2009 Haziran Anneleri!!

günaydın tatlım iyi haberlerine sevindim minik prensesimiz ince ve zarif olucak demek annesi gibifıstık olucak yani . bende 2500 gr dogmuşum ve kilo almam nekadar yersem yiyeyimyerim ben onun minik ayaklarını . ay sende sona yaklaşmışsın ama normal dogum yapacaktın demi sen. maşşallah küçük prensesimize

Evet Müninecim,
kasilma oluyor da ,dün birde cidden yolllarda agladim...Bebis nasil bir pozisyon da yattiysa, öyle bir baski yapti ki sinirlerime, topalladim ,yürüyemedim...Minik cadi...mafoldumben

doktorum 3 kg doğar dedi ama bilemiyorum canımmm
kgnin fazlası zararlı zatennn sağlık daha önemliii
obozite mi olsunlarr başımızaaaa
çok kg li olupta dimii ama...

Evet Saadetcim katiliyorum, saglikliymis ya ohh dedim..

Ya gecenler de bizim bir tanidik ikiz dünyaya getirmis... erken dogum,, her biri 600 gram böyleleri de var sükretmek lazim...

biter canım biter ne günler bittti eeee anne olmak koly deil kasılmalarıda çekicez allahtan normal olan bişet bu gelirsiniz inşallah 39 haftaya çatır çatır dogurun ondan sonra:)))))

Evet Saadetcim katiliyorum, saglikliymis ya ohh dedim..

Ya gecenler de bizim bir tanidik ikiz dünyaya getirmis... erken dogum,, her biri 600 gram böyleleri de var sükretmek lazim...

aman allahım
herşeyin azıda çoğuda zarar dye boşa dememişlerrrr
en iisiii kararıncaaa vereliniortak

aman allahım
herşeyin azıda çoğuda zarar dye boşa dememişlerrrr
en iisiii kararıncaaa vereliniortak

Evet canim sükretmek lazim, Seda dün epeyi üzülmüs bebegin kilosundan dolayi, umarim okur yazdikalrimizi...Saglikla gelsinler insallah...Sali günü annem geliyo bu arada kismetse vizesini de aldi ohh 3 ay bende ...alkisalkisalkis

ben kahvalti moduna geceyim, sonra da evde cok is var, haftasonu herseyin bitmesi lazim ..öptüm sizi...opuyorumnanaktan

belli belli gece rahat uyuyabiliyormusun canım sırnaşık şeyhihoyyyt:sm_cool:
hiç sıkıntım olmadı o konuda çok şükürrr
uyuyorum fıstıkkk
kızım hoplayıp zıpladığında bi uykumu kaçırıo o kadarr

Evet canim sükretmek lazim, Seda dün epeyi üzülmüs bebegin kilosundan dolayi, umarim okur yazdikalrimizi...Saglikla gelsinler insallah...Sali günü annem geliyo bu arada kismetse vizesini de aldi ohh 3 ay bende ...alkisalkisalkis

yaniii nidacımm..
yaa neden kg ön plandakiii..
sağlıklı olsun bebek yeterrr
kg beslendikçe zaten alınırr.
millet çocuk hasretiyle yanıp tutuşuooo
bzm yazdıklarımızı okusalar
derlerkii allahım 1 kg olsun bebeğim olsunnnn
şükretmeliyizzz halimizeeee
bu arada benimde annem babam yarın kısmetse burdalar 3 aya yakın kalacaklarrr..
sennde gözün aydın şimdiden nidacımm az kalmışş salıyaaa

bende braz gidip tekrar uyuyumm....
gözlerim kapanmaya başladıı...
hoşçakalın kızlar..

maşallah minik kızımıza allah nazarlardan korusun

saadetcim hadi hayırlısı pazartesi sabahı sanırsam doğumun
allah hayırlısıyla kurtarsın seni ve irem kızımızı
ararız artık hayırlı olsuna canım

kızlar emzirme ve yan yatırma yastığı çok iyi
annenin kurtarıcısı oluyo
aklıma gelmişken söylemek istedim
almamış olanlara tavsiye ederim

bu arada biz şaka maka 15 günlük olduk teyzoşlarrrrrrr

sibelimmmm maşallah elife 5 gün sonra yarı kırkı cıkacak

nidacım sende bebeğini sağlıklı görmüşsün canım cok sevindim

havvacım saatin tam netleştimi sabah mı öğlen mi doğum yapacaksın??

slm biz dün dr gittik kızım çok iyi masallah keyfi çok yerindeymiş asagı inmeye baslamış yerleşimi duruşu çok güzelmiş.catı muayenesine gerek yok ancak günün gecer ve dogum olmazsa yapacagım dedi. plesanta dogum hazırlıklarını hızlandırmış benim sancılarım aynen devam ediyo düzenli gelmeye baslarsa artarak devam ederse 5 dk düşerse dogum baslıyo demektir o zaman geliosun hastaneye dedi.çarsambada tekrar hastaneye cagırdı son tahliller yapılcak idrar vs.
ama ben agrılarımdan çok durumda kalıyorum ara ara gelio sırtıma belime karnıma nefesim kesilio heleki o sırtıma saplanan agrı mahvedio. bazen oluyo hiç bişeyim yok ama birden bi baslıyo ölüyorum annelik böyle olsa gerek kızım iyi olsunda...bu gece çok güzel uyudum dinlendim iyice 2 haftadır dogru dürüst uykum yoktu bu gece çok rahat uyudum halbuki yatmadan önce sancım vardı gecer gecmez uyumusumzemuszemusamma uzattım öpüyüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…