ya kızlarrr
doktoruma uyuz oldum alabilirsiniz bugün dedim zaten annemler inşallah yarına burda dedimmm
ben şimdi sancı çekceksemmm ne anladım bundan
sezeryan olcaz güyaaa
anasını satımm normal doğum sancısıda çekiyommm
napım gidim mi yoksa doğurtsun beniii
yaaaa
bu gecelik bi abla varr o bakabilirrr
nazan hiçde stresli değil anacım öle rahat ki deli kıkır kıkır gülüp duruyo
amma güldüm haline ilk kez de onu gördüm öle doğuma giren
yaparlar tahlil dediğin neki cicimm
normalden korkuyosan sezeryan istiyosan söle doktora canım.
neticede bebiş maşallah büyük de, iki haftada da kilo alır bekleyince
korkmuyorum aslında normal istiyorum ama olmayacak gibi geliyor.bekletip bekletip sezeryana alacak ona kızıyorum.çünkü dediğin gibi 2 haftada kesi 4 kiloyu bulur.neyse bir kaç gün daha bekleyelim olmassa gideceğim sezeryana.
slm kızlar nasılsınız anne olan arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun rabbim kucagımızda koysun bende dogum yaptım çok şükür bebegimde bende çok iiyiyz 22 mayısta erken dogum yaptım( çok küçük bebem gören oyuncaak bebek sanıyo valla:))
ben de normal istiyorum ama bana da hiç normal yapacakmışım gibi gelmiyo canım..
senin bebiş kanala girmiş mi?
benimki salı gittiğimizde girmemişti ve 3500gr dı, doktorda bu hafta nst istemedi haftaya perşembe nöbetim var o zaman gel nstne de bakalım,kontrolünü de bu sefer hastanede yapalım dedi
banada o gün gel bebeği alalım der gibi geliyo
slm kızlar nasılsınız anne olan arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun rabbim kucagımızda koysun bende dogum yaptım çok şükür bebegimde bende çok iiyiyz 22 mayısta erken dogum yaptım( çok küçük bebem gören oyuncaak bebek sanıyo valla:))
kizlarrrrrrrrrrrrr 15 dakkikada bi gelmeye basladi resmen. kocisi arayim ben hemen demi
ana doğuyor mu yoksa.Heyecalandım şimdi. Hadi hayırlısı.Allah kurtarsın.
bilmiyorumki canim ya anlamadim, ben sanci gelince bagirmaya baslarim falan diye hep düsünüyordum ama rahatsiz edici bi tuhaf aci veriyo ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?