonra cok oluyor ..aslina bakarsaniz bende normal dogumdan korkuyorum ama ikisini tartinca dogumda o zaman agri cekilecek sonrasinda zor olur.

hepinize hayirli dogumlar diliyorum dua edelim insalllah saglikli hayirli dogumlar bebislerimiz kucaklamak nasip oliur insallah

amin narencim aminnnnnnnnn
inş cnm inşşşşşş

maş cnm yavruna
hayırlısı ne ise o olsun bklm

selam tatlı anneler ve safak sayan anne adayları bu gün doktorumuzla konuştukkarataş hastanesinden randevumuz ayarlanmışcuma saat 9 kesinleşti perşembe günüde gidip odamızı beyenip süslüycez süsleme işi yapan arkadaşla beraber gidicez ay ben çok heycanlıyım ama kalbim sıkışıyo gibi oluyo. leyla gibi dolanıyom ortalıkta
sadetçim sendeki heycan daha fazladır şimdi topu topu 2 günün kaldı yahuuu seninde

kızımın resmini koyucam ama
boyutunu ayarlayamadım cok büyük oluyo kaç yapmalıyım acabafisfisfis

canım büyük olsun koy işte büyük görelim bebegini minicik resimlerden bişey anlamıyorum ben. resmi koyda gözlerimiz bayram etsin demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…