kızlar emzirme ve yan yatırma yastığı çok iyi
annenin kurtarıcısı oluyo
aklıma gelmişken söylemek istedim
almamış olanlara tavsiye ederim
bu arada biz şaka maka 15 günlük olduk teyzoşlarrrrrrr
sibelimmmm maşallah elife 5 gün sonra yarı kırkı cıkacak
nidacım sende bebeğini sağlıklı görmüşsün canım cok sevindim
havvacım saatin tam netleştimi sabah mı öğlen mi doğum yapacaksın??
Canımmm valla bisem neden olduğunu o ağladıkça kahroluyorummm..sen nasılsın???ayşecim maşalah kızımıza gününü bekliyo.üzmesin anneyi.hayırlı doğumlar versin allahım
pınarım kıyamam batuşumuza gazıda varmış ne ağlamıştır. neden oluyo ki acaba.işallah geçer canım ya batuş rahat rahat uyur.
nidacım gözün aydın bebişimizi görmüşşün kiloyu takma canım saglıklı olsun yeter. hm kilosuda az değil.
semecım gözün aydın çağatayı grmüşsün keyfi yerinde gününü bekliyo anneyi üzmüyor ne güzel akıllı bıdık.
saadetcim ay ne güzel şafak 1 dualarımız seninle.sag salim kucagına al iremimizi.
arzuda dogum yapmış allah analı babalı büyütsün.
benim ne sancım ne kasılmam hiç bişeyim yok ya yürümektede zorlanmyorum.ben nezaman dogurcam acaba.
Canım bendede olmuştu doğumdan 1 hafta önce bol su iç , bende antibiyotik içtim düzeldiii çok geçmiş olsunnnsaol canim cvbin icin, az haftam kaldigi icin kullanmak istemiyorum zaten, dru arayip tekrar sorsam ona guvenmedigimi dusunecek, of ya sikayetim yok, neden tahlil yapti ki sanki.....baska bu rahatsizligi geciren var mi arkadaslar??????????:uhm:
Milupa rezeneyide içirdik yine var yine varrrfatoşcum olur mu öle şey ya idrar tahlili yapmadan verilir mi antibiyotik benm dr idrar tahlili ve kan tahlili yapmadan ilaç bile vermiooooo kullanma kesinlikle canım benmmmm
pınarımm ya sen böle yazıosun ya inan cok üzülüyorum canm arkadasım gazlı bebek cok zor ya allah yardımcınız olsun en cok da batuşun canım benmmmmm
zuzum havvam napıon bitanem iyisin maşallah sana
Canım çok dikkat ediyorum yediklerime,bu sıcakta çorap ve ceket giyiyorum ama gaz nasıl oluyor anlamış değilimmmkızlar marhaba nasılsınız? bebişler doğduktan sonra dertleri bitmiyor bugünlerin tadını çıkarın.bizim yok süt gelmedi ,yok süt geldi ama akmadı yok bilmem ne derken şimdi sütüm bollaştı ama ece hanım memeyi reddediyor kafayı yemek üzereyim. her an bebek kucağımda inanın hiç boş vaktiniz olmıycak doğunca.
pınar canım gazlı olmaması için senin de kendine dikkat etmen gerekiyo ayaklarını üşütme ve sen de rezene çayı iç faydası olur.bizim de gaz geldiğinde ne yapıcağımızı şaşırıyoruz.
Kuzum günaydın sağlıkla al bebişini kucağına inşallahhhhnidacım sabah 9 da doguma girecegiz allah kısmet ederse
canım sevindim bebeginin keyfinin yerinde olmasına agrılara gelince dayan canım biraz daha az kaldı zaten.aşallah bebişineslm biz dün dr gittik kızım çok iyi masallah keyfi çok yerindeymiş asagı inmeye baslamış yerleşimi duruşu çok güzelmiş.catı muayenesine gerek yok ancak günün gecer ve dogum olmazsa yapacagım dedi. plesanta dogum hazırlıklarını hızlandırmış benim sancılarım aynen devam ediyo düzenli gelmeye baslarsa artarak devam ederse 5 dk düşerse dogum baslıyo demektir o zaman geliosun hastaneye dedi.çarsambada tekrar hastaneye cagırdı son tahliller yapılcak idrar vs.
