2009 Haziran Anneleri!!

nazan hiçde stresli değil anacım öle rahat ki deli kıkır kıkır gülüp duruyo
amma güldüm haline ilk kez de onu gördüm öle doğuma giren
yaparlar tahlil dediğin neki cicimm

ben uzun zamandır giremiyorum konuları kaçırıyorum.sen niye normal doğum yapabiliyorsan yapsana ben çok istiyorum ama şimdilik yok.zamanıda gelmiş doğsun işte ne güzel.sancı çek sonrada git sezeryana gir.doğur kız çatır çatır.

nazan hiçde stresli değil anacım öle rahat ki deli kıkır kıkır gülüp duruyo
amma güldüm haline ilk kez de onu gördüm öle doğuma giren
yaparlar tahlil dediğin neki cicimm

gerçekten midelikafadulden
delüü kız,ulan ben duyunca stres olduydum burda..
yok bacım sizler doğurana kadar ben dokuz doğuracam,benim oğlanda normal doğmayacak bu yüzdennlaelaelaelaelae

normalden korkuyosan sezeryan istiyosan söle doktora canım.
neticede bebiş maşallah büyük de, iki haftada da kilo alır bekleyince

korkmuyorum aslında normal istiyorum ama olmayacak gibi geliyor.bekletip bekletip sezeryana alacak ona kızıyorum.çünkü dediğin gibi 2 haftada kesi 4 kiloyu bulur.neyse bir kaç gün daha bekleyelim olmassa gideceğim sezeryana.

neyse ben kaçar
doğurursa gece msj çekcek saduşum
serumun bitmesine daha 2 saat var
sonra tekrar nst ona göre belli olcak
doğum mu olcak
eve mi gitcek
okiş
öpüldünüz

ben de normal istiyorum ama bana da hiç normal yapacakmışım gibi gelmiyo canım..
senin bebiş kanala girmiş mi?
benimki salı gittiğimizde girmemişti ve 3500gr dı, doktorda bu hafta nst istemedi haftaya perşembe nöbetim var o zaman gel nstne de bakalım,kontrolünü de bu sefer hastanede yapalım dedi
banada o gün gel bebeği alalım der gibi geliyo

slm kızlar nasılsınız anne olan arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun rabbim kucagımızda koysun bende dogum yaptım çok şükür bebegimde bende çok iiyiyz 22 mayısta erken dogum yaptım ( çok küçük bebem gören oyuncaak bebek sanıyo valla:))

canım geçen hafta girdim nst ye çok iyiydi. .kanala girip girmediği için muayene etmedi.ama girmediği kesin karnım çok yukarda.ama doktor o önemli değil her an herşey olabilir diyor.ama benim korkum kilosu artıyor ondan.

güzelkız canım ekledim seniii

nezaket bence arta canımmm en azından dr a gidin bi haber ver bize geldikten sonra canım

Allah analı babalı büyütsün.Allah uzun ömür versin.küçük olması önemli değil canım.Küçük çocuk daha çabuk büyüyor.Önemli olan sağlıklı olması.
vallah böyle beklemekte çok sıkıcı.Zaman geçmek bilmiyor.

esimi aradim yarim saat sonra gelcek, ya mesela simdi yine pek bisi yok ama yinede kasiklardan basladi git gide heryerime vurmaya basladi sidettli olmasada

tşkler kızlar allah razı olsun hepinizden valla herkes öle dio küçük bebek daha çabuk büyüyo dio bende kendimi onla avutuyom saglıgı yerinde ya oönemli benim için geceleri hiç uyutmuyo valla kızar çekecemiz var :))))

heyecan yapma nezaketcim
inşallah vaktini bekler ecrinimiz canım benimmmm

allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…