kızlar selam günaydın, ne güzel herkes yavaş yavaş doğurmaya başladı. Bende bugün 37+1 oldum. Bebişim biraz iriolduğu için doktor doğum tarihine 15 haziran gibi dedi. Zaten 20 sine kadar olmazsa kilosu fazla olacağı için sezeryan olacakmış. İnş. 20 sine kadar normal doğururum. Kızlar birde siz göğüs için krem kullanmaya başladınız mı ne marka kullanıyorsunuz.
alhan arkadaşımız doğum yapmış gözümüz aydın.
sağol semoş. kıyamam ihsoşa yaa, doğdu demek.
alhan da sağ salim kurtulur inşallahh.
marchandise evet bizim sezaryan tarihi 19 u, 22 olcaktı ama ben yengeç olmasın dedim doktora.Ama inşallah 15 i gibi falan gelir kızım. artık sabır taşı çatlıcak yaaa.
kaydirigubbakcemile3
kg fazla derken kaç kg soramsa olur muç.
ben de 36+3 oldum nacak geçen hafta kızım 1 hafta fazla idi.
kg da 3 kg olmuştu maşallah.
normla bekliyorum ama acaba bende mi sezaryen olacak.?
kızlar selam günaydın, ne güzel herkes yavaş yavaş doğurmaya başladı. Bende bugün 37+1 oldum. Bebişim biraz iriolduğu için doktor doğum tarihine 15 haziran gibi dedi. Zaten 20 sine kadar olmazsa kilosu fazla olacağı için sezeryan olacakmış. İnş. 20 sine kadar normal doğururum. Kızlar birde siz göğüs için krem kullanmaya başladınız mı ne marka kullanıyorsunuz.
ben 10 gundur lansinoh kullaniyorum, bakalim faydasi olacak mi?
canım takılma sen kiloyaa ultrason hep abartarak verio kiloları bak bi bebeişlerimizn dogmadan önceki kilolarıyla dogduktan sonraki kilolalrına hepsi abartı onun için normalden vazgecme sakın tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?