2009 Haziran Anneleri!!

nidacım sabah 9 da doguma girecegiz allah kısmet ederse

pınarcım inş. düzelir gecer batusun gaz sancılara benim yegenimde de vardı 2 aylık olana kadar baya sıkıntı yasadılar bitki çayı anason ve gece cayı iyi gelio canım

Canımmm valla bisem neden olduğunu o ağladıkça kahroluyorummm..sen nasılsın???

saol canim cvbin icin, az haftam kaldigi icin kullanmak istemiyorum zaten, dru arayip tekrar sorsam ona guvenmedigimi dusunecek, of ya sikayetim yok, neden tahlil yapti ki sanki.....baska bu rahatsizligi geciren var mi arkadaslar??????????:uhm:
Canım bendede olmuştu doğumdan 1 hafta önce bol su iç , bende antibiyotik içtim düzeldiii çok geçmiş olsunnn

Milupa rezeneyide içirdik yine var yine varrr

Canım çok dikkat ediyorum yediklerime,bu sıcakta çorap ve ceket giyiyorum ama gaz nasıl oluyor anlamış değilimmm

nidacım sabah 9 da doguma girecegiz allah kısmet ederse
Kuzum günaydın sağlıkla al bebişini kucağına inşallahhhh

kızlarrrrrr nasılsınız kac doguran var hazıran annişlerındenn.. sızı dogum telaşı bızıde ılk dogum gunlerının telaşı sardı pek ılgılı olamadık bırbırımızlee..

Allah nıce guzel gunler yıllar versın herkese bebeklerıylee..

bu arada meme ucu catlaklarına lansınoh alın bıre bır o krem cok pahalı ama baska krem almayın derım bızlerde yasadık o gunlerı kabus gıbıydıı ..

canım sevindim bebeginin keyfinin yerinde olmasına agrılara gelince dayan canım biraz daha az kaldı zaten.aşallah bebişine
amanda aman uyku denen şeyi unuttunuzmu siz inşallah yakın zamanda geçer bu gaz problemi tatlım
canım bence içmelisin o enfeksiyonun geçmezde kanına karışacak duruma gelirse inan pişman olursun ben şu an aynı dertten muzdaribim neredeyse idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 5-6 kutu antibiyotik içtim . doktoruma zararlı deilmiantibiyotik kullanmam dedim. içemezsen asıl zararı görürsün anfeksiyon kanına karışırsa direk bebekte hastalanır dedi bence başındayken hemen önlemini al

aman yarabbi taze annemiz gelmiş bu ne şeref tatlı anne . bu arada canım bakmaya çalıştım resme ama göremedim çünkü biz arkadaş deilmişiz ühühühühühü. davet yolladım kabul edersen görücem minik bızdıgımızı

ya benim kremim evde kayboldu bulamıyorum sinir oldum ya bide küçücük bişey işin yoksa yok yere ver 20 ytl şimdiıııııııııııııııııııııııııııııııııy

çatlak göğüs ucuna bepanthen krem çok iyi geliyo kızlar aklınızda olsun ama emzirmeden önce iyice temizlemek gerekiyor göğsü

kanayan göğüs uçları içinde zeytinyağı birebir bu da aklınızda olsun

merhaba kızlar göğüs uçlaından bahsetmişsiniz ben Çağanda öyle bir problem yaşamadım inşallah Çınarımda da yaşamam ama aklınızda bulunsun derim ben her emzirmeden önce biraz sütümden sıkıp Çağanın ağzına öyle vermiştim meme ucunu yumşatıyorsunuz yani kendi sütünüzle silin derim en temizi ve sterili kuru olunca birden emmeden çatlıyor meme uçları birde zeytinyağı derim.deneyimli anne olarak

bakın işte deneyimli annelerin hali başka ikiside zeytinyagı önermiş

bende nidanın dedği badem yagı masajını zeytinyagıyla yapıorum

hani şu banyodan sonra malum bölgeye yapılan

2 hafta oldu bakalım inşallah işe yarar zeytinyagı mucizesine güveniyorumm benn

minikkuşlarım naber nasılsınız geçmişi okuyamadım ama sanırım arzu doğurmuş yorumlara baktımda accık anacım neara doğurdu 1gün girmedim haa ev çok kalabalık yaaa giremiyom valla şimdide zorla giriyom odada herkes var yinede bir uğriyim dedim merak ediyom sizi
arzucum canım benim Allahım analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömürler versin inşallah
bu arada benim bugün belim karnım çok sancılanıyor noluyo bilmiyorum ilk defa bööyle oluyorum bebişim biraz daha dayansın şurda pazartesiye ne kaldı 1güncük ayy çok heyecanlanıyorum yaa böyle olucamı tahmin etmiyodum valla içimi bir hüzün kapladı hep ağlicak gibi oluyoommm

hoşgeldin cnm gözünaydına.s....maşallah kızına iyi olmasına sevindim..seninde en kısa sürede baş agrıların geçer inş...:1hug:

kızlar yazdıklarınızı tek tek okudum ve çok rahatladım emin olun,
bende çok kilolu bir bebek istemiyorum
sağlıklı olması tabiki önemli ama yanımda kimse olmayacak 5gün sonra tek kalıcam
çok küçük doğarsa nasıl bakıcam die korktum
ama bu başkasının bebeğine benzemez insan kendi bebeği olunca bi cesaret bi kuvvet gelir
allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

zaman yaklaştıkça acaba sezeryan için gün alsammı diyorum
sanırım normal doğum korkumu aşamamışımki şimdi korkudan ateş basmaları başladı
offf

Evet canim sükretmek lazim, Seda dün epeyi üzülmüs bebegin kilosundan dolayi, umarim okur yazdikalrimizi...Saglikla gelsinler insallah...Sali günü annem geliyo bu arada kismetse vizesini de aldi ohh 3 ay bende ...alkisalkisalkis

gözün aydın canım,
bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim
evet bende üzüldüm ama yazılanları okuyunca kendime geldim,
bide dr ölçümlerde yarım kiloya kadar farkedebilir fazla yada az çıkabilir diyince
2200 felan olursa die korktum biran

Kızlarr albümümüze gazlı batuhan ve zombi annesinin resmini ekledikk delikafadulden

oyyy çok tatlı ya
bu güzellik için herşeye değer ama annesiii

milupanın gece çayını iyi diyorlar canım

bide sen nasılsın ameliyat yerin tamamen iyileştimi
yada kaç günde acısı geçiyor

naren ne iş bu masaj:jeyyar:
ben kaçırmışım bacım bi anlatsana..
ben memişlere bepanten sürüyorum şimdilik, süt ile sterilize etmek gerektiğini ben de okumuştum bi kitapta demek işe yarıyor. Emme işi bitincede sütten sürüp öyle kurutup havalndırıp öyle kapatın göğsünüzü diyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…