2009 Haziran Anneleri!!

selam kızlar kimse yok bugün pazar korkudan evden çıkamadımm benim aşağısı oturup kalkarken çok acıyoo yaa sizlerdede oluyomuu

Benimd oluyor aynı ağrılar.Bugün göğüslerimden de şeffaf bir sular geliyor anlamadım.Bir tuhaf oldum sizde de oluyor mu?Ay kendimi çok ilginç hissettim.
Bide benim ellerim uyuşup morarıyor sizde de oluyor mu ya?

aşağıda olayı ben de bugün çok oldu kızlar. bebişin elleri nerdeyse mesanemin dibinde kıpır kıpır, delip çıkıcak sanki.
ellerde şişme de sabah çok oluyo, ama morarma olmadı canım

kızlar nasılsınız bakalım kızımı uyuttum sizlere bakim dedim..
bugün çok mutluyum cünki baş agrım yavas yavas geçiyo anestezinin etkisiyle başımı kaldıramıyodum şimdi baya iyiyim artık kızımın altını alıp üzerini değiştiriyorum babanemiz yapıyodu kızım aglıyınca hiç bişey yapamıyodum içim parçalanıyodu ama allahıma bin şükür geçiyo
bide şu göğüs ucum geçeydi neyse inanıyorum ondalrda iyileşcek
ben biraz geçmişe bakim kimler yavrusuna kavuşmuşşş..
bu arada anne olmak öle başka bişeyki tarifi yok inş bekleyen tüm anneler sağlıkla kavuşur meleklerinee..

ay ben geldim
delircem ama yaaaa
bu akşam biticek heralde
işte bende yarın eşimle biraz toparlayıp evi hemen bi kadın bulcam aslında ben diyom ki 2 yardımcı alim bi günde bitsin
iki gün uğraşmaktansa
ama yapılan yerler çiçek gibi oldu
şok şok şok kayınvalidem aradı kızım seni neden yoruyo bu oğlum diyo bu zamana bırakılırmı dedi aaaa kocişime ttabikide laf ettirmedim hemen savunmaya geçtim ben istedim geç olsun ev temiz kalsın dedimm
bebeği sordu iyi iyi doğcak işte dedim
kociş de anneme annem gelemicek siz bari gelin semoş sizi istiyo yanında demiş
annemde kovsanda gelicem zaten demiş
ay dedikodular böle işteeee
şimdi mola verdiler bi kaç eksik vardı boyayla ilgili olanları almaya gittilerrrr

binnurcum canım hoşgeldinnn
kızımız nasıl cicimm
sen nasılsın
başının ağrısının geçmesine sevindim
kıs kokusunu böle derin derin içine çek yerime emii

neslihan benim ellerim gece çok uyuşuyo acısına kalkıyom valla ama gündüz bişe yok
memişden öle su süt falan hiç gelmedi bendeeee
ama kasık ağrıları aşağıya doğru kafasını ittirme bende de çok
valla dedim bugün kocişe gelcek heralde sancım çok var dedim beni çağatayın odasına kitledi resmen uyu dedi uyudum yarım saatçik zorla oda ama ii geldi gerçektenn

müminecim nasılsın cicimmm??? karşılaşamadık bi türlü

nidacım yorgunluktan olabilir canım ayaklarını uzat beline yastık koy uzan cicim istersen ılık bi duş al o da ii gelirrr

valla çıkar giderim heeee noluyonuz leynnnn beni neden duymuyonuz bu halimlen geldim aşkolsunnnmirmirmirmir

iyiyim semacım. ben de bi gün bütün istanbulu dolaşcak gibi hissediyorum. bi gün bu çocuk kesin doğcak heralde diyorum.
kız annesine niye savunuyon oğluşunu, biraz şikayet etseydin yaa:)))
sen nasılsın. işleri halletmek üzeresin heralde

slm kızlar yeni piknikten geldim halime bakmayıp piknege gittim bide baya yoruldum ara arada sancılar yordu sizler ne alemdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…