2009 Haziran Anneleri!!

valla canım nasıl küçültülecegini bilmiyorum
bilsem yardım ederdim ama bu konuda cahilim(((((sen bilen birini bekle en iyisi
neyse hadi ben yatayım iyi geceler tatlım hepinize

iyi aksamlar kizlar...

bende coktandir yazmadim... son durum 37hafta 6gün 3600g 53cm normal dogum :CüvCüv:

edaaaaa kız tosun paşa nasıl dogurcan yavrum sen onu :) maşallah maşallah allahım sağlıcakla dogurmayı nasip etsin bitanem bak aramıza katılan bebeişlere su an hepsini sollamış senin tosunun maşallah
canım dogurunca yazmayı unutma ya da doğuma giderken listemize ekleyelim bacımmopuyorumnanaktan

Amin :Saruboceq:
tamam canim haber veririm :asigim:

vallah bende bilmiom nasil doguracam tombisi sırnaşık şey

her an doga bilir gibi gelio bana cünkü baya bi asagi indi karnim ama doktor dedi ki bu gününü bekler diye :mymeka: 9ayi nasil bekledik simdide bi 1-2haftayi bekliyemiyoruz delikafadulden

semos gozun aydin bebisi gormussun...
annenlerde evlerinde gule gule otursun ins..
eksiklerini tamamlamanada sevindim canm artik SIKINTI yapmazsin

nasilsiniz kizlar..sohbet varmi??

hadi ya demek bu cuma sende doğurcan haa
hadi bakalım cnmm
evet cnm çokkkkkk heycanlıyımmm

semos gozun aydin bebisi gormussun...
annenlerde evlerinde gule gule otursun ins..
eksiklerini tamamlamanada sevindim canm artik SIKINTI yapmazsin

nasilsiniz kizlar..sohbet varmi??

iiz cnm
ama sohbet var mı bilemem -tatlicadiarzu-

günaydın...kızımla üzgünüz biraz çünkü babamız 2 gün yok..adanaya gitmek zorunda kaldı...o yokken doguracam diye korkuyorum işallah bişey olmaz..kardeşim gelecek akşam yanımda kalacak :teselli:

bugün herkes yatıyo maşallah bi ben sabahın 5.30 dan beri ayaktayım...bende gidiyim kahvaltı yapayım bari...hiç iştahım yok havalardanmı yoksa son günlerim oldugu içinmi bilmiyorum..ama hepimizde bu sorun var sanırım...

günayddın kızlar bende 6 dan berıı ayakyatım of su uykusuzluk ne kötüüü.heyecan arttı son ıkı güüüün
saadet canım ben bırazdan hastaneye son tahlıllerımı yaptırmak ıcın gıdecem sen ne zaman yaptıracaksın tatlım ?
arzucumda melegıne kavustu masallah darısı hepımıze ınsallah.
havvacım senınde gunun bellı olmus gözunaydın canım. :ecrin_bebek:
semacım sen nasılsın canım?bu arada annenler evı nerden tuttular merak ettım malum memleket gözümde tütüyor senağlama

bende bugün 1 de hastanede olucam
ama doktor bana tahlillerden falan bahsetmedi
genel anestezi ile olacam sezeryan acaba ondanmıkii....
son kont bebeğin suyunu kont. edecektiii...

bu arada günaydın herkesee
bende artık sabahın köründe uyanıyorum
ağrım sızımda yok çok şükür
galiba vücut provaya geçtiii...::)

günaydın kızlar, biz bugün mışıl mışıl uyumuşuz kızımlaaa.
şimdi de dışarı çıkcaz babamızla.o kadar sancı çıktı nst de ama doktorum normal hayatına devam et dedi. napalım gezelim bari bizde.
hepinizi çoook seviyoruz, öğlene görüşürüüüzzz. öpüldünüzzz opuyorumnanaktan

Günaydin kizlar,

dün dogum yapacagim hastaneye gittik...
Cok detayli bir sekilde usg yaptilar ayni zaman da nst...
Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi ,suyumuz yerinde, bebege giden oksijen oldukca iyi vs. vs.
Sadece benim minik kizim oldukca minik bir bebek, doktor bunun normal oldugunu korkacak birsey olamadigini öyledi..minigim 2418 gram teyzeleri :)) Kafa capimiz da 30 cm..
Biraz üzüldüm ama sonra normal dogumda bana kolaylik olacagini ve bebisini saglikli oldugunu düsününce icim rahatladi biraz...

anacım sende amma abartmışsın heeeeeekuzum uyuyamıyosan bile uzansaydın biraz daha

oy oy oy oy alhan canım son iki günemi düştü şafak ay nefesim kesildi bak gene hayırlısıyla atlat sende şu iki günü inşallah tahlil sonuçlarında bi sorun çıkmaz sona yaklaşıyoruz valla hep beraber heyycan dorukta bu günü saymazsak 5 günümüz kaldı. allahım hayırlısıyla bi görsem dogdugunu oglumun kaybedicem diye korkuyorum hala herşey rüya gibi geliyor bana hala inanamıyorum

günaydın nidacım
kıyamam minişine annesi.
sıkma canını dediğin gibi kolayca doğar sona da büyür kocamaan kız olur ilaydacık.
sanırım sen de kasılma çok hissediyodun. biz böle kasıla kasıla 39 ları bitircez galibaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…