2009 Haziran Anneleri!!

kızlar doktordan geldim
nstye bağlandım
sancım çıktııı
başlamış doğumm
bu gidişle normal doğurcak gibi acı çekerek grcem sezeryana
suyumda 5 6 cm kalmış
annemlerde yola çıktı
yarına burdalar inşş..
doktor acil bşy olursa hemen geliosunn dediii
ama bence pztsiye beklemicek dediii
blmym ne olcakkk...
ısrarla sordum pztsye kalırsam suyum yetermi diye yeter dedi ama
tereddütte kaldımmm
bilmiyom napımmmm
off gurbetlik ne zorr yaaaaaa

bu arada semoşcum kocama senden bahsettimmm
muhtar old. bilioooo
merak etme fıstıkkkk
kızarıp morarmana gerek yok seni tanıok okişş
bu arada az önce çok güldürdün bniii haaa
ne gzl yazmışın öleee alkisalkisalkis
[/QUOTE]

canım ya bekler işallah irem 1 gün daha.aman bişey olursa git 1 günlük kocişin bakar sana.
evt canım gurbetlik zor.benide mesela bugün doguma alsalar annem ve kayınvaldem gelene kadar 2 gün geçer.allah kocişlerimiz başımızdan eksik etmesin.:Saruboceq:

öncelikle gözünaydın saaadetcim annenler gelecek ne güzellll
bende mümine gibi acıklıgın varmı ve sancıların nasıl onu merak ediyorummmm inan yani sancı nasıl oluyor dogum sancısı hiç bir -fikrim tok annemde doğum yapalı 16 sene oldu hiç bir sey hatırlamıyorum dio (

canım ya bekler işallah irem 1 gün daha.aman bişey olursa git 1 günlük kocişin bakar sana.
evt canım gurbetlik zor.benide mesela bugün doguma alsalar annem ve kayınvaldem gelene kadar 2 gün geçer.allah kocişlerimiz başımızdan eksik etmesin.:Saruboceq:
[/QUOTE]

kocişim bakarda
bebişe bakma işiniii anlamazzz
artık bugün olursa doğum
konu komşu dan rca ederz cnmmm

narencim karnında hissettiğin gerilmenin çoğu sancı zaten. dün nst çekilirken orda çıkan sancıların tümünü hissediyodum ben de.sancılarım da düzenliydi, ama bebek inmediği için sorun yok dedi doktorum.
açıklık yoksa saadetin bebişi de bekler belki pazartesiyi.
bi de doğum sancısında sanırım gerilmeyle birlikte ağrı da oluyo.
tüm bebişler ananelerini bekler inşallah zuzucum..

gozunaydin saadetcim..
ins sorunsuz bekler kizimiz pazartesiyi..
zaten cok az kaldi...
ayy iremi gorcez kisa bi sure sonra

nidos seninde gozunaydin canmm
sizleri duyunca iyice heyecan basiyor artik..
kilosuda ii annesi disarda kilo alir saglikli olsun yeter masallah bebise

Saadetçim hadi hayırlısı olsun, bebiş ne zaman gelmek isticek bakalım, Allah yardımcın olsun, stres yapma sakın bebişi etkiliyormuş

Saadetcim hayirlisi olsun insallah...Umarim gönlüne göre olur hersey...SAglikla

Özlemcim tesekkürler hayatim, minik prenses de öpüyor seni...

Emelcim ben günü belli olmayanlardanim normal dogum olacagi icin canim...Her an bekliyoruz iste...

Canımm çok geçmiş olsun benimde suyum azalmıştı biliosun 15 gün daha götürür dedi ve götürdüde onu sıkıntı yapma bol bol sıvı iç dualarımız seninle inşallah bekler İremcikkk..

Saadetçim hadi hayırlısı olsun, bebiş ne zaman gelmek isticek bakalım, Allah yardımcın olsun, stres yapma sakın bebişi etkiliyormuş

ayy saadetcim yolun sonuna geldin bu geceyi atlatırsan sorun yok yarın annenler gelmiş olur zaten

Canımm çok geçmiş olsun benimde suyum azalmıştı biliosun 15 gün daha götürür dedi ve götürdüde onu sıkıntı yapma bol bol sıvı iç dualarımız seninle inşallah bekler İremcikkk..

ay sağolun kızlarr
arada sancım tutuoo ynee
bakalımm beklicek mi irem hanım
bu akşam giderim die korkuom vallahiii

bende bugün 1 de hastanede olucam
ama doktor bana tahlillerden falan bahsetmedi
genel anestezi ile olacam sezeryan acaba ondanmıkii....
son kont bebeğin suyunu kont. edecektiii...

canım senınde bu tahlıllerı yaptırman lazım aslında.bunlar ıcınde sarılık tahlılı tam kan tahlıllerı ve kan pıhtılasması ıcın bır tahlıl yapıldı.belkıde pazartesı gun sabah yaparlar.bende genel anestezıyle olucam.cok az zaman kaldı ay elım ayagıma dolanıyor unuttugum bısey varmı acaba?

ya kızlarrr
doktoruma uyuz oldum alabilirsiniz bugün dedim zaten annemler inşallah yarına burda dedimmm
ben şimdi sancı çekceksemmm ne anladım bundan
sezeryan olcaz güyaaa
anasını satımm normal doğum sancısıda çekiyommm
napım gidim mi yoksa doğurtsun beniii
yaaaa
bu gecelik bi abla varr o bakabilirrr

alhancım benden tahlil falan istemedi bu doktorrr..
bi blgm yok yanii
pzstsiye kalmıycam sanırım bennn
adet olcak gibi ağrı saptanıoo
karnım gerilioooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…