zehram iyi semoşum uyuyo biraz gaz problemi yaşıyoruz birazda sarılık başlangıcı olabilir dedi doktorumuz ama geçiyo hepsi allah başka dert vermesinbinnurcum canım hoşgeldinnn
kızımız nasıl cicimm
sen nasılsın
başının ağrısının geçmesine sevindim
kıs kokusunu böle derin derin içine çek yerime emii
Binnurcum cok sevindim bas agrinin gecmesine...
Cok tatli bu arada kizin masallah
zehram iyi semoşum uyuyo biraz gaz problemi yaşıyoruz birazda sarılık başlangıcı olabilir dedi doktorumuz ama geçiyo hepsi allah başka dert vermesin
geçti çok şükür canım ya öldüm ama geçene kadar
koklamammı cennet kokuyo kız çok değişik bi kokuları var benimde kıyafetime siniyo öle hoşuma gidiyoki...
saol nidacım senin de az kalmış az kaldı prensese kavuşmaya nasıl heycan doruktamı?
ewet canım spinal oldum herşey çok iyide bu sonradan baş agrısı biraz kötü diyebilirimmgeçmiş olsun canım. sen spinal mi, epidural mi oldun. sanırım başağrısı spinalde fazla oluyodu
Evet Binnurcum heyecanliyim tabii ki..Cok merak ediyorum bebisimi..Bir de dogduktan sonra insanin duygulari cok degisik oluyor, o duygulari bende yasamak istiyorum insallah..
peri kasılmalara magnezyum iyi geliyo amagerçi senin doğuma da pek bişey kalmamış.fgeçmiş olsun canım, bana da iki defa oldu zavallı kocam çok korktu doğuruyom sandıı :)))
Benimd oluyor aynı ağrılar.Bugün göğüslerimden de şeffaf bir sular geliyor anlamadım.Bir tuhaf oldum sizde de oluyor mu?Ay kendimi çok ilginç hissettim.
Bide benim ellerim uyuşup morarıyor sizde de oluyor mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?