2009 Haziran Anneleri!!

herkeze günaydınlaar.
biz ikinci uykumuzu da uyuyup geldiik.
semoş uyan da bigilendir bizi naptı saadet acabaaa
birazdan dışarı çıkcam aklım burda kalcak ama (
biraz yavaşlayın hepiniz birden doğurmayın sakın

oyyyyyyy fedakar arkadaşım benimkalkmış yatacıgındadanda haber vermiş bize saolasın semacım allahım yardımcısı olsun inşallah ay almıştır kızını kucagına şimdiallahım nazarlardan korusun

Kızlarrr ya biz hiç uyumadık yine bi ara uyumuşum azıcık 3.30 da oğlum uyandı onu doyurduktan sonrada sadoşu düşündüm sabahı ettim varmı haber?siz napıosunuz??

canlarım cok özlüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiii
kızımdan başımı alıpta giremiyorum sadoşumda kavuşuyomuş minigine hayırlı haberlerini alırız inşallah

Günaydin sevgili anneler,

neler olmus dün gece, valla soluk soluga okudum yazdiklarinizi..
Insallah cok güzel haberlerle gelir Saadetcik ve Nezo...

kıslar
07.06.2009 saat gece 01:30 da irem hanım 2600gr ve 45cm olarak dünyaya geldii
şimdilik sadoşa benziyomuş
kaşları ve kirpikleri sapsarıymış
zavallı sadoşum 06:44 de çekmiş msjı
gece wc ye kalktığım zamanlarda gelmemişti mesaj
ben şimdi kalktım
tüm bildiğim bu ilerleyen saatlerde arıcam sadoşu
öptüm sizi
mamamı yiyim gelirim sonra yine

Gece neler olmuş öle!!!
Sadocum da doğurmuş gelmiş ırem kızımız maşallahhh ona!!!
Nazo ne yaptı acaba? ıŞnşallah o da hayırlı haberlerle gelir!

Kıslar dün doktordaydık, minik kuzum doğum kanalına girmiş. haftaya pazartesi ya da salı doğuma çağıracakmış. Doğmassa kuzucuk cuma günü tekrar kontrol var, çatı muayenesi yapıcak, açıklık durumuna göre haftaya pazartesi ya da salı doğuma çağıracakmış. Ya suni sancı ya da sezeryan.

günaydın canlarımm ayyy sadocumu merak ettiydim doğurmuşmu kızzzz canım benimmmm yaa sağolasın semoşcum haber verdiğin için bacım yarında benim ve alhanın haberlerini verirsin inşallah heyecan dorukta zaten yerimde duramıyom sadocumun kısmetide bugüneymiş demek Allahım hayırlısını versin hepimiz için iremciğimizde hayırlı evlat olsun hayırlı uzuun ömürleri olsun inşallah minikkuşun yarabbim

msallah iremle sadosa...
dun gece sadosun doguma girdigini ogrendigimden butun gece onlari gordum ruyamda gercekten sari bir kiz goruyordum...
darisi basimiza ins saadetcimde kavustu melegine..saglicakla buyutsun

maşallah iremimize allahım negüzel sadoşda kuvuştu meleğine allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun
darısı bizim başımıza.

Sadoşumuzun gözü aydın maşallahhhh balerin iremimizde merhaba dedi dünyayaaaa

meraba kızlaar.
minik iremde meraba demiş dünyamıza. hoşgelmiş minik prenses.
sarı sarı ne tatlıdır şimdi yaa.
darısı tüm bekleyen bizlerin başınaa.
ben de bugece rüyamda doğurmuştum , kucağımdaydı minişim.rüyası bile çok güzeldi :))

maşallah bir melek daha geldi dünyaya..
hoşgeldin İREM bebek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…