2009 Haziran Anneleri!!

mümine aram çok yoktur kaynanamla ondan öle yaptım oğlumu şikayet ediyo falan demesin diyeeeee
şikayeti gelince kendi görüyo zaten amannn salla boşverrr

son günlerin bular değerlendir ayşe boşver, gez , piknik yap.
gerçi bi arkadaşa sordum, hava sıcaksa 15 günden sonra çıkarsın dedi.kızım izin verirse hep gezicem onunla. hatta tatil planı yapmaya bile başladım ben:)))

bacaga kıramp girmesi kadar acı bişey olamaz ilk defa oldu ve öyle bi çıglık atmışımki umarım bi daha olmaz:çok üzgünüm:

neyse semacım.
annen gelicekmiş nasılsa.
ben de kendi annemden korkuyorum, çok baskın karakterdir kendisi. bebişime ne işkenceler yapcak bakalımm :CüvCüv:

binnurcum canım hoşgeldinnn
kızımız nasıl cicimm
sen nasılsın
başının ağrısının geçmesine sevindim
kıs kokusunu böle derin derin içine çek yerime emii
zehram iyi semoşum uyuyo biraz gaz problemi yaşıyoruz birazda sarılık başlangıcı olabilir dedi doktorumuz ama geçiyo hepsi allah başka dert vermesin
geçti çok şükür canım ya öldüm ama geçene kadar
koklamammı cennet kokuyo kız çok değişik bi kokuları var benimde kıyafetime siniyo öle hoşuma gidiyoki...
Binnurcum cok sevindim bas agrinin gecmesine...
Cok tatli bu arada kizin masallah

saol nidacım senin de az kalmış az kaldı prensese kavuşmaya nasıl heycan doruktamı?

peri kasılmalara magnezyum iyi geliyo amagerçi senin doğuma da pek bişey kalmamış.fgeçmiş olsun canım, bana da iki defa oldu zavallı kocam çok korktu doğuruyom sandıı :)))

geçmiş olsun canım. sen spinal mi, epidural mi oldun. sanırım başağrısı spinalde fazla oluyodu

Evet Binnurcum heyecanliyim tabii ki..Cok merak ediyorum bebisimi..Bir de dogduktan sonra insanin duygulari cok degisik oluyor, o duygulari bende yasamak istiyorum insallah..

işler mi?
mümine anca boya bitiyo işte bu hafta her işim bitcek allah nasip ederseee

ya kasılmalar değilde benim kuzu kafasını çok oynatıyo ya aşağıda çok uğraşıyo içim gidiyoooo yoruluyodur elbet düşünsene öle iki büklüm ordalarrr ona üzülüyom

ben de biraz kaçıp dinlenim. sandalyede oturdukça kızım aşağı iyice basıyo artık.
görüşürüz kızlarr

geçmiş olsun canım. sen spinal mi, epidural mi oldun. sanırım başağrısı spinalde fazla oluyodu
ewet canım spinal oldum herşey çok iyide bu sonradan baş agrısı biraz kötü diyebilirimm

Evet Binnurcum heyecanliyim tabii ki..Cok merak ediyorum bebisimi..Bir de dogduktan sonra insanin duygulari cok degisik oluyor, o duygulari bende yasamak istiyorum insallah..

cok az kalmış nidacım biraz daha sabır alıcan kızını kucagna
son günler geçmiyo ama..
bambaşka bişey canım dünya sırf kızımın etrafında dönüyo sanki ben ondan önce yaşamıyomuş gibiyimm inş isteyen herkeze bu duyguları tattırsın

bende gidiyim yine gelirim hepinizi öpüyorum
sadoşumda almş meleğni kucagna daha okuyamadığım annelerin bebişleri hoşgeldinizzzzz meleklerr

peri kasılmalara magnezyum iyi geliyo amagerçi senin doğuma da pek bişey kalmamış.fgeçmiş olsun canım, bana da iki defa oldu zavallı kocam çok korktu doğuruyom sandıı :)))

teşekkür ederim cnm...ewet cnm az kaldı doguma..umarım bi daha olmaz çok feci bişeymiş..bi atlatsaydık şu günleri geçmek bilmiyo sanki

benim sol kolum elime kadar uyuşuyor bebek sinirlere baskı yapıyormuş ondanmış dogumdan sonra geçer inşallah. geçmezsede tedavisi varmış

kızlar nabersiniz? kimler doğurdu bugün, saadettemi doğurdu , Allah analı babalı büyütsün,
Binnurcum çok şekermiş zehra prenses, Allah analı babalı büyütsün senin yavrunuda

okadar sinir oluyorum bilgisayarı açmak için bütün işlerimi ayarlıyorum , ya kusuyor, ya uyanıyor ,
şimdide aranıyor meme istiyor yavrum, ben emzireyim şunu, öptüm sizi

Saol canım ben bu uyuşmalardan çok rahatsız oluyorum elimden bişeylerde düşüyor.Evlendim evleneli bişeyler kırmamıştım şimdi açığı kapattım elimden düşüyolar hep

merhaba kızlarr anam 1 gün girmedim nete bak neler olmuş saadetcim doğurmuş yaa allah analı babalı büyütsün iremimizi pazartesiye kadar bekleyemedi irem gelcem dedi geldi hoşgeldi ayy günler geçtikçe bendede bi heyecan oluşuyo haliyle 1 günümüz kaldı tabi yarın ne olur bilemem ama ben hiç doğurucak gibi bi his yok benim kızında çıkası yok galiba yaa bazen ara ara sancım oluyo ama geçiyo bakalım salı ne olucak hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…