2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar gögüslerden bahsetmişsiniz benimde cok çatladı canım çekiliyo sanki emzirirken kremde kullanamıyorum cok sık emziriyorum senağlamaçünkü ne masajı banada anlatın özelden lütfen

nidam sen badem yagı mı kullanıosun tatlım ben has zeytinyağını kullanıorum da bi kaç kişiden daha duymuştum hatta bu kk da bir topikte okumustum zeytinyag masajını sen arkadaslara at mail olarak bitanem cok saoalsın bakalım inşallah işe yarar canım yaaaa

adreslerini gönderirilerse atacam, Seda ya gönderdim...

nida çok sağol tatlımmmma.s.

bişey sorucam bu masajı kaç dakika yapıcaz ve içten ve dıştan aynı yöne yapıyoruz anladığım kadarıyla sadece dış kısmamı yağı sürüyoruz

nida çok sağol tatlımmmma.s.

bişey sorucam bu masajı kaç dakika yapıcaz ve içten ve dıştan aynı yöne yapıyoruz anladığım kadarıyla sadece dış kısmamı yağı sürüyoruz

5 dakika yapiliyor, icine disina yag sürülüyor..icten disa dogru yapiliyor...Amma da aciklamadik hani yani burada zemuszemus

sadoşşşşş bacımmmmmm kaçta gircen sezerciğe seni arayıp utandırcammmmm hehe anladın sen onu????

kızlar valla msj çekmiyonuz doğurduktan sonra ben de herkesin kocasıylan konuşuyom ayıp oluyo emme? merak ediyoz diye arıyom kendimi tanıtana kadar suratım mosmor oluyo bari önceden haber verin semoş arar diye kk danarkidiş diye öööö diye kalıyo adamcağızlarrr

merak etme semoş benim kociş hemen hemen hepinizi tanıyo habire anlatıyom.senide muhtar semoş diye kaydettim benim ki anlar yani.

iyiyim canım sen nasılsın.bizde herşey aynı.kızım kıpır kıpır

afferin havva yaaa
valla utana sıkılı arıyom yeminlen yani o kadar tuhaf oluyom ki hem merak ediyom nasıl diye doğuranı hemde ay şimdi kimbilir kim çıkcak telefona da göbeğim çatlicak kendimi tanıtana kadar diyom-tatlicadiarzu-

saadetcim hadi hayırlısı pazartesi sabahı sanırsam doğumun
allah hayırlısıyla kurtarsın seni ve irem kızımızı
ararız artık hayırlı olsuna canım

Canım Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.Çok az kalmış.

sğlun kızlarrrr

kızlar doktordan geldim
nstye bağlandım
sancım çıktııı
başlamış doğumm
bu gidişle normal doğurcak gibi acı çekerek grcem sezeryana
suyumda 5 6 cm kalmış
annemlerde yola çıktı
yarına burdalar inşş..
doktor acil bşy olursa hemen geliosunn dediii
ama bence pztsiye beklemicek dediii
blmym ne olcakkk...
ısrarla sordum pztsye kalırsam suyum yetermi diye yeter dedi ama
tereddütte kaldımmm
bilmiyom napımmmm
off gurbetlik ne zorr yaaaaaa

bu arada semoşcum kocama senden bahsettimmm
muhtar old. bilioooo
merak etme fıstıkkkk
kızarıp morarmana gerek yok seni tanıok okişş
bu arada az önce çok güldürdün bniii haaa
ne gzl yazmışın öleee alkisalkisalkis

saadetcim inşallah bekler kızıın.
Allahım çok yardımcın olsun cnm.
sen hisseiyomuydun sancıları, kızın inmiş mi, açıklık varmıymış bunları söyledi mi?

kızım bi kaç gündür bayağı inmişti cnm zaten
açıklığa bakılmadı
evet hssediyordum 2 gündürrr
sancılarıı
ama emin olamıyordummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…