slm biz dün dr gittik kızım çok iyi masallah keyfi çok yerindeymiş asagı inmeye baslamış yerleşimi duruşu çok güzelmiş.catı muayenesine gerek yok ancak günün gecer ve dogum olmazsa yapacagım dedi. plesanta dogum hazırlıklarını hızlandırmış benim sancılarım aynen devam ediyo düzenli gelmeye baslarsa artarak devam ederse 5 dk düşerse dogum baslıyo demektir o zaman geliosun hastaneye dedi.çarsambada tekrar hastaneye cagırdı son tahliller yapılcak idrar vs.
ama ben agrılarımdan çok durumda kalıyorum ara ara gelio sırtıma belime karnıma nefesim kesilio heleki o sırtıma saplanan agrı mahvedio. bazen oluyo hiç bişeyim yok ama birden bi baslıyo ölüyorum annelik böyle olsa gerek kızım iyi olsunda...bu gece çok güzel uyudum dinlendim iyice 2 haftadır dogru dürüst uykum yoktu bu gece çok rahat uyudum halbuki yatmadan önce sancım vardı gecer gecmez uyumusumzemuszemusamma uzattım öpüyüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
canım arkadasım benim sagolŞenizveririm ama ben veremesemde annem tüm bilgileri yazacak size topiğe canım zemuszemussen ne alemdesin canım sancıların var mı senindeoyyyy canım benm çok sevindim ya maşallah ceyline akıllı kız gelmeye hazırlanıyor demek hersey yolunda mavişimmmm hihoyyyt
inşallah son günlerini de sorunsuz gecirirsin o ağrılar hepimizde ama dediğin gibi meleklerimiz için değer zemuszemus
doğuma gitmeden haber ver aysecim bak cok merak ediyorum ben seni bitanemmmm:1hug:
dr. bebek strese girmiş demişşş canım valla sema konustu bizde bu kadar biliyoruz aysecim[/QUOTdün dr gittigimde sancım vardı çok fena dr bana sen rahat degilsin duramıyosun sancıdan ama kızının keyfi çok yerinde diyokaydirigubbakcemile3bende o iyi olsunda dedim. neden strese giriyoki bebekler acabaCADIARZU
günayddın kızlar bende 6 dan berıı ayakyatım of su uykusuzluk ne kötüüü.heyecan arttı son ıkı güüüün
saadet canım ben bırazdan hastaneye son tahlıllerımı yaptırmak ıcın gıdecem sen ne zaman yaptıracaksın tatlım ?
arzucumda melegıne kavustu masallah darısı hepımıze ınsallah.
havvacım senınde gunun bellı olmus gözunaydın canım. :ecrin_bebek:
semacım sen nasılsın canım?bu arada annenler evı nerden tuttular merak ettım malum memleket gözümde tütüyor senağlama
Günaydin kizlar,
dün dogum yapacagim hastaneye gittik...
Cok detayli bir sekilde usg yaptilar ayni zaman da nst...
Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi ,suyumuz yerinde, bebege giden oksijen oldukca iyi vs. vs.
Sadece benim minik kizim oldukca minik bir bebek, doktor bunun normal oldugunu korkacak birsey olamadigini öyledi..minigim 2418 gram teyzeleri :)) Kafa capimiz da 30 cm..
Biraz üzüldüm ama sonra normal dogumda bana kolaylik olacagini ve bebisini saglikli oldugunu düsününce icim rahatladi biraz...
slm biz dün dr gittik kızım çok iyi masallah keyfi çok yerindeymiş asagı inmeye baslamış yerleşimi duruşu çok güzelmiş.catı muayenesine gerek yok ancak günün gecer ve dogum olmazsa yapacagım dedi. plesanta dogum hazırlıklarını hızlandırmış benim sancılarım aynen devam ediyo düzenli gelmeye baslarsa artarak devam ederse 5 dk düşerse dogum baslıyo demektir o zaman geliosun hastaneye dedi.çarsambada tekrar hastaneye cagırdı son tahliller yapılcak idrar vs.
ama ben agrılarımdan çok durumda kalıyorum ara ara gelio sırtıma belime karnıma nefesim kesilio heleki o sırtıma saplanan agrı mahvedio. bazen oluyo hiç bişeyim yok ama birden bi baslıyo ölüyorum annelik böyle olsa gerek kızım iyi olsunda...bu gece çok güzel uyudum dinlendim iyice 2 haftadır dogru dürüst uykum yoktu bu gece çok rahat uyudum halbuki yatmadan önce sancım vardı gecer gecmez uyumusumzemuszemusamma uzattım öpüyüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Kızlarrrr günaydınn.... biz zombi gibiyiz Batuhan dikti ayağa bizi dün gece metsil,rezene çayı banamısın demedi gaz bombası oğlum gazı bombalayamadııı inşallah sizin bebişler gazlı olmaz çocuk yumak oluo gazı çıkarıcam die içim eriyo o ağladıkçaa...
