kızımı yeni uyuttum hemen girdim nete
ya sizi cok ozluyorum ama bi turlu vakit bulamıyorum nete gireye
dusunun bir de annem yanımda o gidince napcaz bilmiyorum
sizler nasılsınız bakalım
ya minnoşlar ben çok tırsmaya başladım sonradan sonraya yaaa sadece 1günüm kaldı inanamıyoruummmmm:1shok: ayy herşeyden korkar oldum delimiyim ne nasıl bakcam falan bile diyorum yani okadar iice delürdümm ağlayasım falan geliyor ikidebir bir yandanda sevinç kaplıyo içimi doğum nasıl geçecek diye düşünüp duruyomm ayyy uyuyamıyoommmmmafoldumben
selam kızlar bugün doktora gittik kızımlaa kızım 2,800 kilo olmuş boyu 49 cm. şuan için bir sorun çıkmadı herşey yolunda dedi doktorumuzz 24 hazirana sezaryan olucam kısmetse sıcakta eşimle fazla dolaşmadık eve geldik hee bide kaç gündürr ahmime çok baskı oluyo ve acıyodu baya bi doktora söyledim zor yürüyorum falan diye son ayına girdin olacak okadar dedi neyse gönderdi geldim eve güzel bi duş aldım duştan çıktım wc geldi gittim yaptım peçeteyle kurulanırken 3 4 damla kan geldi eşime bişey demedim biraz sonrasında doktoru aradım ama dokroum çıkmış asistanı vardı dedii devam ederse suyun felan gelirse hiç beklemden gel dedii şuan için çok şükür bişey yok ama o kan niye ve neden geldi şaştımm ve tıstım:) şuan sanki şeyim çıkacak gibi baskı var inşallah kuzucuğum erken gelmeye kalmaz duaa edinn:Saruboceq:
canım çatı kontrolü falan yapmışmıydı belki ondan olmuştur zorlandı falansa ama yinede hazırlıklı olmakta fayda var tabi bekle bakalım biraz daha duruma göre hareket edersin hayırlısı olur inşallah senin için canımmmselam kızlar bugün doktora gittik kızımlaa kızım 2,800 kilo olmuş boyu 49 cm. şuan için bir sorun çıkmadı herşey yolunda dedi doktorumuzz 24 hazirana sezaryan olucam kısmetse sıcakta eşimle fazla dolaşmadık eve geldik hee bide kaç gündürr ahmime çok baskı oluyo ve acıyodu baya bi doktora söyledim zor yürüyorum falan diye son ayına girdin olacak okadar dedi neyse gönderdi geldim eve güzel bi duş aldım duştan çıktım wc geldi gittim yaptım peçeteyle kurulanırken 3 4 damla kan geldi eşime bişey demedim biraz sonrasında doktoru aradım ama dokroum çıkmış asistanı vardı dedii devam ederse suyun felan gelirse hiç beklemden gel dedii şuan için çok şükür bişey yok ama o kan niye ve neden geldi şaştımm ve tıstım:) şuan sanki şeyim çıkacak gibi baskı var inşallah kuzucuğum erken gelmeye kalmaz duaa edinn:Saruboceq:
didomm icgudusel olarak anneligede bakimada 40 yildir yapiyormus gibi alisirsin canm.. korkma
yasemincim gece kaç kere uyanıyosunuz canım yaa çok zormu napacazzzzz:1shok: annemde son gecelerinin keyfini çıkar deyip deyip duruyo adamı hasta ediyor bu kadın yyaaaffffffkafamçokkarıştı
oncelikle bebegin kilosu boyu masallah yerinde canm..
kan neden geldi bilemicem ama drun vajinal muayene yaptiysa ondan olabilir diye geldi aklima
ins hersey yoluna girer bebis zamaninda gelir
her kanama ciddi bisey olmayabiliyor ama ihmalde etme..
surekli kendini dinler durumda ol
bide su drlar neden cep num vermez deli oluyorum..
bu kadinlar onlara guveniyor yaaaklava:
tup bebek uzmanlarini 24 saat arayabiliyorsun cepten..
merhaba yasemin ben nurten, canım bişey sormak istiyorum, doğumunu hizmet hastanesndemi yaptın
selam kızlar bugün doktora gittik kızımlaa kızım 2,800 kilo olmuş boyu 49 cm. şuan için bir sorun çıkmadı herşey yolunda dedi doktorumuzz 24 hazirana sezaryan olucam kısmetse sıcakta eşimle fazla dolaşmadık eve geldik hee bide kaç gündürr ahmime çok baskı oluyo ve acıyodu baya bi doktora söyledim zor yürüyorum falan diye son ayına girdin olacak okadar dedi neyse gönderdi geldim eve güzel bi duş aldım duştan çıktım wc geldi gittim yaptım peçeteyle kurulanırken 3 4 damla kan geldi eşime bişey demedim biraz sonrasında doktoru aradım ama dokroum çıkmış asistanı vardı dedii devam ederse suyun felan gelirse hiç beklemden gel dedii şuan için çok şükür bişey yok ama o kan niye ve neden geldi şaştımm ve tıstım:) şuan sanki şeyim çıkacak gibi baskı var inşallah kuzucuğum erken gelmeye kalmaz duaa edinn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?