havva ne yalanıyon bacım donduyma mı yiyon ?????şakkıdı
he canım sorma dr manyağı olduk daha cuma gittik pazartesi tekrar gidicez napalım yazmammı dünür aşkolsunn hehe bir gece ansızın arayabilirim belkideeee:CüvCüv:
fatoş dün akşam saadetin sancıları başladı nasılsa sezaryan olacam dedi dr a gitti gece de doğum yaptı sezaryanla işte normal dogum sancısı cekme dedik bizde şükür kavustu kızına
ee sıra kimlere gelioooo
bize tabikii :)
hakılısın pınarım gitcem artık ne belli değil mi tam 40 haftada olcağı ben işimi garantiye alayımda
ee sen naptın peki gerci sezaryandı senin oraya bakmamışlardır bile kuzum :))
var tabi olmaz mı onunda sancıları vardı sabredeyim hastane de beklemek istemiyorum dedi ama sabah bi baktıki dayanılacak gibi değil dr a gitti ve bebeğin kalp atışı yavaşladıgı cıkmak için strese girdiği için mecbur seazaryan oldu canım
canim kontrolum yarin zaten...
10.55 de
bebekte cikmak ister gibi tam vajinaya baski yapiyor...
karnimda cok indi oturunca bacaklarimin uzerinde artik...
40 i doldurabilecegime atik hic inanmiyorum
bana bak özlem hanım beraber doğurcaz heee öle kaytarmak yok
benimde epeydir bastırıyo göbüş kucakta oturuyom öleki hareketlenince bacaklarımda da hissediyom ama bana da sanki 40 haftayı doldurcak hatta giçicek gibi geliyo nedenseeee
Narennnnn ağdacıya git bence biran önce benim ağdacı randevum pazartesiydi nasılsa cuma doğurcam bi güzel pazartesi giderim dedimmm ama malesef batuhan bey pazartesi gelince şadiye modunda girdim doğuma demedi deme delikafadulden
Canım ya Batuşum anneye çok düşkün bi sarılıo bana o yetio valla kıyma kuzumaaoyyyyyyyyyy canım kıyamam sana yaaaa
pınar bu batuşl senin degerini bilmezse ben onun bamyayı yakarım sen ne fedakar bi annesin kuzum ya maşallah sana
Canım yorma kendini demekten dilimde tüy bitti'Kizlar bu gidisle ben arkanizdan bakar olacam, göbegim tam inmedi benim ya, birazcik...
sırnaşık şey
:roflol:
Kizlar islerim en sonunda bitti, banyomu yaptim, serildim koltuga...Bittim, ki islerin
hemen hemen %90 ini esim yapti ... opuyorumnanaktan
Canımcım çok özlüyorum sizi fırsat buldukça gelmeye çalışıorummm topiğee...batuş banyo yaptı uyuyoooo...bense robot modunda misafir gelcek şimdi hazırlık yapıcaz annemlesagolasin arkadasim, hayirlisi boyleymis demek, ben iyice korkmaya basladim ya....neden gununu beklemez bu yaramazlar...hem kucagima almak istiyorum hem korkuyorum....
pinarcigim sen nasilsin canim..batuhan nasil?..en vefali sen ciktin topikte....doguran unutuyor bizi....
liste bebeklerle doluyo ne güzel darısı bekleyenlerin başına ,
saadet de doğurmuş allah analı babalı büyütsün , bizim biraz düzene girmeye başladı ama bu sefer de gaz sancıları çıktı, şu gaz çok kötü ya gece bi çığlıkla uyanıyoruz sonrası zombi gibi ayaktayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?