ama ben agrılarımdan çok durumda kalıyorum ara ara gelio sırtıma belime karnıma nefesim kesilio heleki o sırtıma saplanan agrı mahvedio. bazen oluyo hiç bişeyim yok ama birden bi baslıyo ölüyorum annelik böyle olsa gerek kızım iyi olsunda...bu gece çok güzel uyudum dinlendim iyice 2 haftadır dogru dürüst uykum yoktu bu gece çok rahat uyudum halbuki yatmadan önce sancım vardı gecer gecmez uyumusumzemuszemusamma uzattım öpüyüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
amanda aman uyku denen şeyi unuttunuzmu siz inşallah yakın zamanda geçer bu gaz problemi tatlımKızlarrrr günaydınn.... biz zombi gibiyiz Batuhan dikti ayağa bizi dün gece metsil,rezene çayı banamısın demedi gaz bombası oğlum gazı bombalayamadııı inşallah sizin bebişler gazlı olmaz çocuk yumak oluo gazı çıkarıcam die içim eriyo o ağladıkçaa...
Nidam,Ayşemmm gözünüz aydınnnnnn.....maşallah bebişlerinize...
canım bence içmelisin o enfeksiyonun geçmezde kanına karışacak duruma gelirse inan pişman olursun ben şu an aynı dertten muzdaribim neredeyse idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 5-6 kutu antibiyotik içtim . doktoruma zararlı deilmiantibiyotik kullanmam dedim. içemezsen asıl zararı görürsün anfeksiyon kanına karışırsa direk bebekte hastalanır dedi bence başındayken hemen önlemini alkizlar selam, dun doktora gittim, bebek iyi fakat bana idrar yollari iltihabi nedeniyle antibiyotik yazdi, benim bi sikayetim yok ki, sadece cok idrara cikiyorum, o da belki cok su ictigim icindir diye dusunuyordum, ben kullanmak istemiyorum antibiyotik, kullanmasam nolur ki? internetten arastirdim, bobrege falan sicrayabilirmis, ama yine de kullanmak istemiyorum, sizce kullanmali miyim?basindan bu rahatsizlik gecen var mi?
canlarım biz geldiik! albümüze kızımın resmini ekledim.Kızım artık kollarımda öyle çok mutluyumki.kızım çok iyi ama benim anesteziden kalma baş ağrılarım var.bu arada ne kadar uğraşsamda göğüs uçlarım çatladı emerken çok acıyolar..bizden şimdilik bu kadar kızlar hepinize hayırlı doğumlar..
kızlarrrrrr nasılsınız kac doguran var hazıran annişlerındenn.. sızı dogum telaşı bızıde ılk dogum gunlerının telaşı sardı pek ılgılı olamadık bırbırımızlee..
Allah nıce guzel gunler yıllar versın herkese bebeklerıylee..
bu arada meme ucu catlaklarına lansınoh alın bıre bır o krem cok pahalı ama baska krem almayın derım bızlerde yasadık o gunlerı kabus gıbıydıı ..
canlarım biz geldiik! albümüze kızımın resmini ekledim.Kızım artık kollarımda öyle çok mutluyumki.kızım çok iyi ama benim anesteziden kalma baş ağrılarım var.bu arada ne kadar uğraşsamda göğüs uçlarım çatladı emerken çok acıyolar..bizden şimdilik bu kadar kızlar hepinize hayırlı doğumlar..
sibelimmmm maşallah elife 5 gün sonra yarı kırkı cıkacak
nidacım sende bebeğini sağlıklı görmüşsün canım cok sevindim
havvacım saatin tam netleştimi sabah mı öğlen mi doğum yapacaksın??
Kızlarrrr günaydınn.... biz zombi gibiyiz Batuhan dikti ayağa bizi dün gece metsil,rezene çayı banamısın demedi gaz bombası oğlum gazı bombalayamadııı inşallah sizin bebişler gazlı olmaz çocuk yumak oluo gazı çıkarıcam die içim eriyo o ağladıkçaa...
