- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
canım büyük olsun koy işte büyük görelim bebegini minicik resimlerden bişey anlamıyorum ben. resmi koyda gözlerimiz bayram etsin demi ama
edaaaaa kız tosun paşa nasıl dogurcan yavrum sen onu :) maşallah maşallah allahım sağlıcakla dogurmayı nasip etsin bitanem bak aramıza katılan bebeişlere su an hepsini sollamış senin tosunun maşallah
canım dogurunca yazmayı unutma ya da doğuma giderken listemize ekleyelim bacımmopuyorumnanaktan
hadi ya demek bu cuma sende doğurcan haaselam tatlı anneler ve safak sayan anne adayları bu gün doktorumuzla konuştukkarataş hastanesinden randevumuz ayarlanmışcuma saat 9 kesinleşti perşembe günüde gidip odamızı beyenip süslüycez süsleme işi yapan arkadaşla beraber gidicez ay ben çok heycanlıyım ama kalbim sıkışıyo gibi oluyo. leyla gibi dolanıyom ortalıkta
sadetçim sendeki heycan daha fazladır şimdi topu topu 2 günün kaldı yahuuu seninde
semos gozun aydin bebisi gormussun...
annenlerde evlerinde gule gule otursun ins..
eksiklerini tamamlamanada sevindim canm artik SIKINTI yapmazsin
nasilsiniz kizlar..sohbet varmi??
günayddın kızlar bende 6 dan berıı ayakyatım of su uykusuzluk ne kötüüü.heyecan arttı son ıkı güüüün
saadet canım ben bırazdan hastaneye son tahlıllerımı yaptırmak ıcın gıdecem sen ne zaman yaptıracaksın tatlım ?
arzucumda melegıne kavustu masallah darısı hepımıze ınsallah.
havvacım senınde gunun bellı olmus gözunaydın canım. :ecrin_bebek:
semacım sen nasılsın canım?bu arada annenler evı nerden tuttular merak ettım malum memleket gözümde tütüyor senağlama
anacım sende amma abartmışsın heeeeeekuzum uyuyamıyosan bile uzansaydın biraz dahabugün herkes yatıyo maşallah bi ben sabahın 5.30 dan beri ayaktayım...bende gidiyim kahvaltı yapayım bari...hiç iştahım yok havalardanmı yoksa son günlerim oldugu içinmi bilmiyorum..ama hepimizde bu sorun var sanırım...
günayddın kızlar bende 6 dan berıı ayakyatım of su uykusuzluk ne kötüüü.heyecan arttı son ıkı güüüün
saadet canım ben bırazdan hastaneye son tahlıllerımı yaptırmak ıcın gıdecem sen ne zaman yaptıracaksın tatlım ?
arzucumda melegıne kavustu masallah darısı hepımıze ınsallah.
havvacım senınde gunun bellı olmus gözunaydın canım. :ecrin_bebek:
semacım sen nasılsın canım?bu arada annenler evı nerden tuttular merak ettım malum memleket gözümde tütüyor senağlama
nidacım
kont. nün gzl geçmesine
sevindim minik kuşunada maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?