Nidam,Ayşemmm gözünüz aydınnnnnn.....maşallah bebişlerinize...
dr. bebek strese girmiş demişşş canım valla sema konustu bizde bu kadar biliyoruz aysecim[/QUOTdün dr gittigimde sancım vardı çok fena dr bana sen rahat degilsin duramıyosun sancıdan ama kızının keyfi çok yerinde diyokaydirigubbakcemile3bende o iyi olsunda dedim. neden strese giriyoki bebekler acabaCADIARZU
canım bebekler doğmak için çok uzun süre uğraşırlarsa yoruluyolar biraz fazla beklemiş arzu bebeğin kalp atışları sorunlu çımış nst de acil sezeryana almışlar bazen böle olabiliyo uzun süre doğum kanalında kalır ve ya sancılar bebeğe fazla gelirse oluyomuş düşünsene içerdeki basıncı normal yaniii
Kızlarrrr günaydınn.... biz zombi gibiyiz Batuhan dikti ayağa bizi dün gece metsil,rezene çayı banamısın demedi gaz bombası oğlum gazı bombalayamadııı inşallah sizin bebişler gazlı olmaz çocuk yumak oluo gazı çıkarıcam die içim eriyo o ağladıkçaa...
Nidam,Ayşemmm gözünüz aydınnnnnn.....maşallah bebişlerinize...
alhan az kaldıkça stres basıyo cicim heralde sizeeee
annemler belediye evlerinden aldılar evi ben atakumdayım eh işte yakın sayılırızzzz
maşallah minik ilaydamıza annesi valla 3 kilo olsun yeter ki doğana kadar o kiloya ulaşır kolay doğurusun kıs ne güzell herşey de yolundaymış maşallahh
hadi bakalım ayşecik bakalımm az kaldı sabır kuzummmmm benimde sancılar falan da başladı ama arada vuruyo öle uyutmicak kadar falan değilll
batuşumm gazınımı çıkartamıyo kıyamam ona ben annesiiiii alışana kadar böle devam edicek cicim sen de alışcaksın o da geçer meraak etme hep böle olmicakk
canım bebekler doğmak için çok uzun süre uğraşırlarsa yoruluyolar biraz fazla beklemiş arzu bebeğin kalp atışları sorunlu çımış nst de acil sezeryana almışlar bazen böle olabiliyo uzun süre doğum kanalında kalır ve ya sancılar bebeğe fazla gelirse oluyomuş düşünsene içerdeki basıncı normal yaniii
Kuzum inşallah ben uyumamaktan değil batuşumun sıkıntısına üzülüom o küçük ayaklarını bi çekio yukarı gazdan kıvrım kıvrım kıvranıyo.....
kizlar selam, dun doktora gittim, bebek iyi fakat bana idrar yollari iltihabi nedeniyle antibiyotik yazdi, benim bi sikayetim yok ki, sadece cok idrara cikiyorum, o da belki cok su ictigim icindir diye dusunuyordum, ben kullanmak istemiyorum antibiyotik, kullanmasam nolur ki? internetten arastirdim, bobrege falan sicrayabilirmis, ama yine de kullanmak istemiyorum, sizce kullanmali miyim?basindan bu rahatsizlik gecen var mi?
scanım idrarda ki dger önemli az miktarda ise ki benim ki öyleydi dr bol bol su iç dogmdan sonra tedavi olursun dedi.ama senin kini nekadar bilmiyorum dr verdi demi ilacı haftan az kalmış bişey olamz heralde kullanırsan
fatoşcum olur mu öle şey ya idrar tahlili yapmadan verilir mi antibiyotik benm dr idrar tahlili ve kan tahlili yapmadan ilaç bile vermiooooo kullanma kesinlikle canım benmmmm
pınarımm ya sen böle yazıosun ya inan cok üzülüyorum canm arkadasım gazlı bebek cok zor ya allah yardımcınız olsun en cok da batuşun canım benmmmmm
zuzum havvam napıon bitanem iyisin maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?