nidam sen badem yagı mı kullanıosun tatlım ben has zeytinyağını kullanıorum da bi kaç kişiden daha duymuştum hatta bu kk da bir topikte okumustum zeytinyag masajını sen arkadaslara at mail olarak bitanem cok saoalsın bakalım inşallah işe yarar canım yaaaa
nida çok sağol tatlımmmma.s.
bişey sorucam bu masajı kaç dakika yapıcaz ve içten ve dıştan aynı yöne yapıyoruz anladığım kadarıyla sadece dış kısmamı yağı sürüyoruz
saol nidacımkaydirigubbakcemile3
sadoşşşşş bacımmmmmm kaçta gircen sezerciğe seni arayıp utandırcammmmm hehe anladın sen onu????
kızlar valla msj çekmiyonuz doğurduktan sonra ben de herkesin kocasıylan konuşuyom ayıp oluyo emme? merak ediyoz diye arıyom kendimi tanıtana kadar suratım mosmor oluyo bari önceden haber verin semoş arar diye kk danarkidiş diye öööö diye kalıyo adamcağızlarrr
fatoşcum olur mu öle şey ya idrar tahlili yapmadan verilir mi antibiyotik benm dr idrar tahlili ve kan tahlili yapmadan ilaç bile vermiooooo kullanma kesinlikle canım benmmmm
pınarımm ya sen böle yazıosun ya inan cok üzülüyorum canm arkadasım gazlı bebek cok zor ya allah yardımcınız olsun en cok da batuşun canım benmmmmm
zuzum havvam napıon bitanem iyisin maşallah sana
saadetcim hadi hayırlısı pazartesi sabahı sanırsam doğumun
allah hayırlısıyla kurtarsın seni ve irem kızımızı
ararız artık hayırlı olsuna canım
Canım Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.Çok az kalmış.
sğlun kızlarrrrayşecim maşalah kızımıza gününü bekliyo.üzmesin anneyi.hayırlı doğumlar versin allahım
pınarım kıyamam batuşumuza gazıda varmış ne ağlamıştır. neden oluyo ki acaba.işallah geçer canım ya batuş rahat rahat uyur.
nidacım gözün aydın bebişimizi görmüşşün kiloyu takma canım saglıklı olsun yeter. hm kilosuda az değil.
semecım gözün aydın çağatayı grmüşsün keyfi yerinde gününü bekliyo anneyi üzmüyor ne güzel akıllı bıdık.
saadetcim ay ne güzel şafak 1 dualarımız seninle.sag salim kucagına al iremimizi.
arzuda dogum yapmış allah analı babalı büyütsün.
benim ne sancım ne kasılmam hiç bişeyim yok ya yürümektede zorlanmyorum.ben nezaman dogurcam acaba.
sadoşşşşş bacımmmmmm kaçta gircen sezerciğe seni arayıp utandırcammmmm hehe anladın sen onu????
kızlar valla msj çekmiyonuz doğurduktan sonra ben de herkesin kocasıylan konuşuyom ayıp oluyo emme? merak ediyoz diye arıyom kendimi tanıtana kadar suratım mosmor oluyo bari önceden haber verin semoş arar diye kk danarkidiş diye öööö diye kalıyo adamcağızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?