Nidam,Ayşemmm gözünüz aydınnnnnn.....maşallah bebişlerinize...
alhan az kaldıkça stres basıyo cicim heralde sizeeee
annemler belediye evlerinden aldılar evi ben atakumdayım eh işte yakın sayılırızzzz
maşallah minik ilaydamıza annesi valla 3 kilo olsun yeter ki doğana kadar o kiloya ulaşır kolay doğurusun kıs ne güzell herşey de yolundaymış maşallahh
hadi bakalım ayşecik bakalımm az kaldı sabır kuzummmmm benimde sancılar falan da başladı ama arada vuruyo öle uyutmicak kadar falan değilll
batuşumm gazınımı çıkartamıyo kıyamam ona ben annesiiiii alışana kadar böle devam edicek cicim sen de alışcaksın o da geçer meraak etme hep böle olmicakk
canım bebekler doğmak için çok uzun süre uğraşırlarsa yoruluyolar biraz fazla beklemiş arzu bebeğin kalp atışları sorunlu çımış nst de acil sezeryana almışlar bazen böle olabiliyo uzun süre doğum kanalında kalır ve ya sancılar bebeğe fazla gelirse oluyomuş düşünsene içerdeki basıncı normal yaniii
ayşecim maşalah kızımıza gününü bekliyo.üzmesin anneyi.hayırlı doğumlar versin allahım
pınarım kıyamam batuşumuza gazıda varmış ne ağlamıştır. neden oluyo ki acaba.işallah geçer canım ya batuş rahat rahat uyur.
nidacım gözün aydın bebişimizi görmüşşün kiloyu takma canım saglıklı olsun yeter. hm kilosuda az değil.
semecım gözün aydın çağatayı grmüşsün keyfi yerinde gününü bekliyo anneyi üzmüyor ne güzel akıllı bıdık.
saadetcim ay ne güzel şafak 1 dualarımız seninle.sag salim kucagına al iremimizi.
arzuda dogum yapmış allah analı babalı büyütsün.
benim ne sancım ne kasılmam hiç bişeyim yok ya yürümektede zorlanmyorum.ben nezaman dogurcam acaba.
bakın işte deneyimli annelerin hali başka ikiside zeytinyagı önermiş
bende nidanın dedği badem yagı masajını zeytinyagıyla yapıorum
hani şu banyodan sonra malum bölgeye yapılan
2 hafta oldu bakalım inşallah işe yarar zeytinyagı mucizesine güveniyorumm benn
Kizlar hepinize tesekkürler...a.s.opuyorumnanaktan
Narencim bu arada o masaj iyi güzelde , her zaman durumu kurtarmiyormus, biz elimizden geleni yapalim da...zemuszemus
bak çok üzülme seda allahın zoruna gitmesinnnn
herseyin hayırlısı die dua et ne kadar basit seylere takılıyorsun cnım farkındamısın
canım benim yeşim haklı bak özlem de bende heğimiz aynı seyi söylüyoruz zaten sen miadında dogum yapacaksın
üzülme sedacim ne küvezi girse menzilgülünün oglusu girerdi dimi.bak bana ben mesela simdiden rabbime dualar ediyorum neolur1- 2 hafta sonra melegim gelsin diye.
bencilik yapmak istemesdim ama artik dayanamiyorum cünkü iyice bunalima gircem bu agrilarim yüzünden.40 haftami istesemde tamamlayamamiycam artik gücüm kalmadi buraya kadar bile iyi dayandim bence.bosver yanliz büyüt nevarmis daha da güzel bi anne kadar kimsse güzel bakamas zaten o yavruya. bir yerde okudum bebek 1 yasina gelene kadar anneden baska hic kimse onun ne istedigini cözemesmis, rabbim zaten kadinlari öyle mükemmel yaratmiski bence anne olunca hepsi profosyenel bakici kadar bilgili akili kendinden emin oluyorlar.....
