2009 Haziran Anneleri!!

herkese günaydınnn
bebişler pıtır pıtır geliyolarr ne güzel
saadette kavuştu iremine allah analı babalı büyütsün
neredeyse çoğu kişide ne zaman kavuşacağını biliyo
ben hala bekleme modundayım ne sancı ne var ne bişey benim ki gelmeyecek sanırsam

bence ayline de benziyo
ikisinin karşımı ne tatlı bi bebek maşallahhhhh sübhanallahhh

kızlar evim göçebe yeri gibi mülteci kamplarından farksız heryer heryerde bugün bitecek boya inşallah yarında toparlar salı günü de temizlenir inşallah ben bi kaç gün çok ca giremem ama arada girer haberleri okurum doğuranlar ulen sessiz sedasız kaç bebe oldu yarın de didoşum ve alhancım doğuruyo hadi bakalım hayırlısııı

saolsun kociş gece elini karnıma koymuş ben uyuyodum uyandırıp bu niye oynamıyo dedi aklım oğlumda elim karnımda kaldı sabaha kadar kabus gördümm kaç kere uykumdan sıçradım öle uykusuz uykusuz dolanıyom şimdi sinir oldum heeeee

gece tosuncuk uyumuştur semoş.ne olsunnn
olan senimn uykuya olmuş birde yorgunken:çok üzgünüm:

he ya zeynepcim sorma
sanki bu çocuk hep uyanık kalcakmış gibi
canım gece kalktım salladım göbüşümü elledim oynayana kadar uyuyosada uyandırdım oğlumu iki kıprştı öle daldım uykuya kociş de az önce kalktı boyacıları almaya gitti sinir bastı beni de uyuz bi de kaç saat fazla uyudu benden

Semacim seni anliyorum, biz de ne zamandir ugrasiyoruz, suan itibariyle bitti, bir temizlik yapcam dinlendikten sonra, etrafi düzenliycem, esim camlari sildi, camasir vs. derken ..Anneme birsey birakmiycaz galiba...

kızlar ya ben doğuramıycakmıyım yaaaaa
haftası benden büyük olan kalmadı herhalde 40 tayız artık yine ses seda yokk
ben kafayı yicemm az kaldıııkafamçokkarıştı

kıs havva nere koymuşlar resmini ben neden göremedim k,i????? sölesene nerde bakak

görüyon mu düşünceli kocişi. doguncada hep böyle ilgili olur işallah.bende gece çığlık atarak uyandım ilk defa ayagıma kırap girdii ne kötüymüş kociş fırladı yataktan arabayı getireyim ben doguruyon diyo ya dli o beni sakinleştircene ben onu sakinleştirdim

Zeynep sen de hic mi sanci vs. yok canim?
Bence bu ara gelir bebis, gelmezse suni sanci verirler ilk sanirim...

onlar bizden ne zaman az uyudukiii zaten
ben hep korkutuyorum zaten artık gece uyumıycaz diye ne olur accık daha uyyyim diye yalvarıyo bana.bak sonra uyuyamıycakmışız diye.
halbuki uyuyamayan yine ben olcam
amaan bunlar böle işşte

canım dr nediyo nu konuda burda bi arkadaşım 42.haftada dogurdu daha da sancısı geledi de sezeryanla aldılar.

Zeynep sen de hic mi sanci vs. yok canim?
Bence bu ara gelir bebis, gelmezse suni sanci verirler ilk sanirim...

ya arada bir adet olacakmışım gibi ağrı oluyoo ama çok az.nstde hiç bişey çıkmıyo sancı adına.
yarın doktora gidiyorum bakalım ne diyecek.
normal doğum bekliyoruz ama 3 hafta önce 3000 grdı
ya çok büyüdüyse diyorum normalde olmaz
yani artık çok sıkıldım biran önce gelsin
herkes artık sen hala doğurmadınmı diyooo:çok üzgünüm:

zeynepcim herşey yolundaysa beklerler ama suyun azalır açıklık falan olursa sunni sancıyla denerler ya da sezeryana alırlar en çok 1 hafta daha beklersin

kizlar dogum sancisi baslayinca bebek hareketlimi oluyor yoksa sakinmi..
yada tamamen bebege ozgu bi durummu??

zeynepcim herşey yolundaysa beklerler ama suyun azalır açıklık falan olursa sunni sancıyla denerler ya da sezeryana alırlar en çok 1 hafta daha beklersin

her gidişimde suyu çok iyi diyodu en son gittiğimde de öle dedi.hem alttan muayne etmişti daha inememiş demişti.sanırım açıklıkta yoktu o zaman.
bakalım yarını bekliyorum dört gözle.onuda ancak akşam 7 ye alabildik ne kalabalık doktor yaa.randevu alamıyoruz kolay kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…