2009 Haziran Anneleri!!

didemcim hayırdır pazartesi gunu mu dogum yapacaksın
sezeryan herhalde değil mi?

evet canım pazartesi sabah inşallah bakalım minnoş erkenden pırtlamazsa sezeryan yapcaz bakalım epidural istiyom ama doktor anestezi uzmanı karar vercek dedi bakalım nasıl olcak sen nasıl yapmıştın tatlışş yaa unuttum sezeryanmıydı korkimmi senceeee:çok üzgünüm:

hayır tatlım çatı muaynesi felan olmadımm yapmıcak zaten benim 2 . bebişim 1 kızım var onda sezaryan olmuştum kendim istemiştim 40 hafta bekledim olmayınca sezaryana almıştı aynı doktorummmirmirmirmir

aynen valla yasemincim gece 4-5kere wc ye kalkıyom zaten kalkmasamda ağrıdan dönemiyom falan bende ööle diyodum Rabbim bizi alıştırıyor heralde diye valla o çok büyük yaa ayy uyandırsın kız beni minikkuşum benim bak yine ağlayasım geldi anacım kafayı yidim ben kafayıııı-tatlicadiarzu-

hayır benim ki sezeryan değildi canım normaldi
neden korkacaksin ki ne guzel işte rahatça dogum yapacaksın inşallah

memnun kaldın mı canım doğumdan, benimde doktorum Meltem Hanım kısmetse 5 gün sonra kontrolümüz var ve muhtemelen sezeryan tarihi vericek

ever canım çok memnun kaldım dogumuma o girdi, dogum ekibi de çok iyiydi
bana hiç sezryan filan demedi ben de stemedim eger herseyin normalse sana da sezeryan tarihi vermez herhalde

hmm pardon tatlışş unutmuşum yaffff inşallah canım bakalım hayırlısı artık neler olcak

evet canım ya Allahım çok buyuk ozellikle de bebegine kucagına alınca anlıyorsun bunu

merak etme annelik iç gudusu o kadar baskın ki bebegine kimselere guvenemiyorsun kendi annene bile herseyini sen yapmak istiyorsun

neyse kızlar benden bu kadar, kızım uyuyorken ben de uyuyayım bari
inşallah pazartesi gunu sag-salim yavrunu kucagına alacaksın didem haıyrlı haberlerini bekliyoruz
herkese iyi geceler

iyi geceler yasemincim sağol iyi dileklerin için canımm sende öp bizim için minikkuşunu emii annesi

ever canım çok memnun kaldım dogumuma o girdi, dogum ekibi de çok iyiydi
bana hiç sezryan filan demedi ben de stemedim eger herseyin normalse sana da sezeryan tarihi vermez herhalde

canım bende bel fıtığı var yürüyüşümü bi gördü direk sezeryan dedi zaten kızımda ters duruyo mecburen sezeryan olucam yani, cevabın için teşekkürler iyi geceler a.s

kıslar 00:26 da sadoşdan gelen mesaj
doğuma giriyorrum dularınızı eksik etmeyin
artık ayılınca yazacak ii mi kötümü
bende yattım msjı gördüm kalıp haber veri mdedim
bildiğim bu kadar
şimdi tekrar yatıyom msj gelrse kalkar yazarım öptüm sizi

kıslar ben yatar yoruldum bugün boya başladı evde ayakta kaldım çok öptüm sizi ii geceler cicilerim sadoşa dua edin emi yatmadann

anam kıslar valla nasıl uyucam tekrar bilmiom aklım sadoşda kocişden gizli girdim nete uyanmadan gidim ben okiş gece msjı duymazsam sabah gözümü açar açmaz yazarım okişş

semosummmm canm benim yaa tskler bitanem yat dinlen sen..
saadet tum dualarimiz seninle canm
merakla sabahi beklicem artik
ins hersey yolunda gider irem kizimiz kucaginda gelir topigimizeopuyorumnanaktana.s.

merhabalar haziran anişleri kimsecikler kalmamış topikte bi ben gözüküyorum ama gözüme uyku girmedi bugün dr. daydık kızım 2754 gram olmuş 48,5 da boyu
veeee evet doğum tarihimiz 11 haziran perşembe saat sabah 8 de sezeryana giriyorum hepiniz öptüm görüşmek üzeredualarınızı eksik etmeyin heyecandan uyuyamıyorum

hayırlı sabahlar kızlar uyku tutmadı yıne yaaa..zaman ıyıce azaldı aklıma geldıkce nefesım kesıecek gıbı oluyor...
saadetım ne yaptı acaba?kız sadoooo dıdmle benı satısa getırdı senın irem kız.hanı pazartesı bızle beraber doguracaktın heee?saka bır yana hayırlı haberlerını alırız ınsallah.büyük olasılıkla iremınle berabersın suan ayyy ne güzel bır mutluluk.
nazocum sen ne yaptın?sancıların ne alemde ?

günaydın arkadaşlar, noldu bu gece size yaa herkezi sancı tutmuş.
biz de uyandık erkenden, sütümüzü içerken bi bakalım doğuran var mı diye.
maşallah saadetciğimin kızına, tam gece kuşu olcak, herkezi ayağa dikcek heralde.
inşallah sorunsuz kucağına almıştır iremini kokluyodur şimdiii.
darısı hepimizin başına(mümkünse mesai saatinde ama).
hepinizi öpüyoruz kızımlaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…