2009 Haziran Anneleri!!

oyyyy canım benm çok sevindim ya maşallah ceyline akıllı kız gelmeye hazırlanıyor demek hersey yolunda mavişimmmm hihoyyyt

inşallah son günlerini de sorunsuz gecirirsin o ağrılar hepimizde ama dediğin gibi meleklerimiz için değer zemuszemus

doğuma gitmeden haber ver aysecim bak cok merak ediyorum ben seni bitanemmmm:1hug:

canım arkadasım benim sagolŞenizveririm ama ben veremesemde annem tüm bilgileri yazacak size topiğe canım zemuszemussen ne alemdesin canım sancıların var mı seninde

Kızlarrrr günaydınn.... biz zombi gibiyiz Batuhan dikti ayağa bizi dün gece metsil,rezene çayı banamısın demedi gaz bombası oğlum gazı bombalayamadııı inşallah sizin bebişler gazlı olmaz çocuk yumak oluo gazı çıkarıcam die içim eriyo o ağladıkçaa...
Nidam,Ayşemmm gözünüz aydınnnnnn.....maşallah bebişlerinize...

alhan az kaldıkça stres basıyo cicim heralde sizeeee
annemler belediye evlerinden aldılar evi ben atakumdayım eh işte yakın sayılırızzzz

maşallah minik ilaydamıza annesi valla 3 kilo olsun yeter ki doğana kadar o kiloya ulaşır kolay doğurusun kıs ne güzell herşey de yolundaymış maşallahh

hadi bakalım ayşecik bakalımm az kaldı sabır kuzummmmm benimde sancılar falan da başladı ama arada vuruyo öle uyutmicak kadar falan değilll

batuşumm gazınımı çıkartamıyo kıyamam ona ben annesiiiii alışana kadar böle devam edicek cicim sen de alışcaksın o da geçer meraak etme hep böle olmicakk

bende henüz kalktımm malum mamamı yemedim gece çok geç yattım sabahda erken kalktım ama zorla uyudum tekrar mamamızı yiyelim döneriz sonra tekrar öptük teyzoşlar sizi

mrb tontiş annişler nasılsınızzzzz... ben dün devlet hastanesine gittim bu kadar mı kötü olur yaaaa sadece bağırıyorlarrr kimsecikler hiç birşey soramıyor ben sadece nst ye bağlandım hafatya yine gel dedi tamam normal herşey dedi ama soru sormana izin bile vermiyorlarrrr...

birde poliklinikte muayene ediyorlar doğum servisi farklı yerde yani muayene olduğun doktorun doğuma girmesi 0 şansss pzt si özel dr uma gidicem yine bakalım o ne diyecekkkk 37+1 olduk sonuçtaaa normalmi sezaryen mi bebişim nasıl hiç bi bilgim yokkkkk yaaaaa....

doğum yapan annişlerimizin de gözü aydınnnn kurtuldular valla böyle beklemek stressss yapıyoooo geceleri uyuyamıyorum bile

kizlar selam, dun doktora gittim, bebek iyi fakat bana idrar yollari iltihabi nedeniyle antibiyotik yazdi, benim bi sikayetim yok ki, sadece cok idrara cikiyorum, o da belki cok su ictigim icindir diye dusunuyordum, ben kullanmak istemiyorum antibiyotik, kullanmasam nolur ki? internetten arastirdim, bobrege falan sicrayabilirmis, ama yine de kullanmak istemiyorum, sizce kullanmali miyim?basindan bu rahatsizlik gecen var mi?

ayşecim maşalah kızımıza gününü bekliyo.üzmesin anneyi.hayırlı doğumlar versin allahım

pınarım kıyamam batuşumuza gazıda varmış ne ağlamıştır. neden oluyo ki acaba.işallah geçer canım ya batuş rahat rahat uyur.

nidacım gözün aydın bebişimizi görmüşşün kiloyu takma canım saglıklı olsun yeter. hm kilosuda az değil.

semecım gözün aydın çağatayı grmüşsün keyfi yerinde gününü bekliyo anneyi üzmüyor ne güzel akıllı bıdık.

saadetcim ay ne güzel şafak 1 dualarımız seninle.sag salim kucagına al iremimizi.

arzuda dogum yapmış allah analı babalı büyütsün.

benim ne sancım ne kasılmam hiç bişeyim yok ya yürümektede zorlanmyorum.ben nezaman dogurcam acaba.

canım idrarda ki dger önemli az miktarda ise ki benim ki öyleydi dr bol bol su iç dogmdan sonra tedavi olursun dedi.ama senin kini nekadar bilmiyorum dr verdi demi ilacı haftan az kalmış bişey olamz heralde kullanırsan

Kızlarr albümümüze gazlı batuhan ve zombi annesinin resmini ekledikk delikafadulden

canım idrarda ki dger önemli az miktarda ise ki benim ki öyleydi dr bol bol su iç dogmdan sonra tedavi olursun dedi.ama senin kini nekadar bilmiyorum dr verdi demi ilacı haftan az kalmış bişey olamz heralde kullanırsan
s

saol canim cvbin icin, az haftam kaldigi icin kullanmak istemiyorum zaten, dru arayip tekrar sorsam ona guvenmedigimi dusunecek, of ya sikayetim yok, neden tahlil yapti ki sanki.....baska bu rahatsizligi geciren var mi arkadaslar??????????:uhm:

fatoşcum olur mu öle şey ya idrar tahlili yapmadan verilir mi antibiyotik benm dr idrar tahlili ve kan tahlili yapmadan ilaç bile vermiooooo kullanma kesinlikle canım benmmmm

pınarımm ya sen böle yazıosun ya inan cok üzülüyorum canm arkadasım gazlı bebek cok zor ya allah yardımcınız olsun en cok da batuşun canım benmmmmm

zuzum havvam napıon bitanem iyisin maşallah sana

kızlar marhaba nasılsınız? bebişler doğduktan sonra dertleri bitmiyor bugünlerin tadını çıkarın.bizim yok süt gelmedi ,yok süt geldi ama akmadı yok bilmem ne derken şimdi sütüm bollaştı ama ece hanım memeyi reddediyor kafayı yemek üzereyim. her an bebek kucağımda inanın hiç boş vaktiniz olmıycak doğunca.
pınar canım gazlı olmaması için senin de kendine dikkat etmen gerekiyo ayaklarını üşütme ve sen de rezene çayı iç faydası olur.bizim de gaz geldiğinde ne yapıcağımızı şaşırıyoruz.

narencim tahlil yapmadi ama renkli bi cubuk var ona yapiyorsun idrarini, renkler degisirse iltihap var demekmis, ben de renk degisti canim......
kizlar bugun dra gidecek olan varsa sorabilir mi? idrar yollari iltihabi icin verilen antibiyotigi 2 haftasi kalmis bi hamile kullanmasa ne gibi zararlari olabilir?.............bi de dr dedi ki bu antibiyotik icin "hamilelerin kullanmasinda bi sakinca olup olmadigina dair kanitlanmis bi calisma yoktur" yazar ama bisey olmaz sen kullan dedi, simdi ben bunu duyup nasil kullanayim?
of ya nerden cikti bu, ne guzel yolun sonuna ilac kullanmadan geldik diye seviniyordum

canlarım biz geldiik! albümüze kızımın resmini ekledim.Kızım artık kollarımda öyle çok mutluyumki.kızım çok iyi ama benim anesteziden kalma baş ağrılarım var.bu arada ne kadar uğraşsamda göğüs uçlarım çatladı emerken çok acıyolar..bizden şimdilik bu kadar kızlar hepinize hayırlı doğumlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…