2009 Haziran Anneleri!!

ıyı geceler kızlaaar evet bızım tum hazırlıklarımız bıttı heyacanımı sormayın dusumu aldım ama yook anam gececek bır heyecan degıl.ınsallah en kısa zamanda sızlerde kuzucuklarınıza sagsalım kavusursunuz.didocum sanada sımdıden gözun aydın demek ıstıyorum hayırlı haberlerle aanıza dönerız ınsallah.hepınızı çoook öpyorum bu arada atakan kardesımızde aklımda selıncııım....allaha emanet olun

valla onu bazı dr lar yapıyo uğraşmak istemiyolar pek parasından olabilir ama şimdiki annelerin kolayına geliyo acı çekmemek için sezeryan olanlar var tabi herkesin kendi tercihi ama normalse bir sorun yoksa normal olmalı diye düşünüyorumki ben dr uma dedimki suni sancı vereceksen beni sezeryana al dedim bak ben dedim dr um bana kızdı senin kemik yapın çok uygun sorunun yok neden olucanki sezeryan gerek yok dedi şuda var acıyı çook çekiceksin belkide dayanılmıcak gibi olucak ama o bebek doğduktan sonra biticek insan korkuyo morkuyo ama allah yardım ediyo yaa inşallah kolay olur doğumlar

iyi aksamlar kizlar...

bende coktandir yazmadim... son durum 37hafta 6gün 3600g 53cm normal
dogum :CüvCüv:
maşallah canım bebişine

maşallah canım kızına üzülme tatlım zayıf bebekler daha dirençli oluyo gerçekten öyle daha hareketli oluyo yani avantajları var alır o kilo merak etme dünyaya gelincede annesinin sütü bol bol gelir inşallah alır kilo

ayy canım çok sevindim bi sorun olmadığına sancım oluyo diyodun demekki yalancı sancılarmış son haftalarımız artık olur tatlım o kadarcık bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterki seninde için rahatladı ne güzel allahım kolay doğum nasşp etsin

valla tatlım bendede vardı o başlamıştı dr um ilaç verdi kullandım sonuçta ilerlerse daha kötü olur diye 1 hafta sonra sağlıkocağında tahlil yaptırdım ilaç bittikten sonra tabi kalmamış zaten iltihap olduğunda idrarın rengi koyu olur ama dr un kullan dediyse kullan bence ama şikayetim yok kullanmak istemiyorum diyosanda kullanma yani sen bilirsin

ayy allah nazarlardan saklasın sizi ne güzel yaa aldın sağ sağlim kucağına kızını allahım mutluluğunu bozmasın canım darısı bizim başımıza

maşallah canım kızına gözün aydın tarihin belli olmuş sağ sağlim alırsın kucağına inşallah kuzunu tabiki dua ederiz tatlım ben hepinize dua ediyorum allahım hepimizi kurtarsın kolay sorunsuz doğumlar nasip etsin

off ben doğumdan sonra ne yapcam yaa geçen perşembe doğum için gitmiştim yaa sonra geri geldim salıya kaldı ya bende ablama söylemiştim oda izin almıştı 1 hafta ben hastaneden çıkıncaya kadar o işe başlamış oluyo kalıcak kimse yok yanımda yaa ne yapcam bilmem eşim alsın diyorum oda ne anlıcakki ne bebeğe bakabilir ne yemek yapabilir ne temizlik yapabilir alsa ne olur almasa ne olur neyse bulucaz birilerini artık

slm kizlar , benim durumum yarin 11.30 da belli olcak, sancilarim baslamis bakalim hayirlisi.
yarin tekrar dr gidcez ve karar vercez hep birlikde

günaydinnnnn gerci ben daha hic uyumadim ama .
acil yine hastaneye gitdik,
nasil anlatsam cok tuhaf bi durum yerime yatmisdim tam daliyordum 20 dakkkika falan sonra bi islaklik far etdimdelikafadulden.
emin olamadim sumuydu deyilmiydi diye önce önemsemedim nasil olsa 11 de dr gidcem diye ama daha sonra rahat edemedik hastaneye gitdik.
cok sükür suyum deyilmis gelen.
yani bu durumda ne utanc vericiki kizlar altima kacirmisim rezilik ya
cok utandim esimdende ya ama dr normal dedi .
cok su icmisdim ama 4 litreye yakin icmisimdir dün .
herhalde ondan olacak.
sagolsun dr iyice ayrintili bakdi veeeeeeeeeee,
melegimin kafasi baya inmis doktor elline geldigini söyledi,
yani oderecede yakinmis kafasi.
sonra acilma varmi diye bakdi,
dedine göre acilma yokmus ama yumusama varmis rahim agzinda buda heran acilabilir demekmis.
nekadar sürer dedim,
artik her an bekle dedi,
bu durumda4o haftayi doldurman imkansiz
. bugün, yarin en gec 2 hafta sürmes bile dedi.
benide heycan basdi.
yarinda 11.30 da kendi doktorumda randevum var.
bakalim o nediycek.
ya buarada seemaaaa canikom bana cep nr at istersen muhtar hanim,
bende haber edeyim size olmasmi.yaaa kizlar doktor öyle dedi ya cok heycanlandim.
erken dogumda sayilmasmis 4 gün icinde zaten midyadini tamamliyo bebeginiz dedi.
normalde dogsa bi sorun olmas dedi cok sükür.
ama keske yinede 1 hafta daha dayansa melegim.
gerci banada pek öyle gelmiyo suan bile sancim var .
neyse ya hayirlisi olsun .....

