2009 Haziran Anneleri!!

offfff saadetcim cok mu sancın yaaaa bence dr u ara ne sancı cekiosun zaten sezaryan olcan boşyere yazık mı değil canına

saadetcim git canım sen bekleme bence ne gıcıkmış doktorunda sezeryan olucan sancı çekiyosun yazık canına...
benim doktorum adet sancısı gibi başlar şiddetlenir sonra dedi doğum sancısı için daha kötü olmadan ara sen doktorunu kuzum..

saadetcım bencede dr gıt yapsın o zaman dogumunu.gece ne olur ne olmaz bak arzuya sancım var dedı dogurdu bırden.hakkında hayırlısı olsun canım.nılay slm canım sen nasılsın bebıs ne durumda?

saadetcım bencede dr gıt yapsın o zaman dogumunu.gece ne olur ne olmaz bak arzuya sancım var dedı dogurdu bırden.hakkında hayırlısı olsun canım.nılay slm canım sen nasılsın bebıs ne durumda?

iyiyim canımcım bebişte iyi bugün gördüm oğluşumu nst yede girdik gayet güzel çıktı herşey teyzesi :))
sen nasılsın tatlım senin bebiş nasıl???:1hug:

bızımkıde gerılıp duruyor arada sancı gelıyor ama dayanılmayacak kladar degıl.nasıp olursa yarın son gunumuz pazartesı kavusuyoruz kızımla.acccayıp heyecan var .nasıl olacak bır terslık cıkarmı dıye elım ayagım bırbıne gıyor.rabbım tum meleklerı korusun.kılosu nasıl cıktı canım bebnısın

ayyy canım çok az kalmış kavuşmana hadi hayırlısıyla al kucağına kızını inşallah...
benim oğlum 36+0 da 2700gr canım
senin kızın kocaman olmuştur artık:.)))

banada ara ara sanci girmeye ´basladi kizlar ya ama cok dayanilmas deyil ama gitdikce artiyo, hastaneyi aradim sicak dus a gir gecmese gel dediler,bide kas kati kesiliyo

banada ara ara sanci girmeye ´basladi kizlar ya ama cok dayanilmas deyil ama gitdikce artiyo, hastaneyi aradim sicak dus a gir gecmese gel dediler,bide kas kati kesiliyo

cnm gittikçe artıyosa dogum sancısıdır..dikkat et...saat tut sancıların arasını kaç dakika...hayırlısı olsun cnm

kıslar sadoş yatmış hastanedeymiş
serum veriyolarmış
nst de sancısı varmış ama gündüz ki kadar değilmiş
dr u gelmemiş
serumdan sonraki duruma göre bakcaklarmış
dua etsinlerde bu gece alsınlar diyo deli
hazır gelmişken doğirim diyo
zaten 40ıncı haftadayım ne diye sancı çekim ki diyo
yani kısacası nst de sancı var serum kesmezse alcaklar kızlar okumaya başlayalım emii

ya canım benim:1shok:
nasıl stres olmuştur şimdi, dualarımız onunla...
ama biz bebeği ve kendisi için ne hayırlı ve iyi olacaksa o olsun diye dua edelimm.
daha anestezi için gereken alhanın sölediği dahlilleri yapılmamış doğumu ilaçla geciktirirler heralde

slm kızlar nasılsnız.Ne oluyor ya benden başka herkez 36 da 37 de doğuruyor.ben bugün yne doktordaydım.bekleyeceğiz vildan hanım dedi doktor çok sinir oldum .ben de haftaya olmassa gel sezeryana alırız demesini beklerdim.41.haftayıda bekleriz dedi.3700 gr olmuş.Doktorda şaşırdı kendini vallah bu haftada olmassa 15 de sezeryan isteyeceğim.

normalden korkuyosan sezeryan istiyosan söle doktora canım.
neticede bebiş maşallah büyük de, iki haftada da kilo alır bekleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…