sedacım sıkma canını bu haftada bu kilo gayet iyi. ölçümler bazen birbirini tutmayabilir, bu senin bebişin kilo almadığı için değildir.Sancı konusunda da eğer açılman yoksa bişey olmaz merak etme.
benim 34 haftada sancım çıkmıştı bak 37 ye geldim şimdi tık yok. sen gönlünü ferah tut
hadi cnm hayırlı uğurlu olsunn
tarih saat alınmış
sağlıklı doğumlarrr inşallah
ah cnm geçmş olsun neseki şimdi geçmiş
bebişde doğana kadar 3 kg olurr
sıkma canınıı
sağlıklı olsun gerisi sorun değil
Sedacım benim oğlum 2940 doğdu , bir hafta sonra 2800 e düştü , doğum şişlikleri gidiyormuş, şimdi kilo almaya başladı , pazartesi kontrolümüz var bakalım anlıcaz ne kadar büyümüş
önemli olan sağlıklı olması, bir rahatsızlığı olmasında emzirirsin sık sık , büyür çabucak
Sedacım bebeğim kilosu çokta önemli değil.Kız bebek 3 kiloya yaklaşsın yeter diyorlar.Canını sıkma önemli olan sağlıklı olması.Ayrıca 36 haftada akciğer gelişimini tamamlıyor.Büyük ihtimalle küveze girmeyecektir.Hakkında hayırlısı olsun.Sedacım annelik içgüdüsel güzelim.Mutlaka bakıp büyütücez Allah ın izniyle..Küçükde olsa büyüycek.4 kilo olup doğum sonrasında çok fazla kilo kaybeden bebekler var sağlık problemleri sebebiyle.Canını sıkma moralini bozma.Hayırlısı olsun
Kity 79 Pınardı sanırım.Ben yeni izne ayrıldım.Artık forumda rahat rahat yazabiliyorum.Doğunca da zor elbette ama enazından gözümüzün önünde olacak.Ağlıycak durmuycak derdi var anlıycam.Şİmdi karnımızda görmüyoruz.Sürekli hareket ediyomu diye aklımız onda.Doğsunda hayırlısıyla başederiz inşallah.
biz varya hakatenbazen ne istedigimizibilmiyoruz. bende aynı senin gibi kiloya takıntılıyım biraz . ama yanlış tabiiii.buna kafayı taktıgın sürece bebegin kilo almaz arkadaşım unut gitsin daha içerde durucak zaten allahın izniyle alır kilo 3 kiloyu bulur merak etme.iki hafta daha durursakesin bulur üçü senin üztüne düşen bu konuyu fazla kafaya takmamak serumda iyi gelmiş bak ne güzel
Evet canim sükretmek lazim, Seda dün epeyi üzülmüs bebegin kilosundan dolayi, umarim okur yazdikalrimizi...Saglikla gelsinler insallah...Sali günü annem geliyo bu arada kismetse vizesini de aldi ohh 3 ay bende ...alkisalkisalkis
Günaydin kizlar,
dün dogum yapacagim hastaneye gittik...
Cok detayli bir sekilde usg yaptilar ayni zaman da nst...
Doktor herseyin yolunda oldugunu söyledi ,suyumuz yerinde, bebege giden oksijen oldukca iyi vs. vs.
Sadece benim minik kizim oldukca minik bir bebek, doktor bunun normal oldugunu korkacak birsey olamadigini öyledi..minigim 2418 gram teyzeleri :)) Kafa capimiz da 30 cm..
Biraz üzüldüm ama sonra normal dogumda bana kolaylik olacagini ve bebisini saglikli oldugunu düsününce icim rahatladi biraz...
Kızlarr albümümüze gazlı batuhan ve zombi annesinin resmini ekledikk delikafadulden
bakın işte deneyimli annelerin hali başka ikiside zeytinyagı önermiş
bende nidanın dedği badem yagı masajını zeytinyagıyla yapıorum
hani şu banyodan sonra malum bölgeye yapılan
2 hafta oldu bakalım inşallah işe yarar zeytinyagı mucizesine güveniyorumm benn
Ya bana da anlatın bari ya.Bende bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?