2009 Haziran Anneleri!!

kg fazla derken kaç kg soramsa olur muç.
ben de 36+3 oldum nacak geçen hafta kızım 1 hafta fazla idi.
kg da 3 kg olmuştu maşallah.
normla bekliyorum ama acaba bende mi sezaryen olacak.?

inşallah normal olursun yasemincimm

ben 1 aydır bepantene pomad yani merhem olanını kullanıyorum inan bana faydasını gördüm

emzirmeye baslayıncada başka bişey kullancam şimdilik bu yetio canımm

sağlıcakla dogurursun inşallahhh

alhan arkadaşımız doğum yapmış gözümüz aydın.

evet canım büyük ihtimalle dogurdu ama haberi ulşamadı bizim muhtara :))

kendine gelsin mesaj yazar sende aramıza katılanlar topiğinden bakabilirsin :))

canım bende ya 17 yada 18 ınde ıstıyorum. cuma sezeryan oldugn zaman taa pazartesıye taburcu edıyorlar pazar gunu yapmadıkları ıcın bende okadar kalamam hastanede. ben persembe yapıyım cumartesı sabahı evımde olıyım ınsallah hastane ortamı benı cok gerıoo zemuszemus

kg fazla derken kaç kg soramsa olur muç.
ben de 36+3 oldum nacak geçen hafta kızım 1 hafta fazla idi.
kg da 3 kg olmuştu maşallah.
normla bekliyorum ama acaba bende mi sezaryen olacak.?

canım takılma sen kiloyaa ultrason hep abartarak verio kiloları bak bi bebeişlerimizn dogmadan önceki kilolarıyla dogduktan sonraki kilolalrına hepsi abartı onun için normalden vazgecme sakın tatlımm

ben 10 gundur lansinoh kullaniyorum, bakalim faydasi olacak mi?

ıhsoş hoşgelmiş kızlar didonun gözü aydın darısı bizlere inşallah.Sıcaklar fena şuan adana 35 derece tabi bu tv de görünen 40 tan aşağı değildir

kızlar sağolun ya, benim bebişim cuma günü ultrasonda 3430 gr çıktı. kafası da biraz iri sanırsam doktor o yüzden sezeryan olabilir dedi. Ama olsun önemli olan sağlıklı bir şekilde doğururuz hepimiz inş. Bepanten merhem yeşilli olan değil mi canım?

Kızlarrrr uykusuz her geceden bir sabaha daha günaydın dedikkk :)
Napıosunuz bakalım?
Biz sağlık ocağına gidicez...
Öptükkk hepinizi........

evet canım dışı yeşil olan var ya o işte içide sarımsı merhem yani bildiğimiz ama inan senin dedğin

gibiydi benm gögüs ucumda yarılmaya başlamıştı cok faydasını gördüm hem yumusadı hem o karalıklar

gitti rengi kendine geldi süper bi krem ya ve kimse bana kullan demedi dra da soramadım

kendim

kullanmaya başladım emelden duyup iiki kullanmışımm düzeldi :))

günaydın pınarcımmmm

güzel haberlerle gel inşallah bitanemmm

yavrum valla bizde senin gibi olcaz

bebekler 1 yasını bitirinceye kadar genelde problemli oluyorlarr

eşin kalkıo mu gece nöbetleşe kalksanız :)

Kızlar nabersiniz?
iyi yapmışsın narencim, bepanten süper bir krem, ama emzirmeden önce silinmesi gerekiyor aklınızda olsun ,
Didoşta, Alhanda doğurmuş, maşallah ikisinede Allah analı babalı büyütsün
Bizde bugün çocuk doktoruna kontrole gidicez, bakalım büyümüşüzmü

Narencim , sizin eşleriniz nasıl olur bilmem ama benimkinin uykusu ağır, niye ağlıyo bu çocuk diye bağırıyor sadece , elinin köründen diyemiyorumki :)

Bende bilmiyorum bak şimdiden kullanmak mı gerek bu lansinoh bepanten felan

büyümüştür annesi ya yerim ben o yavru kuşuu bak haber ver bize nasıl die ok:))

benmkinin evde duracagı yokki zaten kız :)9 ben hep tekim biliosun :)

canım takılma sen kiloyaa ultrason hep abartarak verio kiloları bak bi bebeişlerimizn dogmadan önceki kilolarıyla dogduktan sonraki kilolalrına hepsi abartı onun için normalden vazgecme sakın tatlımm

SAĞOL CANIM
ya bende biraz panik oldu ama
doktorum geçen hafta işte kg maşallah gelişmi normal.bugün doğsa ben erken demem dedi.o yüzden rahatım ama kesi işi korkutuyor beni

evet emelcim silinmesi gerektiğini biliorum onun için emzirme döneminde başka kullanacagım silinebilenlerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…