2009 Haziran Anneleri!!

anaaam gız noluyo gız burda delüleeerrrrr sadocum benim yaa sancısımı tuttu minikkuşumun kızzz abooooww Allahım hayırlısını versin onlar için inşallah yaaa canım benimmmm
nezocumunda başlamış gız noluyonuz bööle anacım pıtır pıtır benimde bugün vardı sancı ama geçti Allahtan şimide kasılıp duruyom ayy sadomla aynı gün doğuracaktık yaaa 1gün daha bekleyemedi iroş hanım haaaa
buarada bende acayip kasılıyom sööliyimm aşağıdan fırlicak gibi valla bizimkide beklese bare 1gün dahaaadelikafadulden

güzelkızcım gözünaydın canım seninde Allahım hayırlı uzun ömürler versin meleğine inşallah canımm sağlıklıysa sorun yok hiç kafana takma bööle şeyleri alır kilosunu o yavaş yavaş annesi meraketme sen

kızımı yeni uyuttum hemen girdim nete
ya sizi cok ozluyorum ama bi turlu vakit bulamıyorum nete gireye
dusunun bir de annem yanımda o gidince napcaz bilmiyorum
sizler nasılsınız bakalım

ya minnoşlar ben çok tırsmaya başladım sonradan sonraya yaaa sadece 1günüm kaldı inanamıyoruummmmm:1shok: ayy herşeyden korkar oldum delimiyim ne nasıl bakcam falan bile diyorum yani okadar iice delürdümm ağlayasım falan geliyor ikidebir bir yandanda sevinç kaplıyo içimi doğum nasıl geçecek diye düşünüp duruyomm ayyy uyuyamıyoommmmmafoldumben

nezocumdami doguracak yoksaaa...
ayy bugece haziran bebisleri hareketlendi hayirlisi bakalim
boyle sancilanip aramizdan ayrilan olunca dahada heyecan basiyor insani

selam kızlar bugün doktora gittik kızımlaa kızım 2,800 kilo olmuş boyu 49 cm. şuan için bir sorun çıkmadı herşey yolunda dedi doktorumuzz 24 hazirana sezaryan olucam kısmetse sıcakta eşimle fazla dolaşmadık eve geldik hee bide kaç gündürr ahmime çok baskı oluyo ve acıyodu baya bi doktora söyledim zor yürüyorum falan diye son ayına girdin olacak okadar dedi neyse gönderdi geldim eve güzel bi duş aldım duştan çıktım wc geldi gittim yaptım peçeteyle kurulanırken 3 4 damla kan geldi eşime bişey demedim biraz sonrasında doktoru aradım ama dokroum çıkmış asistanı vardı dedii devam ederse suyun felan gelirse hiç beklemden gel dedii şuan için çok şükür bişey yok ama o kan niye ve neden geldi şaştımm ve tıstım:) şuan sanki şeyim çıkacak gibi baskı var inşallah kuzucuğum erken gelmeye kalmaz duaa edinn:Saruboceq:

didomm icgudusel olarak anneligede bakimada 40 yildir yapiyormus gibi alisirsin canm.. korkma

iyiyim nareincim sagol
valla kırkı cıkana kadar hergun huy degistirirmis diyorlar hergun huyumuz degisiyor
bazen cok aglıyor uzuuyorum onun icin ne yapsak susturamıyoruz dusunsene bugun daha yeni uyudu
bir bebek için hiç normal degil
insallah szi de en yakın zamanda tatadacaksınız bu duyguları

kızımı yeni uyuttum hemen girdim nete
ya sizi cok ozluyorum ama bi turlu vakit bulamıyorum nete gireye
dusunun bir de annem yanımda o gidince napcaz bilmiyorum
sizler nasılsınız bakalım

yasemincim gece kaç kere uyanıyosunuz canım yaa çok zormu napacazzzzz:1shok: annemde son gecelerinin keyfini çıkar deyip deyip duruyo adamı hasta ediyor bu kadın yyaaaffffffkafamçokkarıştı

didemcim hayırdır pazartesi gunu mu dogum yapacaksın
sezeryan herhalde değil mi?

oncelikle bebegin kilosu boyu masallah yerinde canm..
kan neden geldi bilemicem ama drun vajinal muayene yaptiysa ondan olabilir diye geldi aklima
ins hersey yoluna girer bebis zamaninda gelir
her kanama ciddi bisey olmayabiliyor ama ihmalde etme..
surekli kendini dinler durumda ol
bide su drlar neden cep num vermez deli oluyorum..
bu kadinlar onlara guveniyor yaaaklava:
tup bebek uzmanlarini 24 saat arayabiliyorsun cepten..

canım çatı kontrolü falan yapmışmıydı belki ondan olmuştur zorlandı falansa ama yinede hazırlıklı olmakta fayda var tabi bekle bakalım biraz daha duruma göre hareket edersin hayırlısı olur inşallah senin için canımmm
didomm icgudusel olarak anneligede bakimada 40 yildir yapiyormus gibi alisirsin canm.. korkma

ayy ne bilim özloşum yaa inşallah ööle olur tatlışım hiç bööle endişelerim yoktu inanki şimdide fazla diil ama şurda 1günüm kaldı ya nebilim geliyolar işte bana bööle minikkuşum sen nasılsın buarada canım benim

yasemincim gece kaç kere uyanıyosunuz canım yaa çok zormu napacazzzzz:1shok: annemde son gecelerinin keyfini çıkar deyip deyip duruyo adamı hasta ediyor bu kadın yyaaaffffffkafamçokkarıştı

guzelim sabaha kadar 4-5 kere uyanıyor zaten uyanmasa da sen uyandırıp emzirmek zorundasın ama inan ki hiç zor değil, o uyanmasa kalkıp ben kontrol ediyorum inan ki Allah veriyor sabrını, sen hiç uykun bölünmemiş gibi uyanacaksın, ben hiç zorlanmıyorum, dusunsene dogumdan once vucut hazırlıyor kendini zaten cok rahat uyuyamıyorsundur şimdi değil mi?

teşekkür ederim canım bide en korktuğumşey zaten hafta sonu doğum olması doktorlar yok oluyoo çok saçmmaaa en azından 1 hafta daha sabretsin kuzucuğum 37 dolduralım:)

merhabalar, eğer kan sümüksü kıvamda ise doğumun yakın olduğunu belirten nişan tıkacı olabilir dikkatli oun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…