didemcim hayırdır pazartesi gunu mu dogum yapacaksın
sezeryan herhalde değil mi?
canım çatı kontrolü falan yapmışmıydı belki ondan olmuştur zorlandı falansa ama yinede hazırlıklı olmakta fayda var tabi bekle bakalım biraz daha duruma göre hareket edersin hayırlısı olur inşallah senin için canımmm
ayy ne bilim özloşum yaa inşallah ööle olur tatlışım hiç bööle endişelerim yoktu inanki şimdide fazla diil ama şurda 1günüm kaldı ya nebilim geliyolar işte bana bööle minikkuşum sen nasılsın buarada canım benim
memnun kaldın mı canım doğumdan, benimde doktorum Meltem Hanım kısmetse 5 gün sonra kontrolümüz var ve muhtemelen sezeryan tarihi vericekmerhaba nurten
evet hizmet hastanesinde yaptım doktorum da Meltem hanımdı
merhabalar, eğer kan sümüksü kıvamda ise doğumun yakın olduğunu belirten nişan tıkacı olabilir dikkatli oun bence
guzelim sabaha kadar 4-5 kere uyanıyor zaten uyanmasa da sen uyandırıp emzirmek zorundasın ama inan ki hiç zor değil, o uyanmasa kalkıp ben kontrol ediyorum inan ki Allah veriyor sabrını, sen hiç uykun bölünmemiş gibi uyanacaksın, ben hiç zorlanmıyorum, dusunsene dogumdan once vucut hazırlıyor kendini zaten cok rahat uyuyamıyorsundur şimdi değil mi?
hayır benim ki sezeryan değildi canım normaldievet canım pazartesi sabah inşallah bakalım minnoş erkenden pırtlamazsa sezeryan yapcaz bakalım epidural istiyom ama doktor anestezi uzmanı karar vercek dedi bakalım nasıl olcak sen nasıl yapmıştın tatlışş yaa unuttum sezeryanmıydı korkimmi senceeee:çok üzgünüm:
memnun kaldın mı canım doğumdan, benimde doktorum Meltem Hanım kısmetse 5 gün sonra kontrolümüz var ve muhtemelen sezeryan tarihi vericek
aynen valla yasemincim gece 4-5kere wc ye kalkıyom zaten kalkmasamda ağrıdan dönemiyom falan bende ööle diyodum Rabbim bizi alıştırıyor heralde diye valla o çok büyük yaa ayy uyandırsın kız beni minikkuşum benim bak yine ağlayasım geldi anacım kafayı yidim ben kafayıııı-tatlicadiarzu-
ever canım çok memnun kaldım dogumuma o girdi, dogum ekibi de çok iyiydi
bana hiç sezryan filan demedi ben de stemedim eger herseyin normalse sana da sezeryan tarihi vermez herhalde
kıslar 00:26 da sadoşdan gelen mesaj
doğuma giriyorrum dularınızı eksik etmeyin
artık ayılınca yazacak ii mi kötümü
bende yattım msjı gördüm kalıp haber veri mdedim
bildiğim bu kadar
şimdi tekrar yatıyom msj gelrse kalkar yazarım öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?