2009 Haziran Anneleri!!

günaydın kızlar didoş ve alhan hayırlısıyla alın bebişlerini kucagınıza inş.

allahhh yardımcınız olsun alhancım ve didemcim bakın gün boyu size dua etcez allahım sağlıcakla kurtulmanızı nasip etsin bizi merakta bırakmayın semoşa haber verin ok öpüyorum en son tombiş göbişlerinizdennnopuyorumnanaktan

kızlar biz kaçıyoruz bu günde yapmamız gereken işlerimiz var kavaltımızı yapalım sora hastane için aldığımız gecelikleri falan terziye götürmemiz lazım m beden aldım keşke s alsaymışım şu halimle bile çok büyük geldiler değiştirememde en iyisi terziye götürücem sorada diğer işler ama arada bakıcam dido ve alhan için dua ediyorum Allah hayırlı güzel doğumlar nasip etsin ikisinede inşallah haberlerini bekliyoruz heyecanla

m büyük mü geldi

kız yeşim sen küçük minyon bi kızsın o zaman :)

ben L beden aldım tatlımmm

marchandise, günlerimiz aynıymış, ben de çok sabırsızlanıyorum artık. bizim tarihimiz 19 haziran ama bu cuma falan gelse ne kadar güzel olurdu demiii :ecrin_bebek:

canım sezeryan gunun mu 19 hazıran ?
benımkı 22 hazıran ama belkı daha erken daha gec bakalım.
keske sımdı gelsede gıdıp dogursam valla hihoyyyt

kıslar günaydın
didoşum dan gelen mesajı aktarıyorum

semoş ben çıktım
canım ihsoşum saat 9 gibi doğdu
spinal sezeryanla
3800gr ama boyu net belli değil
çok ağrım var
emiyo minikkuş ama süt yok
bi de dudağı minnacık yarık oğluşumun
sorun olmaz dediler minik bi ameliyatla düzelir dediler
yine haber veririm ben canım
öptüm selam söle kızlara

kıslar gece 3 te yattım ancak kalkabildim mesajda yeni gelmiş zaten
daha kahvaltı bile yapmadım
boya işi de bitmedi salonum bi kat daha boyancak bugün biter inşallahhh
kahvaltımı yapıp gelrim okiş
alhanda mesaj çekerim demişti ama sanırım o daa ayılmadı ya da daha girmedi

Anam didomuzda doğurdu demek maşallah ihsoşumuzaaa sağlıkla büyütsün inşallahhhh

kıslar didoşumun eşi biraz kıskançmışda tel açamıyom cicime mseaj çekicem şimdi cevap yazar dönerse tekrar iletirim okiş
hadi kaçtım ben

sağol semoş. kıyamam ihsoşa yaa, doğdu demek.
alhan da sağ salim kurtulur inşallahh.
marchandise evet bizim sezaryan tarihi 19 u, 22 olcaktı ama ben yengeç olmasın dedim doktora.Ama inşallah 15 i gibi falan gelir kızım. artık sabır taşı çatlıcak yaaa.
kaydirigubbakcemile3

Canım geçmiş olsun çokkk bu arada su eksikliği için armut ye unuttum sanırım sölemeyi armut direk amniyo sıvısı oluo ben çok faydasını gördümmmm

kızlar selam günaydın, ne güzel herkes yavaş yavaş doğurmaya başladı. Bende bugün 37+1 oldum. Bebişim biraz iriolduğu için doktor doğum tarihine 15 haziran gibi dedi. Zaten 20 sine kadar olmazsa kilosu fazla olacağı için sezeryan olacakmış. İnş. 20 sine kadar normal doğururum. Kızlar birde siz göğüs için krem kullanmaya başladınız mı ne marka kullanıyorsunuz.

Alhancık da kurtulmuş ne güzeeel.
darısı bize artıkın.
sıcaklar da iyice bastırdı, istanbulda nefes almak bile zorlaştı artık.
yas23 canım ben lansinoh kullanmaya başladım ama çok düzenli kullandığımı söyliyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…