buarada saadetcim iremine kavusmus cok sevindim darisi hepimisin basina.
alhan ve dido ydu galiba onlarda bugün girceklerdi doguma demi, rabbim yardimcilari olsun ins.
sema özele nr at tamami canisko....
neyse canikolar bende artik biraz uyuyum sabah tekrar kontrolle gelince yazarim ok .
kendinize ve meleklerinize cok ama cok iyi bakin hahaaaa .
haa buarada kizim da cok sükür iyi ,yanliz zayifff yavrum 2600 aama üzülmüyorum
nedense kac yavru var zayif geliyo dünyaya ama tosun oluyorlar dimi.

ya kizlar yazdiklarimi okudumda türkcemin kuzuruna bakmayin, ben burda dogdum ve türkcemde zayif . ama anlasiliyo en azindan dimiturkbayragi

kızlar hadi hakkınızı helal edin canlarım biz bir saate çıkcaz inşallah duş alacam şimdi çok heycanlıyım anlatamam semocuum ben sana haber veririm kuzucuk daha sezerciğin saati tam belli değil çünkü kendini sıkıntıya sokma canım benim tamammı alhancığımında Allah yardımcısı olsun inşallah darısı başınıza kızlar dualarınızı eksik etmeyin seviyorum sizi kuşlarrr haber veririm nezocum hakkında hayırlısı olsun bitanem iyi dileklerin içinde sağol öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan

dıdooom canım bende bır saate cıkıcam uyku tutmadı kuranımı okudum bıraz hepınıze dua ettım ınsallah hayırlı haberlerını allırım canım .sen ve bebegın allah a emanet ol canım benım.kızlar bız gelmeden dogurmayın heee?hpinizi çoook öpüyorum.
nazocum aman dıkkat et kendıne bebısın bıkacgun daha dayansınhayırlısıyla kavus yavruna canım .
hoscakalın kızlarrrrr.bızım ıcın dua edın emııı?

canım ya macera dolu bi gece geçirmişsin çok şükür daha gelmeyi kafasına koymamış bebegin 4 gün sonrada 37 tamamlarsa tamamdır . gerçi şimdide gelse sorun olmaz sanırım kavuşmuş olursun bi an önce bebegine bakalım kaç gün daha içerde durmaya karar vermiş minik bebecik .kilosuda iyi obez çocugu ne yapacaksın zaten hepimizin hakkında hayırlısı olsun canbım

ayyyyy bu gün büyük günlerden biriymiş yaşasın iki dogumumuzmu var şimdi ay ben çok heycanlandım ama didemcim alhancım allah hayırlısıyla bebeginize kavuştursun . allah yardımcınız olsun dualarım sizlerle öptüm hepinizi

Nezomemo Çok geÇmıŞ olsun gÜzelım.bende 7.aydayken Öyle bıŞey yaŞamıŞtım.
Alhan ve dıdo allah yardımcınız olsun.hayırlı haberlerınızı beklıyoruz.

Son düzenleme:
Günaydin annisler,
alhani ve didoyu okuyunca cok duygulandim, insallah saglikla alirlar bebeklerini kucakalarina..

Nezocum korkma kritik haftalari atlattin canim ,simdi gelse bile bebegin kendi kendine solunumunu yapabilir..

Günaydın kızlaar..
nezocum geçmşiş olsun canım.inşallah az daha sabreder prensesin.didem ve alhan Allahım çok yardımcınız olsun inşallah.bebişlerinizi bizim için de koklarsınız artık.
biz de kötü bi gece geçirdik .korkunç bi karın ağrısıyla uyandım gece 2,de. doğuruyorum sandım, 2 saat döndüm ortalıkda, şükür gaz sancısıymış. inşallah bebişim de annesi gibi gaz bombası olmaz

GÜNAYDIN KIZLAR....
OKADAR SICAKKİ DUN GECE 3 VEYA 4 KERE KALKTIM COK SINIR BOZUCUYDU.
ELIMI YUZUMU YIKAYIP GERI YATTIM CAMI ACSAM FAYDA YOK.
MALESEF TER ICINDE UYUDUM VALLA BEBEKLER OLUNCA NOLCAK BILMIYORUM YA
INSALLAH İSİLİK PİŞİK OLMAZLAR COK DIKKAT ETMEK LAZIM...
SAADET DOGURMUS BUGUNDE DOGUMA GIRENLER VARMI ALLAH YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH..
DARISI BIZLERIN BASINA BEN ARTIK DAYANAMIYORUMMMMMMMMMMM BIR AN ONCE GELSIN delikafadulden

günaydın kızlar birkaçgündür giremedim geçmişi okuyim dedim ama bitiremedim yeni yeni melekler katılmış aramıza Allah analı babalı büyütsün hepsini.Saaddetde doğum yapmış darısı başımıza arık.Dido ve Alhan dualarımız sizinle canlarım benim...

marchandise, günlerimiz aynıymış, ben de çok sabırsızlanıyorum artık. bizim tarihimiz 19 haziran ama bu cuma falan gelse ne kadar güzel olurdu demiii :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…