2009 Haziran Anneleri!!

kizlar selam, yeni bebekler katilmis aramiza, yasasin, bizim de siramiz geliyor, gerci benimki biraz daha beklesin nolur....daha tam olarak hazir degil ev......saadetin yarin doguma girecegini saniyordum, bi terslik mi oldu, bugun dogum yapmis...bilen var mi saadeti merak ettim arkadaslar?

fatoş dün akşam saadetin sancıları başladı nasılsa sezaryan olacam dedi dr a gitti gece de doğum yaptı sezaryanla işte normal dogum sancısı cekme dedik bizde şükür kavustu kızına

ee sıra kimlere gelioooo

bize tabikii :)

Narennnnn ağdacıya git bence biran önce benim ağdacı randevum pazartesiydi nasılsa cuma doğurcam bi güzel pazartesi giderim dedimmm ama malesef batuhan bey pazartesi gelince şadiye modunda girdim doğuma demedi deme delikafadulden

narencigim cok sagol, cok merak etmistim, peki arzu neden erken dogurdu ki?onun daha vardi ,haberin var mi canim?

var tabi olmaz mı onunda sancıları vardı sabredeyim hastane de beklemek istemiyorum dedi ama sabah bi baktıki dayanılacak gibi değil dr a gitti ve bebeğin kalp atışı yavaşladıgı cıkmak için strese girdiği için mecbur seazaryan oldu canım

hakılısın pınarım gitcem artık ne belli değil mi tam 40 haftada olcağı ben işimi garantiye alayımda

ee sen naptın peki gerci sezaryandı senin oraya bakmamışlardır bile kuzum :))

hakılısın pınarım gitcem artık ne belli değil mi tam 40 haftada olcağı ben işimi garantiye alayımda

ee sen naptın peki gerci sezaryandı senin oraya bakmamışlardır bile kuzum :))

Valla ben odaya geldiğimde elime bi poşet tutuşturdular ben içinde ne var diorum çıka çıka don çıkmazmı ne zaman çıkarmışlar ne zaman sonda takmışlar bilmiom gören gördü...çok utandım ama haberim yoktuki uuşukken nasıl hissedeyim göremiosunda batuşun işitme testini alcaktık hastaneden ben arabadan inmedim ya görenlerle karşılaşırsam die arabada bekledimm :çok üzgünüm:

oyyyyyyyyyy canım kıyamam sana yaaaa

pınar bu batuşl senin degerini bilmezse ben onun bamyayı yakarım sen ne fedakar bi annesin kuzum ya maşallah sana

sagolasin arkadasim, hayirlisi boyleymis demek, ben iyice korkmaya basladim ya....neden gununu beklemez bu yaramazlar...hem kucagima almak istiyorum hem korkuyorum....
pinarcigim sen nasilsin canim..batuhan nasil?..en vefali sen ciktin topikte....doguran unutuyor bizi....

canim kontrolum yarin zaten...
10.55 de
bebekte cikmak ister gibi tam vajinaya baski yapiyor...
karnimda cok indi oturunca bacaklarimin uzerinde artik...
40 i doldurabilecegime atik hic inanmiyorum

'Kizlar bu gidisle ben arkanizdan bakar olacam, göbegim tam inmedi benim ya, birazcik...

sırnaşık şey
:roflol:

Kizlar islerim en sonunda bitti, banyomu yaptim, serildim koltuga...Bittim, ki islerin
hemen hemen %90 ini esim yapti ... opuyorumnanaktan

saadet maşallah sana kızına kuvuşmuşsun
hayırlı olsun canım benim
allah analı bablalı büyütsün
öpüyorum ikinizide

oyyyyyyyyyy canım kıyamam sana yaaaa
pınar bu batuşl senin degerini bilmezse ben onun bamyayı yakarım sen ne fedakar bi annesin kuzum ya maşallah sana
Canım ya Batuşum anneye çok düşkün bi sarılıo bana o yetio valla kıyma kuzumaa

Canım yorma kendini demekten dilimde tüy bitti

Canımcım çok özlüyorum sizi fırsat buldukça gelmeye çalışıorummm topiğee...batuş banyo yaptı uyuyoooo...bense robot modunda misafir gelcek şimdi hazırlık yapıcaz annemle

meraba kızlaar, bi taraftan pazar, bi taraftan sıcak derken kimse kalmamış burda.
benim kızım bugün aşağı inmek için yırtınıyo ama bakalım.
kasıklarımı müthiş ağrıttı yaa.
inşallah herkes iyidir.
bu son haftalar ağrı içinde geçecek galibaa (

liste bebeklerle doluyo ne güzel darısı bekleyenlerin başına ,
saadet de doğurmuş allah analı babalı büyütsün , bizim biraz düzene girmeye başladı ama bu sefer de gaz sancıları çıktı, şu gaz çok kötü ya gece bi çığlıkla uyanıyoruz sonrası zombi gibi ayaktayız.

Allah analı babalı büyütsün canıım.gaz gerçekten kötü ve belli bi süre geçmeden ne kullansan tam geçmiyo.
ama kollarında bebişini tutmanın kıymeti hiç bişeyle ölçülemez heralde. darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…