2009 Haziran Anneleri!!

valla özlemcim sancı anında nasıl olyolar bilmiyorum
ama suyunu patlatmadan önce çok hareketli oluyolarmış onu biliyorum sadece
ama şöle de bi durum var sancı anında bebekler çok büyük bi basınç altında oluyolar öle çok hareketli olması beklenmez sanırım ama bu benim fikrim tabikii

zeynep bende yarına devlet hastanesine gidicem netten aldım şimdi randevuyu 14:40 hiç de sıra beklemiyoz hemen geliyo saatinde giriyoz şekerrrr

bende nst ye gircem yarın ilk kez bakalım durum ne???

Semacım ben 32 haftadan beri nst ye giriyorum.120 ile 160 arası atması normalmiş.Bebeğin kalp atışlarını dinlmek çok güzel

opuyorumnanaktana.s.
saol tatlim..
dun gece cok feci sancilar cektim nefesim kesiliyordu...
cantayi aldik gidecektik..
sonra vazgectim dedim simdi gidersem sabaha kadar yatirirlar..biraz evde zaman gecsin dedim
sonra uyumusum..simdi bisey yok

nevergiveup canım benim özeldeki bile sokmadı daha nst ye bakalım devletteki gircez nst ye dedi o da bi hafta var bi hafta yok hastanede nasıl olcak bilmiyom zaten heralde artık benimkide sokar cumartesi de ona gidicem çatı muayenesi yapcakmış ıyyyy iice açılsın iice yumuşasın öle bakim seninde canın acımasın dedi

özlem bende öle uzun süreli olmuyo sancılar öle dayanılmıcak kadar değil ama epeyde zorluyo canım senin ne zaman kontrol biraz erkene alsan olmazmı? yarın falan gitsen için rahat eder durumunu bilirsin böle bi imkan varmıki?

zeynep bende yarına devlet hastanesine gidicem netten aldım şimdi randevuyu 14:40 hiç de sıra beklemiyoz hemen geliyo saatinde giriyoz şekerrrr

bende nst ye gircem yarın ilk kez bakalım durum ne???

devlet hastanesine giderken bende öle yapıyorum netten alıyorum sırayıda.,
yarın biz özeline gitcez aynı doktor benim özeldekide devlettekide,hastanede sadece tahlilleri yapıyo birde nst başka bişey yok.
ama özelinde ultrasona bakıyo bide muayne ediyo.bir ay önce zaten bu güne vermişti randevuyu.çatlak bitene sekreeri var adamı azarlayıp duruyo yok diyorum size sıa diyo arayınca 2 3 gün sonrasına veriyo.ama allahtan doktor güleryüzlü.gerçi parayamı gülüyo pek anlamış değilim ama neyse bakalım.

sen iilk defa giriyosun demek nst ye.sende dinel bakalım kalp atışlarını tosuncuğun

valla zeynep benim de tam teersi çok dadlu bi sekreterimiz var ama dr deli biraz kızı ağlatıp duruyo kadın bana da tavrı değişik değişlik bigün ii bi gün ters alıştım zaten az kaldı bi doğurim doğumdan sonra da giderim bi kaç kez yeterrrr

nst ye gircem diye heyecanlı değilim sadece sancım varmı onu merak ediyom sancı çıktığında ne oluyo onu anlamak istiyorum o kadar eee tabi tosuncuğumun kalp atışları da zevkimiz olsun demii

canim kontrolum yarin zaten...
10.55 de
bebekte cikmak ister gibi tam vajinaya baski yapiyor...
karnimda cok indi oturunca bacaklarimin uzerinde artik...
40 i doldurabilecegime atik hic inanmiyorum

ayyyy dünürümmm nst ye mi girecennn

gürp gürp kalp atışlarını mı dinliycen damadımınnnn :))

hadi hayırlısı gelince yazarsın bize artık

bana bak özlem hanım beraber doğurcaz heee öle kaytarmak yok
benimde epeydir bastırıyo göbüş kucakta oturuyom öleki hareketlenince bacaklarımda da hissediyom ama bana da sanki 40 haftayı doldurcak hatta giçicek gibi geliyo nedenseeee

ben doldurcam bu gidişle 40. haftayı umudum tamamen kesildi hep 1 2 hafta erken doğar diodum ne sancım var ne de aşağı indi kuşummm offfff ya gec doğmasını istemiom kızlar bennn (

burdan gidene kadar 40 ı cıksın istiorum ondan gec gelmesin

havva ne yalanıyon bacım donduyma mı yiyon ?????şakkıdı
ayyyy dünürümmm nst ye mi girecennn

gürp gürp kalp atışlarını mı dinliycen damadımınnnn :))

hadi hayırlısı gelince yazarsın bize artık

he canım sorma dr manyağı olduk daha cuma gittik pazartesi tekrar gidicez napalım yazmammı dünür aşkolsunn hehe bir gece ansızın arayabilirim belkideeee:CüvCüv:

ins gonlumuze gore olur naren ve semos...
napalim gelene gelme diyemeyiz:roflol:

naren daha du bi baktın suyun gelmiş daha erken kuzu zeynep napsın kıs 39+2 olmuş bak sabırla bekliyo kudurma bakem sıranı bekleeeevereliniortak

valla özlem ben şu an gelme diye yalvarır pozisyondayım
inan oturcak yer bile yok evde
gelmes,n 3 4 gün en azından sabretsin valla işler bitmeden doğarsa kalırım hastanede eşim geldin bitirsin işleri ceza onazemuszemus

kızlar sadoşu arayan olmadı dimi?????
ben arim bari yine:))
annesi falan gelmiştir nasılsa

aradım açmadı müsait değil ya da zavallım uyuyo ikisinden biri geri dönerse yazarım artık nasıllarmış irem kızımızla diyeee

evet bence de erken de annem pek sabırsız bu kociş yaaa

bende 40 ı cıkıp yola cıkmak istiyorum tek neden bu hayırlısıyla gelsin inşallah

bu salı agdacıya gitcem yine kızlar 1 ay oldu ilkine gideli

doguma 2 hafta kalmış oluyorrr eger gec gelirse bi daha giderim napayımm

bacaklarımı ve koltukaltımı kendim alıyorum şükür oralara ulaşabiliyorummm

offf ne zor be kadın olmakkk(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…