nidACIMMM ameliyatlıyım
normal olması yasak cnm
saadetcım bencede dr gıt yapsın o zaman dogumunu.gece ne olur ne olmaz bak arzuya sancım var dedı dogurdu bırden.hakkında hayırlısı olsun canım.nılay slm canım sen nasılsın bebıs ne durumda?
bızımkıde gerılıp duruyor arada sancı gelıyor ama dayanılmayacak kladar degıl.nasıp olursa yarın son gunumuz pazartesı kavusuyoruz kızımla.acccayıp heyecan var .nasıl olacak bır terslık cıkarmı dıye elım ayagım bırbıne gıyor.rabbım tum meleklerı korusun.kılosu nasıl cıktı canım bebnısın
maşallah oğlusuna canım arkadasımmmm
dadet aradımı doktoru acaba
banada ara ara sanci girmeye ´basladi kizlar ya ama cok dayanilmas deyil ama gitdikce artiyo, hastaneyi aradim sicak dus a gir gecmese gel dediler,bide kas kati kesiliyo
kıslar sadoş yatmış hastanedeymiş
serum veriyolarmış
nst de sancısı varmış ama gündüz ki kadar değilmiş
dr u gelmemiş
serumdan sonraki duruma göre bakcaklarmış
dua etsinlerde bu gece alsınlar diyo deli
hazır gelmişken doğirim diyo
zaten 40ıncı haftadayım ne diye sancı çekim ki diyo
yani kısacası nst de sancı var serum kesmezse alcaklar kızlar okumaya başlayalım emii
slm kızlar nasılsnız.Ne oluyor ya benden başka herkez 36 da 37 de doğuruyor.ben bugün yne doktordaydım.bekleyeceğiz vildan hanım dedi doktor çok sinir oldum .ben de haftaya olmassa gel sezeryana alırız demesini beklerdim.41.haftayıda bekleriz dedi.3700 gr olmuş.Doktorda şaşırdı kendini vallah bu haftada olmassa 15 de sezeryan isteyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?